Beter Horen - Goirle Recensioni

TrustScore 4 su 5

Tilburgseweg 74, 5051 AJ Goirle, Noord Brabant, NL

Valutata 5 stelle su 5

Vanaf mijn eerste bezoek, tot de evaluatie, bij Beter Horen in Goirle ben ik professioneel behandeld! Tevens had ik na ieder consult het idee dat het zou gaan lukken om beter te gaan horen. Nu na 6 we... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Weer zo'n bedrijf dat z'n informatie op de site niet bijwerkt. Winkel zou open moeten zijn volgens de website, daar aangekomen (met de fiets uit Hilvarenbeek) en dan blijkt volgens een briefje op de... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Het contact was open, duidelijk, nuttig en informatief. Ben goed geholpen en geadviseerd. Los daarvan, de afhandeling via Infomedics was heel onduidelijk, verwarrend en onprofessioneel. Advis... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

1499 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

alles komt goed

Ik kreeg goede voorlichting en vond het prettig dat ik ook voor een extra controle naar de KNO arts moest.
De medewerker was heel vriendelijk en duidelijk.
Ik ben zeer tevreden hoe alles is gegaan, omdat dit voor mij de eerste keer is dat ik een gehoortoestel heb
gekregen.

18 giugno 2024
Valutata 3 stelle su 5

Moeilijk om afspraken te verzetten

Moeilijk om afspraken te verzetten, Dit gaat via een centrale meldpunt en die geven het niet altijd door aan de juiste locatie.
heb een kaartje van een persoon van beter horen maar deze persoon neemt bijna nooit op.
De locatie waar ik moet zijn is altijd te druk en er zitten veel mensen in de wachtruimte.

9 aprile 2024
Valutata 4 stelle su 5

Het personeel heeft mij heel duidelijk…

Het personeel heeft mij heel duidelijk uitleg gegeven hoe om te gaan met de hoortoestellen.
Ze hebben alle tijd genomen die nodig was.
Ook met het koppelen aan de telefoon .
Zeer vriendelijk en vakbekwaam.

M. van Amelsfoort

24 novembre 2023

Vakmanschap

Sinds ca. 25 jaar draag ik gehoorondersteuning. Was weer toe aan nieuwe apparaten. Ben erg goed geholpen bij Beter Horen in Goirle. Alle vragen werden beantwoord en ben ook erg happy met mijn nieuwe gehoorapparaten. Simone en Luciano dankjewel voor jullie hulp, vakmanschap en expertise. Jullie collegialiteit is ook duidelijk aanwezig. Tot ziens.

22 novembre 2023
Valutata 4 stelle su 5

twijfelaar

Na jaren aangehoord te hebben, kan de tv wat zachter, en ik steeds vaker moest vragen: wat zeg je?, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak gemaakt bij Beter Horen in Goirle. Ik had er weinig vertrouwen in, omdat ik van verschillende leeftijdgenoten (65+)
veel negatieve geluiden hoorde, dat die dingen niet hielpen.
Toch een afspraak gemaakt.
In de winkel werd ik vriendelijk ontvangen en kreeg ik een soort intake gesprek, na een zeer professionele hoortest en welk toestel voor mij het beste zou zijn, werd een volgende afspraak gepland. Later toen ik de hoorapparaten in had ging er een wereld voor mij open,
hoorde alles weer duidelijk en hoorde zelfs buiten de vogels weer fluiten. Ook de tv mocht weer zachter zodat niemand daar nog last van had, kortom dank zij de zeer goede en professionele en vakkundige hulp van de mensen van Beter Horen in Goirle kan ik weer een gesprek volgen, genieten van muziek en vogels horen fluiten, daarom raadt ik iedereen met hoorproblemen deze zaak van harte aan,
Beter Horen, Tilburgseweg in Goirle.

Barend van Loon

21 novembre 2023

Het contact was open

Het contact was open, duidelijk, nuttig en informatief.
Ben goed geholpen en geadviseerd.

Adviseer om de financiële afhandeling zelf te doen of bij een ander onder te brengen

Dank voor goede zorg!

Dhr. J. van Amelsvoort

27 marzo 2023
Logo di Beter Horen - Goirle

Risposta di Beter Horen - Goirle

Beste J.A.M.,

Hartelijk bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen dat u goed bent geholpen door onze collega's in de winkel. Het is vervelend dat uw ervaring van de afhandeling met Infomedics minder naar wens is geweest. We gebruiken uw review om dit te verbeteren.
We zien u graag terug in onze winkels.

Beter Horen

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più