Beter Horen - Geldrop Recensioni

TrustScore 4 su 5

Molenstraat 9, 5664 HV Geldrop, Limburg, NL

Valutata 5 stelle su 5

Er is tijd voor mij genomen bij mijn eerste afspraak, fijne uitleg ook al kon ik het niet allemaal onthouden, maar dat ligt aan mij door gezondheidsproblemen. Goed advies en moest er wel aan wennen... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Wat een ellende in Geldrop Ik blijkt een afspraak te hebben gemaakt voor een gehoortest ipv oordoppen aanmeten. Terwijl ik op de site zat van de oordoppen (-25%) Krijg van meneer eerst een volledig... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Goed en rustig geholpen met veel aandacht voor de persoonlijke situatie. Goede uitleg over het hoorapparaat en de kosten. En geen pushen om aan te schaffen maar ruim de gelegenheid gegeven om het uit... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

1447 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Beter horen in Geldrop heeft mij prima…

Beter horen in Geldrop heeft mij prima geholpen met de keuze van een hoortoestel. Ze hebben mij met de nodige toelichting door het keuze traject geholpen. Ook hebben ze mij fantastisch geholpen met het onderhoud van de hoortoestellen. Kortom de mensen daar namen zeker genoeg tijd voor mij.

7 gennaio 2025

Beste Jan,

Hartelijk dank voor uw compliment.

We zijn blij te horen dat we u goed hebben kunnen helpen bij de keuze van uw hoortoestel en dat onze uitleg tijdens het traject nuttig was. We streven er altijd naar om voldoende tijd en aandacht aan onze klanten te besteden.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar.

Valutata 5 stelle su 5

Fijne aandacht voor je hoorprobleem

Goed en rustig geholpen met veel aandacht voor de persoonlijke situatie. Goede uitleg over het hoorapparaat en de kosten. En geen pushen om aan te schaffen maar ruim de gelegenheid gegeven om het uit te proberen.
Ook aftersale ervaring is goed. Was wat irritatie in het oor na 2 weken dragen, wat snel verholpen werd door aanpassing van de schelp van het hoorapparaat.

22 ottobre 2024
Valutata 2 stelle su 5

niet aan de hans hoor

16 luglio 2024

Beste E. Boellaard,

Bedankt voor uw review.

Uw review hebben wij doorgestuurd naar de desbetreffende Beter Horen winkel. Graag verwelkomen wij u weer.

Op de vraag of men 2 min tijd had

Op de vraag of men 2 min tijd had , werd er geantwoord nee, met 2pers. zijn we druk en hebben voorlopig geen tijd, maak maar een afspraak. Helaas door omstandigheden kan ik (bijna) geen afspraken maken (en me aan die afspraak houden!)
Bovendien moest ik op dat moment in Geldrop zijn.

8 luglio 2024
Non scritta su invito

Beste Annemieke Walters,

Bedankt voor uw bericht. U heeft inmiddels al contact en een afspraak gehad met de winkel om u vragen te beantwoorden en op te lossen. U ben altijd van harte welkom bij uw Beter Horen winkel in Geldrop.

Met vriendelijke groet, Beter Horen

Valutata 4 stelle su 5

Na jaren controle toch maar eens de stap gewaagd

Al enkele jaren gratis controle gehad voor mijn gehoorsterkte.
Ik werd niet aangezet om een gehoortoestel aan te schaffen, maar men liet de keuze aan mij.
De keuze van de twee voorgestelde hoortoestellen was ondoorzichtig. Het eerste voorstel was onnodig geavanceerd en duur (€5000, verzekering vergoed niets), het tweede was acceptabel qua prijs maar een alternatief ontbrak.

16 maggio 2024

afspraak

ik zit met een niet goed werkende hoortoestel.
wilde vandaag een afspraak maken in Geldrop.
kan daar 11 juli terecht .

25 aprile 2024
Non scritta su invito

Beste jos Horijon,
Bedankt voor uw review. Onze welgemeende excuses voor uw ervaring. Helaas zijn door aanhoudende drukte de agenda’s momenteel erg vol. De audicien heeft contact met u opgenomen en kon u deze week alsnog een afspraak aanbieden.

Mocht u daar toch nog gebruik van willen maken dan kunt u altijd contact opnemen met uw Beter Horen winkel.

Valutata 3 stelle su 5

Een afspraak maken duurde wel ERG lang

Een afspraak maken duurde wel ERG lang, voorbereiding was prima ,ook de uitleg is oké.
Echter er is totaal geen nazorg, met name wordt het telefoontje (voor een paar vragen) niet beantwoord.

19 marzo 2024

Beste Annemieke Walters,
Bedankt voor uw bericht. U heeft inmiddels contact gehad met de winkel en er staat een afspraak in de agenda. U bent van harte welkom in uw Beter Horen winkel in Geldrop.
Met vriendelijke groet, Beter Horen.

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più