Men nam rustig de tijd voor me. Ik werd geholpen op de afspraaktijden of zelf iets daarvoor. Ik kreeg duidelijke uitleg over wat ik van gehoortoestellen kon verwachten. Na de proefperiode werd de inst... Leggi di più
Artemisstraat 6, 2624 ZN Delft, Zuid Holland, NL
L'azienda ha risposto
Het gehoortoestel heb ik voor een langere tijd mogen proberen, ik ben door Peter hierin super goed begeleid! Hij heeft echt naar mijn wensen geluisterd en hierop geanticipeerd. Door meedere afsp... Leggi di più
Klantvriendelijk. Hoge werkdruk (personeelstekort?) waardoor niet altijd bereikbaar en bij bezoek de indruk weer snel weg te moeten om plaats te maken voor de volgende klant. Voor personeel en klant... Leggi di più
Artemisstraat 6, 2624 ZN, Delft, Zuid Holland, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Een medewerkster die nauwelijks Nederlands spreekt en je gehoorapparaat (er moesten nieuwe slangetjes in) dusdanig instelt dat hij het niet meet doet. Vervolgens moest ik een uur wachten totdat er iemand anders naar kon kijken. Probleem is wel opgelost. Jammer dat Erica niet mee is gegaan naar Delft. Dat was mijn inziens een stuk beter geweest! Rou en Erica waren echt een goed team samen!

Risposta di Beter Horen - Delft
Het gehoor toestel is goed, maar de nieuwe oorstukjes in je gehoorgang vind ik slecht. Op het eind van de dag doe ik ze uit want de gehooringang en achter de oorschelp begint dan zeer te doen. Eerst dacht ik dat het begin wending is maar het gaat niet over en vooral mijn linkeroorgang heb ik meer pijn.

Risposta di Beter Horen - Delft
We zijn heel vriendelijk geholpen.
Mijn moeder vond het echt een uitje.
Serieus,maar ook met veel humor.
Na slechte ervaring bij concurrent, de firma S, naar beter horen gegaan. Naar alle tevredenheid geholpen door Peter. Sympathieke man die de tijd er voor neemt en met oplossingen komt. Ik kreeg een zg cashback aanbieding. Meestal duurt het dan een eeuwigheid voor je geld binnen is, ik was dan ook prettig verrast dat dit al binnen 2 weken op mijn rekening stond. De toestellen zijn een verademing en voldoen uitstekend. Ik ben volkomen tevreden over Beter Horen.
Ik ben bij Peter geweest en hij heeft mijn Bolero bicross slechte oor afgesteld op een veel betere manier dan ervoor. Misschien te hard volgens hem. Ik mag binnenkort bij komen als het te lastig vind.
Goede behulpzame uitleg in maken juiste keuze.... en fijne vriendelijke mensen...
Zij hebben mij goed geholpen.
Afspraak na gekomen.
Tot nu toe ben ik tevreden.
ZOUDEN EIGENLIJK MINDER STERREN MOET ZIJN! Tot en met de afgifte v.d. hoortoestellen en de tv streamer, waar volgens mij amplifon en geen resound op stond, was alles goed. De streamer deed het na aansluiting thuis niet. Terug naar winkel. Bleek het inderdaad niet te doen (wat een controle bij de fabriek). Morgen in het 2 weken geleden. dat ik de streamer heb teruggebracht Eerder al gebeld met "beter horen" Delft. Apparaat moest naar Engeland. Is geen EU meer en kennelijk een staking. Krijg bericht. Niet vooraf in de winkel uitproberen is niet handig. Waarschijnlijk zit ik nu op een opgelapte te wachten.
Inmiddels is het februari. Mijn zoon heeft geprobeerd om de streamer aan te sluiten. Niet gelukt. Een medewerker van beter horen is langs geweest. Kreeg het apparaat ook niet aan de praat. Nam de streamer en hoortoestellen mee. Later opgehaald. Mededeling was splitter kopen voor ander apparaat thuis. Dat apparaat had ik inmiddels verwijderd. Ook de oude telefoon is weg. Mijn broer is met de streamer aan de gang gegaan. Heeft nog contact gehad met beter horen. Advies: koptelefoon op TV testen. Die doet het uitstekend. De TV is nu 9 maanden oud. Ik weet het niet meer. Of het komt door amplifon tv-streamer weet ik niet. MIJN advies is NIET aanschaffen! Ik houd het bij de nieuwe resound gehoorapparaten. Daar ben ik tevreden over. Ik heb een verzekering afgesloten. Ga kijken of de streamer daarin voorkomt

Risposta di Beter Horen - Delft
Bij mijn bezoek had de adviseur al een gehoorapparaat klaarliggen, terwijl ik daar voor expertise ging en graag wat oplossingen wilde weten/bespreken voor mijn gehoorprobleem. Hij probeerde mij te overtuigen dat een gehoorapparaat toch de beste oplossing is. Uiteindelijk heb ik de apparaten gekocht en ik had een kortingsvoucher per post ontvangen van BH, waarmee ik de eigenbijdrage niet hoefde te betalen, zag ik op de factuur de korting niet meegerekend. Op mijn bericht per email wordt niet gereageerd en op navraag blijkt dat ze de voucher hebben verloren, zeggen ze en is hun de actie niet bekend. Wel vreemd, want BH stuurde mij de voucher per post op mijn thuisadres.

Risposta di Beter Horen - Delft
Prettig geholpen en tevreden over de aflevring van mij n nieuwe hoortoestellen.
Hij heeft echt naar mijn wensen geluisterd en hierop geanticipeerd.
Door meedere afspraken ben ik er zelf achter gekomen, dat het op dit moment geen meerwaarde heeft.
Maar als ik wel een gehoortoestel zou nemen, ga ik voor 100% zeker weten terug naar Beter Horen Delft !
Bedankt voor jullie hulp en klantvriendelijkheid! :)
Slecht tot zeer slecht.zal de ranzige details besparen,maar dit doe je niet.
Ik hoop dat er een Italiaan van het hoofdkantoor dit ook leest en contact met mij hierover op wilt nemen.ze wilde mij over halen om andere toestellen te nemen als waarvoor ik kwam.
Toen ik ze toch even wilde uit proberen gaven ze mij achteraf 2 toestellen met gebruikte dopje door iemand anders mee.
Toen ik ze de volgende dag voor het eerst wilde uit proberen deed 1 toestel het niet.
Ben op een gegeven moment naar die winkel gegaan en een andere medewerker het verhaal uitgelegd. Waarop hij tegen mij zei ,ik weet waarom hij het niet doet,hij zit verstopt door oorsmeer,waarop ik hem vertelde,dat kan niet want ze zijn NIEUW.
Wat een viespeuken bij beter horen zeg.

Risposta di Beter Horen - Delft
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.