Beter Horen - Bergen op Zoom Recensioni 41

TrustScore 4 su 5

4,2

Arnoldus Asselbergsstraat 7, 4611 CL Bergen op Zoom, Noord-Brabant, NL

Valutata 5 stelle su 5

de nieuwe gehoorapparaten die geadviseerd werden werken perfect, Degene die mij geholpen heeft was zeer vriendelijk en technisch zeer kundig. Ik ben erg doof en heb sinds lange tijd pijnlijke oogsche... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

De begeleiding naar hoortoestellen was heel fijn en ook duidelijke uitleg gekregen. Personeel erg vriendelijk.

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Vriendelijk en bereid om een zo goed mogelijk artikel te vinden met de juiste afstelling,ook als er wat aangepast moet worden staan ze voor je klaar

Valutata 4 stelle su 5

In 1e instantie werd een gedeelte van mijn nieuwe hoortoestellen niet vergoed. Maar na overleg met d audicien heeft deze toch bewerkstelligt dat ik in aanmerking kwam voor vergoeding van mijn 2e toest... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di apparecchi acustici
  2. Servizio di riparazione apparecchi acustici

Scritti dall'azienda

• Arnoldus Asselbergsstraat 7, 4611 CL, Bergen op Zoom, Noord-Brabant, Paesi Bassi

4,2

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Valutata 5 stelle su 5

De begeleiding naar hoortoestellen was…

24 marzo 2026

Beste mevrouw Dietvorst,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.
We zijn blij te horen dat u een fijne begeleiding, en duidelijke uitleg heeft gekregen bij de aanschaf van uw hoortoestellen. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Valutata 1 stelle su 5

Onzeker

Na jaren zeer goed behandeld te zijn, door de beste prof in hoorapparaten ooit, nu nieuwe medewerker in de winkel. deze persoon heeft óns meerdere keren niét klantvriendelijk behandeld en ik werd er erg onzeker van. een nuttig review kan ik niet plaatsen.

30 dicembre 2025
Non scritta su invito

Beste Inge,

Bedankt voor uw bericht.

Onze excuses voor uw ervaring
Om in contact met u te komen hebben wij uw gegevens opgevraagd en helaas hebben wij niets
ontvangen. Wij komen graag met u in contact om uw ervaring te bespreken. U kunt hiervoor
klantenservice@beterhoren.nl.

Valutata 5 stelle su 5

De man die mijn geholpen heeft

De man die mijn geholpen heeft, is zeer vriendelijk, meedenkend, goede uitleg.
Het gehoorapparaat is gewoon perfect afgesteld....

17 ottobre 2025

Beste Mevrouw Van der Heijden,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Bergen op Zoom en dat u tevreden bent met onze service en goede uitleg. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Valutata 4 stelle su 5

Ik heb geen klachten ik ben goed geholpen!…

Ik heb geen klachten ik ben goed geholpen!

23 settembre 2025

Geachte meneer/mevrouw Lindhoud,

Bedankt voor uw reactie.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de desbetreffende Beter Horen winkel en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Valutata 5 stelle su 5

de nieuwe gehoorapparaten die…ik heb zijn uitmuntend te noemen

Ik ben erg doof en heb sinds lange tijd pijnlijke oogschelpen. Na haar goede advies is de pijn verdwenen.

2 settembre 2025

Geachte meneer Segers,

Bedankt voor het delen van uw ervaring.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega bij de Beter Horen winkel in Bergen op Zoom en dat u tevreden bent over uw hoortoestellen. Wij zijn blij om te horen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten en dat uw pijn verdwenen is.

De gehoorapparaten werken goed

De gehoorapparaten werken goed

2 settembre 2025

Geachte mevrouw Lock,

Bedankt voor uw reactie.

Wat fijn dat u tevreden bent over uw hoortoestellen. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Uitleg goed

Uitleg goed. Dankzij de techniek gaat het installeren en instellen ook steeds beter. Maar nog steeds geen idee hoe veel keuzemogelijkheden er nou echt zijn.

26 novembre 2024
Valutata 4 stelle su 5

Verbetering luisterend oorGoede service,vriendelijke…

Goede service,vriendelijke bediening,meedenkend,duidelijke uitleg onderzoek cq aanschaf gehoorapparaat

22 ottobre 2024

Beste Arts,

Bedankt voor uw reactie.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de desbetreffende Beter Horen winkel. Natuurlijk kunt u altijd bij ons terecht voor al uw vragen.

Valutata 5 stelle su 5

Plezierig menselijk contact met goed en…

Plezierig menselijk contact met goed en deskundig advies. Er wordt ruim de tijd genomen voor de meting en opvolg afspraak.

22 ottobre 2024

Beste Gijs van Lammeren,

Bedankt voor uw reactie.

Wat fijn dat u zo goed bent geholpen. We doen altijd ons best om de tijd te nemen voor onze klanten en hen op de best mogelijke manier te helpen.

Eerlijk

Eerlijk, constructief. Beantwoordden al mijn vragen zonder dat ik de indruk kreeg ergerns naar toe gepusht te worden

28 maggio 2024

Beste service

Beste service, lage prijs , hoge kwaliteit , helderheid en klanttevredenheid van Beter Horen te Bergen op Zoom.

7 maggio 2024

Beste M. Ali,

Wat fijn om te horen! Wij zijn erg blij met uw positieve ervaring bij Beter Horen Bergen op Zoom. Wij hopen u nog vaker te voorzien van de juiste service.

Beter Horen

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più