Beter Horen - Arnhem Recensioni 64

TrustScore 5 su 5

4,8

Velperweg 47B, 6824 BG Arnhem, Gelderland, NL

Valutata 5 stelle su 5

Sinds kort gebruik ik nieuwe hoortoestellen. De techniek verbetert steeds weer opnieuw. Al jaren (sinds mijn eerste klantcontact bij Beter Horen) wordt ik geholpen en geadviseerd door uw medewerk... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Echte professionals. Ik ben al langer klant bij Beter Horen Arnhem. In de loop der jaren, altijd goed geholpen. Prima adviezen. Sinds 1 maand nieuwe hoortoestellen. Perfect afgesteld. De spraakverstaa... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Perfecte service, duidelijke uitleg. Ook om de hoortoestellen uit te mogen proberen of ze wel/niet bevallen. Afwikkeling mbt aankoop hoortoestellen was zeer duidelijk en perfect geregeld. Over vijf j... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Hoortoestellen phonak

Ik had eerst hoortoestellen van rebound maar die waren niks blikkerig geluid en schel via audiologisch centrum brief gevraagd via beter horen goedgekeurd kreeg nieuwe toestellen van phonak
Die zijn nu veel beter mooi geluid en helder en je kan alles via telefoon doen ook makkelijk bedankt

17 marzo 2025

Beste fred kelle,

Bedankt voor uw bericht.

Het doet ons goed om te horen dat Beter Horen u een oplossing kon bieden voor het ongemak van uw vorige hoortoestellen. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met de phonak hoortoestellen. Wij hopen dat u weer volop gebruik kunt maken van uw gehoor.

Voor vragen of hulp kunt u altijd bij ons terecht. Wij helpen u graag.

Valutata 3 stelle su 5

Beste Erna van Essen,

Bedankt voor uw review.

Wij hopen u nog vaker te mogen ontvangen bij de desbetreffende Beter Horen winkel. U bent altijd van harte welkom.

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben goed en vriendelijk geholpen…

Ik ben goed en vriendelijk geholpen door de medewerker van beter horen.
Mijn nieuwe gehoorapparaten werden op mijn gehoor
afgesteld en ze doen het uitstekend mijn ervaring,
met beter horen is daarom zeer goed.
Een prima bedrijf.

24 ottobre 2024

Beste Liesbeth Van Lingen,

Bedankt voor uw reactie.

Wat geweldig om te horen dat u zo een goede ervaring heeft gehad. We zijn blij dat u tevreden bent met uw hoortoestel. Natuurlijk bent u altijd van harte welkom in de winkel.

Valutata 1 stelle su 5

Beterhoren betaling

Beterhoren stuurt per mail 1 betalingsherinnering. Mis je die (zat in spam folder) dan krijg je van de CMIB 40,- euro aan incassokosten. Jammer dat dit soort bedrijven zo werken.

14 settembre 2024

Beste Rik Harms,

Bedankt voor uw review.

Wat vervelend om te horen dat u deze ervaring heeft met Beter Horen. Aan de voorkant willen wij zo duidelijk mogelijk zijn over ons betalingsproces via Infomedics. Mocht u nog vragen hebben over facturatie of andere vragen gerelateerd aan Infomedics, dan bent u altijd van harte welkom.

Valutata 4 stelle su 5

Plotseling was in Velp de vaste…

Plotseling was in Velp de vaste contactpersoon overgeplaatst naar Arnhem Zuid. De man in Velp wist mij te vertellen dat ik moest wachten want zij zaten te vergaderen. Reden voor mij om op te stappen. Ben daarna naar Arnhem zuid gegaan en daar was mijn vaste contactpersoon. Perfect geregeld, op tijd en een nieuw toestel aangeschaft.

7 agosto 2024
Valutata 2 stelle su 5

Beter Horen Arnhem Zuid niet…

Beter Horen Arnhem Zuid niet klantgericht
Even vlug nieuwe batterijen halen voor mijn hoorapparaat omdat ik morgen met vakantie naar het buitenland vertrek.
In de vestiging aangekomen zie of hoor ik niemand. Er staan bordjes in de wachtruimte waarop staat dat indien er niemand aanwezig is, de audicien bezig is en dat dit 30 tot 90 minuten kan duren…
Ik heb de batterijen nodig en er moet ook ingepakt worden voor de vakantie.. dus wacht ik. 10 minuten later komt nog een klant en gaat ook wachten; nee, heeft ook geen afspraak. Wat later komt een mevrouw en gaat ook zitten. Bij navraag heeft zij wel een afspraak over 10 minuten.. Gelukkig. 10 minuten later komt de eerste audicien (een dame) vrij en gaat mij helpen. Terwijl ik wordt geholpen, komt er een man (buitenlandse afkomst) met zijn moeder (die geen NL spreekt) en wil direct geholpen worden omdat hij geen tijd heeft en omdat moeders gisteren door de manlijke opticien geholpen werd en gezegd had dat ze zonder afspraak mocht terugkomen indien het niet goed was. De dame die mij hielp gaf aan dat ze even moesten wachten omdat beide opticiens bezig zijn. Daarop maakte de zoon stampij en wenste dat moeders meteen geholpen zou worden. Op dat moment
komt de tweede audicien (man) vrij (die moeders gisteren had geholpen) en troont het opgewonden standje met moeders mee zijn hokje in…
Klachten:
1. Hoe reëel is het om klanten te vragen 30 - 90 minuten te wachten in een winkel?

2. Hoe reëel is het om klanten die stampij maken meteen te helpen terwijl er nog twee andere klanten netjes zitten te wachten op hun beurt (zoals dit betaamt)

Mijn vaste BH vestiging is Oosterbeek; indien er niemand achter de bali zit, heeft ten minste een audicien zicht op de winkel en de binnenkomende klanten. Daar worden klanten (ook zonder afspraak) binnen 10 minuten te woord gestaan..
Zo klantgericht dient een winkel te zijn.
Ik verneem graag van BH hoe zij gaan reageren op deze slechte beoordeling en welke verbeteringen zij gaan toepassen.

24 aprile 2024

Beste Salomon Charlouis,

Bedankt voor uw review. Tot onze spijt lezen wij dat u niet zo tevreden bent over de klantvriendelijkheid. Gezien uw ervaring hebben wij hier alle begrip voor.
Beter Horen Arnhem Poli-Zuid is inderdaad een winkel waar het voor onze werknemers lastiger is om het overzicht te behouden tijdens afspraken. We proberen dit zo goed mogelijk te regelen en vinden het spijtig dat u deze ervaring heeft gehad.

Valutata 5 stelle su 5

Deskundig en eerlijk in advies (geen verkooppraatjes)

De omgang met de medewerker van Beter Horen was erg goed. Ik was sowieso onder de indruk van zijn deskundigheid. Daarnaast was hij erg duidelijk over de voor- en nadelen van hooroplossingen. Zonder daarbij de klant richting duurdere oplossingen te duwen. Hij luisterde ook goed en was oprecht geïnteresseerd in ervaringen opgedaan tijdens de testfase van een hoorapparaat.

16 aprile 2024

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più