Olympiaplein 133, 1077 CX Amsterdam, Noord Holland, NL
L'azienda ha risposto
Om te beginnen ,ik ben behoorlijk op leeftijd en zeker al 20 iaar slecht horend. Daardoor ook bij verschillende hoorwinkels geweest ,maar nooit echt te vreden. Tot ik bij Beter Horen op het Oly... Leggi di più
Olympiaplein 133, 1077 CX, Amsterdam, Noord Holland, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Uitstekende service, vriendelijke mensen en ze nemen de tijd voor de klant

Risposta di Beter Horen - Amsterdam Olympiaplein
De eerste keer dat ik er hier kwam voelde een beetje raar. Je komt niet voor een hoortest wanneer je geen klachten hebt. Er werd tot 2x toe aan mij gevraagd of ik wel van plan was om de hoortoestellen te gaan dragen. Verder kwam er iets ongewoons uit de test. Men zou contact opnemen met een specialist of ik wel een hoorapparaat zou kunnen dragen en dat zouden ze aan mij laten weten. Het is dat ik daar bij een vervolgafspraak over begonnen ben, maar er was niets mee gedaan. Beetje klungelig. Gelukkig vanaf de 2e afspraak een andere contactpersoon. Die beviel een stuk beter.

Risposta di Beter Horen - Amsterdam Olympiaplein
bij Beter Horen op het Olympia plein kwam . Een vriendelijke ontvangst en een zeer kundige audicien met een eindeloos geduld.. verschillende apparaten kon ik uitproberen tot ik na een een paar maanden
het juiste hoorapparaat kreeg dat bij mijn doofheid past. Wat ben ik gelukkig , ik heb eindelijk het gevoel dat ik er weer hoor na jaren ... :Wat zegt u .?. kan de tv wat harder? etc .. Ook is het heel prettig dat s middags om 4 uur iedere dag een inloop spreekuur is ,waar je vragen kunt stellen over je hoorapparaat, ,eventueel bijstellen ,halen of brengen .Een aanrader dus !!

Risposta di Beter Horen - Amsterdam Olympiaplein
Serieus naar probleem gekeken en werk van gemaakt.

Risposta di Beter Horen - Amsterdam Olympiaplein
Goede uitleg prima personeel die mij heeft geholpen.

Risposta di Beter Horen - Amsterdam Olympiaplein
Door de ongelijke achteruitgang van mijn twee oren was er nogal een traject aan voorafgegaan. Terry, mijn audicien, heeft mij met alle aandacht alles uitgelegd, uitvoerig de tijd genomen, dingen voorgedaan. En notabene op de dinsdagavond (!) voor kerst een nieuwe afspraak gepland en toen (23/12) opnieuw bijna twee uur de tijd genomen om mij alles uit te leggen wat ik nog niet snapte (rond schoonmaken, afstellen, gebruik etc). En dat alles wederom kundig en met grote aandacht en voorkomendheid. Dus bejegening en informatie top!

Risposta di Beter Horen - Amsterdam Olympiaplein
het contact was uitstekend. Het gehoorapparaat is niet goed voor mijn oren. Geregeld valt het uit mijn oor.

Risposta di Beter Horen - Amsterdam Olympiaplein
Eigenlijk was alles heel goed.
Het produkt, de prijs en vooral de service!
Mirjam van den Hoorn nam echt alle tijd en begeleidde me met veel vakkennis richting de juiste keuze.

Risposta di Beter Horen - Amsterdam Olympiaplein
Deskundig geholpen en goede uitleg gekregen. Prettige service.

Risposta di Beter Horen - Amsterdam Olympiaplein
ondanks de zieke collega die mijn nieuwe hoorapparaatjes had uitgezocht later toch heel goed geholpen.

Risposta di Beter Horen - Amsterdam Olympiaplein
Fijne service, veel aandacht. Het is alleen erg lastig om contact met de vestiging te krijgen.
Michiel GOEDHART is vakkundig en zeer GOED, met HART voor BETER HOREN! Dank voor je hulp en geweldige inzet. Gehoor probleem? Mijn advies ga naar BETER HOREN. Eindresultaat: u hoort beter!

Risposta di Beter Horen - Amsterdam Olympiaplein
Niets was teveel voor de audicien. Stelt je direct gerust, zodat je ronduit je ervaring met de nieuwe hoortoestellen kunt vertellen.
Ik werd geholpen door iemand die heel attent, aardig en veel geduld had. Lief ook. Het is door haar dat ik eindelijk mijn gehoorapparaten elke dag draag. Ik ben echt blij dat ik nu BETER HOREN!
Eline Noorman - Bakker is een top audicien.
Ik ben geholpen door Eline Noorman en ben super tevreden. Zij luisterde heel goed naar mijn wensen en opmerkingen. Zij heeft mijn nieuwe gehoortoestellen zo kunnen afstellen dat ik iemand in een andere kamer kan horen spreken, zonder een ‘blikkerig’ bijgeluid.
Bovendien zat Eline niet te mopperen toen ik een paar keer mijn laatste afspraak moest verplaatsen vanwege onverwachte ziekenhuisafspraken. Chapeau!
Inmiddels is mijn visie op Beter Horen flink verbeterd. Ik voel me blij met de reactie vanuit Beter Horen op mijn 1e (negatieve review). Verder was de reactie van het personeel van de filial op de Olympiaplein in Amsterdam behulpzaam en aangenaam. Ik heb ook de app Amplifon geïnstalleerd op mijn iPhone en mijn geboortester verbonden met Bluetooth. Ik kan met de app de volume van mijn toestel aanpassen en kan daardoor al beter horen.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.