L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Een adviseur en partner die weet hoe je conflicten oplost. Een advocaat die een rechtszaak niet uit de weg gaat, maar als dat mogelijk is, het niet zover laat komen. Arslan & Arslan Advocaten is uw juridische partner in goede en slechte tijden.
Pieter Calandlaan, 1069 SC , Amsterdam, Paesi Bassi
- 020 747 00 55
- Amsterdam@arslan.nl
- arslan.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 28% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Top advocaat Melanie Schulpen
Ik ben in contact gekomen met Advocaat Melanie Schulpen en heb dit vanaf het eerste moment als prettig ervaren.
Ik kan Arslan & Arslan vanuit mijn eigen ervaring aan iedereen aanbevelen. Vanaf het eerste contact voelde het meteen goed. Er werd snel gereageerd, alles verliep netjes en discreet en ik werd direct gekoppeld aan een advocaat die perfect bij mijn situatie paste.
Mevrouw Melanie Schulpen heeft mij vanaf dag één een ontzettend rustig en vertrouwd gevoel gegeven. Ze neemt de tijd om naar je te luisteren, legt alles duidelijk uit en is altijd goed bereikbaar. Juist in een periode waarin ik veel stress en onzekerheid ervaarde, is het ontzettend fijn om iemand naast je te hebben die niet alleen professioneel is, maar ook oprecht betrokken. Uit eigen ervaring kan ik daarom ook zeggen dat mevrouw Schulpen zo’n advocaat is.
Van de voorbereiding tot aan de zitting en zelfs de adviezen daarna heb ik mij gedurende het hele proces gesteund gevoeld. Dankzij haar professionaliteit, betrokkenheid en duidelijke communicatie wist ik altijd waar ik aan toe was.
Ik had me oprecht geen betere advocaat kunnen wensen. Dus ben je op zoek naar een advocaat die niet alleen heel goed is in haar vak, maar ook echt met je meedenkt en naast je staat? Dan kan ik mevrouw Melanie Schulpen van harte aanbevelen.
Nogmaals ontzettend bedankt voor alles!
Zeer professioneel en adequaat
Vanaf het eerste moment had ik een vertrouwd en deskundig gevoel bij mevrouw Schulpen en Chote. Zaken worden helder uitgelegd en er wordt snel en professioneel gehandeld. Heel erg bedankt voor de fijne ondersteuning!
Heel slechte ervaring 8 maanden zonder…
Pas op Mijn ervaring met dit kantoor is zeer teleurstellend. Gedurende acht maanden heb ik geen enkel voorschot ontvangen, terwijl mij aan het begin iets heel anders was verteld. De communicatie vond ik niet professioneel en ik had het gevoel dat mijn belangen niet altijd voorop stonden.
Ik voelde mij tijdens de afhandeling van mijn zaak onder grote druk gezet door de jurist. Ook werd mij gevraagd een vaststellingsovereenkomst te ondertekenen, waarbij ik de indruk kreeg dat ik anders problemen zou krijgen.
Ik had aanvankelijk de indruk dat mijn zaak door een advocaat zou worden behandeld. Later bleek dat mijn dossier werd behandeld door een jurist en niet door een advocaat. Dat had ik graag vooraf duidelijk geweten.
Op basis van mijn persoonlijke ervaring raad ik anderen aan om niet naar deze kantoor te gaan ik ben slachtoffer geweest door deze kantoor ik heb klacht ingediend maar hun will niet mij klacht in behandeling nemen dus ga ik naar klacht commissie

Risposta di Arslan & Arslan advocaten
Niet aan te raden
Niet aan te raden; tijdens kennismaking wordt er van alles beloofd maar nadien worden deze initiële gemaakte afspraken niet nagekomen (moet continu vinger aan de pols houden). Met 1 medewerker (jurist) contact gehad. Hier beklag over gedaan.

Risposta di Arslan & Arslan advocaten
Polecam
Polecam. Miła i profesjonalna obsługa, jestem zadowolona ze współpracy
gevoel van betrouwbaarheid
gevoel van betrouwbaarheid. Letselschadezaak eindelijk kunnen starten na bezoek bij de rechtbank. Sterk opgetreden.
Ik heb een hele fijne ervaring gehad…
Ik heb een hele fijne ervaring gehad met Arslan Advocaten. Vanaf het eerste contact voelde ik me serieus genomen en gehoord. Mijn letselschadezaak werd goed opgepakt en ik hoefde eigenlijk alleen documenten te sturen waar ze om gevraagd hadden. De rest werd voor mij geregeld en dat gaf mij veel rust.
Het contact was ook prettig. Als ik ergens vragen over had of iets niet begreep, namen ze de tijd om alles rustig uit te leggen. Daardoor kon ik het beter begrijpen. Mijn behandelaar mevrouw sahou was altijd vriendelijk, duidelijk, luisterde echt naar mijn verhaal en reageerde als dat nodig was. Soms was ze telefonisch niet bereikbaar en dan belde ik het algemeen nummer, maar dan kreeg ik daarna een belletje terug.
Ik lees soms negatieve reviews, maar die begrijp ik eerlijk gezegd helemaal niet. Er word juist duidelijk uitgelegd wat ik moest aanleveren, wat het vervolg was en wat ik kon verwachten. Daardoor was het overzichtelijk voor mij. En als ik het niet eens was dan moest ik uitleggen waarom en gingen ze daarmee verder. Je hebt het zelf ook in de hand.
Dankzij hun inzet heb ik een mooie schadevergoeding gekregen en kan ik deze lange periode eindelijk afsluiten. Ik ben ze daar erg dankbaar voor!
Ik had een letselschadezaak door een…
Ik had een letselschadezaak door een auto-ongeluk die veel effect op mij had maar ik ben erg goed geholpen door Arslan Advocaten. Zeer tevreden over de begeleiding en de manier van meedenken met hun cliënten. Ze doen hun beste om het maximale uit een zaak te halen en dat is gebleken. Echt een aanbeveling dus!
De heer Mesiha is een uitstekende…
De heer Mesiha is een uitstekende jurist. Met veel aandacht en nauwkeurigheid wordt de zaak behandeld. Hij is communicatief vaardig en heeft oog voor de belangen van zijn cliënt. Zeker aan te raden.
Darren has been very thorough with his advice and work
Through his process of setting up the necessary employment contracts for our firm, we feel very protected against bad faith employees.
Snelle afhandeling van mijn zaak
Snelle afhandeling van mijn zaak. Snel in contact gekomen met me en alles met me besproken
Super professioneel maar ook vriendelijk
Letselschade zaak gehad met veel impact, ik was geadviseerd om een advocaat in armen te nemen en dacht dat dit juist veel meer belasting zou zijn voor mij. Ik ben echter positief verrasst! De advocaat heeft mij super goed geholpen en alle communicatie en complexe vragen uit handen genomen van mij en alles duidelijk gecommuniceerd. Voordat ze een beslissing maken adviseren ze je en vervolgens samen tot een oplossing komsn was erg fijn
Ook super vriendelijk aan de telefoon en ik werd netjes teruggebeld als ik hier om vroeg
Ik zal jullie aanraden aan iedereen die een letselschade zaak heeft
Ik raad dit advocatenkantoor niet aan.
Ik raad dit advocatenkantoor niet aan.
Na vele pogingen om daadwerkelijke juridische hulp te krijgen, heb ik een negatieve review geplaatst. Enkele uren later werd ik gebeld door een medewerkster van het kantoor. Tijdens dit gesprek werd mij hulp toegezegd, maar tegelijkertijd werd er druk uitgeoefend om mijn review aan te passen. Ik heb duidelijk aangegeven dat ik dit pas zou doen wanneer ik daadwerkelijke inzet, deskundigheid en concrete ondersteuning zou zien.
Enkele dagen later ontving ik een formulier voor financiële ondersteuning, dat ik heb ingevuld, ondertekend en teruggestuurd. Nadat ik mijn review had aangepast en het formulier had verzonden, werd mij gevraagd waarmee het kantoor mij precies kon helpen. Omdat ik zelf geen juridische kennis heb, heb ik mijn situatie uitgebreid toegelicht en gevraagd of en op welke manier het kantoor mij kon ondersteunen
Sindsdien heb ik echter geen enkele inhoudelijke reactie meer ontvangen. Er zijn vele weken verstreken zonder enige actie, uitleg of voorstel voor verdere hulp. Mijn berichten bleven onbeantwoord en er werd geen concrete juridische ondersteuning geboden. Het is moeilijk om niet de indruk te krijgen dat het contact vooral bedoeld was om mijn review te laten aanpassen en niet om mijn zaak daadwerkelijk op te pakken.
Ik heb geen contact opgenomen met andere advocaten omdat mij vanuit dit kantoor hulp was toegezegd. Pas toen de communicatie volledig stopte en ik gedurende lange tijd geen enkele reactie meer ontving, heb ik besloten contact op te nemen met een andere jurist.
Ik raad anderen aan goed na te denken voordat zij voor dit kantoor kiezen. Op basis van mijn ervaring lijkt er meer aandacht te zijn voor het imago van het kantoor dan voor daadwerkelijke betrokkenheid bij de zaken van cliënten.
Eerlijk gezegd heb ik de indruk dat voor veel advocatenkantoren snelle en eenvoudige zaken aantrekkelijker zijn dan dossiers die meer inzet, tijd en verantwoordelijkheid vereisen. Dat is uiteraard mijn persoonlijke ervaring, maar juist die ervaring is de reden waarom ik deze negatieve review plaats.
Deze advocaten kantoor profileert zich…
Deze advocaten kantoor profileert zich online als specialist in huurzaken, maar mijn ervaring was helaas erg teleurstellend. Nadat ik contact had opgenomen om mij bij te staan in een conflict met mijn verhuurder, en ik mijn situatie uitgebreid schriftelijk had toegelicht, bleef het plotseling angstaanjagend stil. Ik kreeg werkelijk geen enkele reactie meer.
Mijn sterke vermoeden is dat dit gebeurde omdat uit mijn dossier bleek dat de verhuurder de zaak gegarandeerd zou verliezen. Het stond buiten kijf dat ik de zaak zou winnen, waardoor de verhuurder sowieso een schadevergoeding en een huurverlaging met terugwerkende kracht had moeten betalen. Toen ik vervolgens de website van het kantoor nog eens goed bekeek, zag ik dat zij ook voor verhuurders optreden. Op dat moment verloor ik het vertrouwen volledig.
Als huurder krijg je hierdoor de wrange indruk dat sommige advocatenkantoren weigeren om tegen verhuurders te procederen zodra de huurder juridisch zo sterk staat. Dit is een zorgelijke ontwikkeling die de toegang tot het recht voor kwetsbare huurders belemmert. Bovendien laat het zien dat commerciële belangen of angst voor belangenverstrengeling soms zwaarder wegen dan de plicht om cliënten bij te staan.
Mijn advies: sluit een rechtsbijstandverzekering af
Om deze reden adviseer ik iedereen met klem om tijdig een rechtsbijstandverzekering (met de module 'Wonen') af te sluiten. Met zo'n verzekering ben je niet overgeleverd aan de grillen of de selectieve commerciële belangen van individuele advocatenkantoren. Je krijgt professionele juridische hulp toegewezen, waardoor je direct een vuist kunt maken tegenover machtige verhuurders en woningcorporaties. Het voorkomt dat je als huurder wordt genegeerd, aan het lijntje wordt gehouden of van het kastje naar de muur wordt gestuurd.
Zeer goed advocaten kantoor
Zeer goede dienstverlening en bereikbaarheid. De heer Palit is een uitstekend advocaat en indien u betrouwbare excellente juridische hulp nodig heeft zou ik zeker bellen of mailen.
Absolute aanrader!
Na een auto-ongeluk (met als resultaat letsel) heb ik contact opgenomen met Arslan&Arslan advocaten, en ik werd vrijwel direct als cliënt opgenomen. De communicatie verliep vanaf het begin erg prettig. Dhr. Özdemir en Onur Arslan namen snel contact met mij op, hielden mij continu op de hoogte van de voortgang en onderhielden het contact op een zeer betrokken manier.
Daarnaast ben ik tegelijkertijd geholpen op het gebied van arbeidsrecht vanwege een conflict met mijn werkgever. Ook dit traject verliep uiterst soepel en professioneel.
Naar mijn mening een topkantoor met veel kennis van zaken. Absoluut een aanrader.
ONPROFESSIONEEL!
Sluit me volledig aan bij de voorgaande reacties, wat een bagger kantoor en de titel advocaat onwaardig!!!!! Wil je goede communicatie, en je zaak die op een serieuze professionele manier in behandeling wordt genomen? Ga dan vooral niet met Arslan Ersoy in zee, bah!
Ik ben goed geholpen door mijn advocaat…
Ik ben goed geholpen door mijn advocaat na een ongeluk op de weg. De tegenpartij deed in het begin moeilijk, maar dankzij de scherpe en doortastende aanpak van dit kantoor is alles rechtgezet. De communicatie was helder en ik werd steeds goed op de hoogte gehouden. Tevreden over de uitkomst. Dank u Mr. B. Sakarya
Duidelijke intake gehad en uitgelegd…
Duidelijke intake gehad en uitgelegd wat we kunnen verwachten. Ging om een huurrecht zaakje en die is nu dankzij dhr. Arslan geregeld.