Een kleine groep, dus genoeg aandacht voor interactie en vragen c.q. opmerkingen. Leuke opdrachtjes die de theorie bekrachtigen. De mentor geeft op een leuke en interesante manier uitleg van de stof m... Leggi di più
Zoals tijdwinst beloofd: een training boordevol praktische tips en inzichten voor elke drukbezette professional. Zelden zo een getalenteerde trainer meegemaakt die op zeer natuurlijke wijze verb... Leggi di più
Super fijne cursus, alles word duidelijk uitgelegd met delen uit de partijk. Je krijgt er veel ytip waar je direct mee aan de slag kan, mocht er dan dan toch nog iets niet lukken? dan kan je het gewoo... Leggi di più
Een super leuke trainingsdag gehad. Informatief en interactief. Je leert je werkdag goed indelen door gebruik te maken van meerdere functies binnen outlook met als doel meer overzicht, betere planning... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Centro di formazione
- Corsi di formazione per adulti
- Fornitore di servizi legati alla carriera e all'istruzione
- Centro formativo
- Life Coach
- Centro per lo studio
Scritti dall'azienda
Tijdwinst.com is dé specialist in persoonlijke effectiviteit voor professionals, teams en organisaties die slimmer willen werken zonder steeds harder te hoeven rennen. Wanneer agenda’s vollopen, prikkels zich opstapelen en werk alleen maar complexer lijkt te worden, helpen wij mensen om weer grip te krijgen op hun werkdag. Niet met wollige theorieën of mooie praatjes, maar met praktische trainingen die direct toepasbaar zijn in de dagelijkse praktijk. Onze expertise ligt onder meer op het gebied van time management, persoonlijke effectiviteit, assertiviteit, communicatie, werkdruk, focus en slimmer werken met AI. Daarmee helpen we deelnemers om helderder te prioriteren, beter grenzen aan te geven, overzicht te creëren en met meer rust en regie te werken. Want eerlijk is eerlijk: druk zijn is nog geen bewijs dat je goed bezig bent. Wat tijdwinst.com onderscheidt, is onze nuchtere, energieke en resultaatgerichte aanpak. We vertalen wetenschappelijke inzichten en bewezen methodes naar concrete handvatten waar mensen dezelfde dag nog iets aan hebben. Of het nu gaat om een professional die meer structuur zoekt, een team dat effectiever wil samenwerken of een organisatie die duurzame gedragsverandering wil realiseren; wij zorgen dat inzicht ook echt leidt tot actie. Onze trainingen zijn praktisch, inspirerend en herkenbaar. Geen standaardverhaal dus, maar sessies vol voorbeelden uit de echte werkwereld, met trainers die weten waar ze het over hebben. Zo helpen we mensen niet alleen productiever te worden, maar vooral ook met meer plezier, focus en rust te werken. Bij tijdwinst.com draait het niet om nóg harder werken, maar om slimmer kiezen, helderder communiceren en met meer rust presteren. Want wie grip heeft op zijn werk, krijgt ook weer ruimte in zijn hoofd. - Tijd voor slimmer werken. Tijd voor tijdwinst. -
Houtstraat 31h, 6102BD, Echt, Paesi Bassi
- 0850651019
- info@tijdwinst.com
- www.tijdwinst.com
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Time-management dat werkt
Zeer veel informatie over time-management met een zeer praktische inslag. De cursus is op een insprirende manier gebracht, die goed aansloot bij de deelnemers. Daarnaast ook de juiste handvatten in de cursus gekregen om er ook daadwerkelijk mee aan de slag te gaan. Hiermee kan ik mijn werkzaamheden ook daadwerkelijk anders vorm gaan geven.
Leuke en inspirerende dag!
Alle 5 sterren meer dan waard!
Docent vertelt met veel entousiasme en betrekt iedereen bij de cursus.
Tijdswinst in alle vormen
De cursus heet "Snellezen in een Dag"
Maar de cursus is meer dan dat.
Toelichting: “Leuke en leerzame cursus . David Bakker die de cursus geeft weet de materie goed over de dag te verdelen, zodat het een levendige en inspirerende cursus is.
Timemanagement, mindmappen en snellezen.
Op een goede locatie in Utrecht. Aan te bevelen voor iedereen die zijn vaardigheden wil verbeteren”
Jos Janssen
In één dag sneller lezen en meer onthouden, met deze cursus kan het echt!
Mijn verwachting kwam helemaal uit: na één dag praktische training kan ik veel sneller lezen, waarbij ik minstens evenveel onthoud van wat ik lees. Ik ben met dubbele snelheid begonnen aan de stapel boeken die ik al zo lang wil lezen. Ook de onderdelen geheugentraining en mindmapping zijn zeer leerzaam en direct bruikbaar in de praktijk. Ik wilde dat ik deze afwisselende training al veel eerder had gedaan!
Leuke en leerzame dag
Leuke en leerzame dag. Zeer bruikzame handvatten gekregen en een duidelijk aantoonbaar resultaat op de verschillende onderdelen
Heel nuttig en bruikbaar.
Een erg leuke en nuttige cursus. Hoewel ik al veel doe aan Time-Management heb ik toch wat tips en trucs meegekregen.
Ik ben het nu al aan het toepassen terwijl ik net een uurtje uit de cursus ben.
De cursus geeft direct rendement!
De cursus Geheugentraining, snellezen en mindmappen vind plaats op 1 dag. Op ontspannen manier maak je door middel van oefeningen kennis met de drie technieken.
Het werkt echt! Aan het eind van de dag ben je in staat om sneller te lezen, en kan je feiten die je niet mag vergeten, werkelijk beter onthouden.
Mindmappen is een moderne techniek om in korte tijd de aspecten van een project op papier te krijgen. De beschikbaarheid van bepaalde apps voor smartphone en tablet maken de techiek heel eigentijds.
De opgedane kennis is zeer goed toepasbaar in de praktijk en geeft direct rendement tijdens je werk.
Daarnaast zorgt de docent voor een leuke sfeer en rondt je de cursusdag af met een positief gevoel.
Kortom een echte aanrader
precies: tijdwinst!
Een inspirerende dag boordevol tips voor het beheersen van je mailbox en je agenda. Waardoor je meer tijd en aandacht krijgt voor de inhoud van je werk.
Veel praktische tips waar je meteen mee aan de slag wilt!
Heel veel praktische tips in 1 dag. Je kunt er meteen mee aan de slag om je dagelijkse werk goed te organiseren en tijdwinst te behalen. Er passeren vele mogelijkheden de revu waaruit je je eigen timemanagementsysteem kunt samenstellen.
Inspirerende dag!
Deze dag heb ik veel praktische tips gekregen die ik meteen de volgende dag toe kon passen!
Een efficiente training die meer oplevert dan kost!
Toelichting: “Een training die wat opzet al zijn naam recht aan doet. Via een energieke trainer wordt je snel door time-management geloodst. Heerlijk om niet weg te hoeven dromen, maar meegenomen te worden in alle mogelijkheden om tot eigen efficienter werken te komen. Voor een ieder zit er dan ook wel een bruikbaar idee/tip bij.
En dan bij terugkomst, nog even een tijdsinvestering, alvorens de tijdwinst die je boekt. Ook dan geldt, meteen doen. Maar daar heb je na deze training ook wel meteen zin in.”
lege inbox en een leeg hoofd
Een praktische training waarin je handreikingen krijgt die meteen toepasbaar zijn. Je hoofd is om mee te denken niet om aan te denken is een open deur maar dankzij deze praktische training werkelijkheid geworden. Vooral de tips om mijn digitale agenda en takenlijst efficiënt te gebruiken hebben meteen al voor overzicht en duidelijkheid gezorgd. Onze trainer bracht het op een leuke ontspannen wijze. Kortom een aanrader.
Veel aan gehad zowel voor het werk als prive
Dag, Ik heb heel veel gehad aan de timemanagementcursus zowel voor mijn werk als voor prive. Vooral het digitaal overzicht krijgen door taken aan te maken en door je mail weg te werken mbv WAMPen. Ik zag best op tegen deze dag, maar ik kwam er erg blij van terug door de manier waarop de dag gegeven wordt: met humor, afwisselend en veel praktijkvoorbeelden.
Groeten, Margreet "
Leeg hoofd
Mijn mailbox is na jaren eindelijk leeg!!!
De afgelopen weken ben ik ook gaan werken met de takenlijst op outlook, wat een verschil!
Heel veel dank!
Boeiende en zeer bruikbare cursus
Praktisch toepasbare pragmatische training.
Prettige wijze van aandragen van voorbeelden die zeer herkenbaar zijn. Oplossingen en methodieken om hiermee om te gaan sluiten goed aan en zijn werkbaar. In 1 woord een aanrader.
Veel bruikbare tips!
Op een snelle en duidelijke manier zeer veel goede tips gekregen. Bij heel veel dingen werd een spiegel voorgehouden. Vooral het aantal verzamelplekken verbaasde mijzelf! Ik ga er mee aan de gang en zal mijn collega's hierin proberen mee te trekken!
Energysing
Op zeer uitnodigende wijze zijn enkele laagdrempelige technieken gepromoot die samen een rode draad vormen voor de keuzes rond je dag- en tijdbesteding.
Super !!!
Duidelijk,
Goede praktijk voorbeelden,
fris uitgelegd,
je krijgt er energie voor terug,
handige tips.
Geweldig! Handig!
Een geweldige wrap up van alleen maar logische en praktische stappen en tips, slim in elkaar gepast en op een prettige wijze overgedragen! Inspirerend en met veel toegevoegde waarde. Een aanrader dus!
Praktische tips en trucs voor werken met meer rust
Veel praktische tips gekregen om gelijk toe te passen. Binnen ons team is de term WAMP-en gelijk omarmd. Het doel was met meer rust in het hoofd te werken en dat gaat met alle tips en trucs zeker lukken. Leuke is ook dat je alle technieken ook gewoon thuis kan gebruiken. De training is zeker aan te raden.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.