Zeer vriendelijk ontvangst en professionele hulp bij het uitzoeken van een trouwpak. Er werd goed geluisterd naar je wensen en ook echt de tijd genomen om het mooiste pak uit te zoeken. Deze fijne win... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik ben onlangs langs geweest om een 3-delig pak te passen en ik ben onder de indruk. Het personeel was zeer behulpzaam, professioneel en nam de tijd om mij goed te adviseren. Dankzij hun uitstekende s... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Zaterdag 30 april j.l. Naar Roka Haarlem gegaan, en bijzonder aardig ontvangen door Jolanda en door haar in 1 woord perfect geholpen. We hoefden maar een paar kernwoorden te noemen qua sfeer bruiloft... Leggi di più
De vrouw die ons hielp in de zaak was zeer professioneel en vriendelijk! Zij heeft er een zeer leuke ervaring van gemaakt. Geslaagd bij uiteindelijk toch gelijk de 1e winkel 👌🏼!
L'azienda ha risposto
Een trouwpak kopen is een bijzondere ervaring, ook al heb je nog zo vaak een pak gekocht. Voor zo'n speciale gelegenheid ga je naar ROKA de vakspecialist waar je de grootste collectie (trouw)pakken en accessoires kan vinden
Winkels in, Tilburg, Haarlem, Rotterdam, Groningen, Enschede, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Super fijn geholpen vandaag door Koen in de Roka winkel te Tilburg. Een mooi Trouwpak uitgekozen met alles er op en er aan. Er werd echt ruim de tijd genomen en meegedacht om alles bij elkaar te zoeken.
Kortom, ik ben klaar voor de grote dag!
Ontzettend mooie dag gehad.
Geslaagd voor een trouwpak en de getuige ook.
Meedenkend en aardig personeel.
Ruime collectie en ze nemen de tijd om het perfect te krijgen.
Alvast bedankt aan het personeel.
De sterren zijn alleen op basis van de eerste afspraak.
Afspraak maken was ontzettend makkelijk. In de winkel meteen vriendelijk en warm begroet. Meteen is er besproken wat de procedure is en wat ik moest verwachten.
Eigenlijk pakte ze op basis van mijn verhaal meteen het juiste jasje en kleur. Maar goed ze liet mij meer soorten en kleuren zien.
Na de keuze te hebben gemaakt van het eerste jasje hebben wij nog een glas bubbels gekregen om het te vieren.
Ontzettend leuke ervaring, ik voelde mij op mijn gemak.
Supper goed geholpen! Fijne winkel en personeel bij Roka Tilburg! Ze hebben heel veelverstand van wat ze moeten doen en zo! Ze weten perfect wat bij je staat en wat niet. Is misschien iets duurder dan wat budget was. Maar alles over voor goede kwaliteit en goede hulp! Ik ben ook volledig geslaagd met alles hoef nergens meer naar toe voor eventuele schoenen of zo. Ze hebben alles daar en alles op elkaar afgestemd en bij passend. Als je schoenen daar koopt dan hebben ze uit de zelfde lijn leer ook de riem! Perfect vind ik. Ik zou het ook zeer zeker aanraden! Kan niet wachten tot de grote dag er is!
Tijdens deze 1.5 meter tijd heeft Roka het uitstekend voor elkaar. Met gepaste maatregelen, toch een respectvolle en uiterst fijne klantbeleving. Men neemt alle tijd voor je, komt met gedegen advies en hier is de klant echt koning. Er is veel mogelijk en alles is aanwezig. Van manchetknopen tot onderbroeken, schoenen, sokken... je bent in een keer klaar. We hebben heerlijk geproost op mijn trouw-outfit. Aan de kleren zal het in ieder geval niet liggen! Dank voor deze uitstekende service!
Had me geen betere verkoopster kunnen wensen super goed geholpen
We zijn heel vriendelijk geholpen.
De verkoopster heeft ons goed advies gegeven. Ik ben zeer tevreden met mij pak.
Fijne zaak met werknemers die verstand van het vak hebben. We zijn erg vriendelijk ontvangen en er wordt alles aan gedaan om je aan het juiste pak te helpen.
Zojuist uitstekend geholpen met het uitzoeken van een trouwpak. Ik zag mijn zoon transformeren van een man in een spijkerbroek en sweater naar een bruidegom. Super gedaan!
Fijne begeleiding die uitgebreid de tijd voor je namen.
Ik ben fantastisch geholpen in de zoektocht naar een trouwpak. Fijne en vriendelijke service.
We werden geholpen door Nicole, wat een fantastisch mens.
Ze luisterde en observeerde prima en het eerste pak was meteen volledig raak.
Geweldig zo een ervaring, een echte aanrader een heerlijke ochtend wat onze dag van ondertrouw meteen een zeer aparte wending gaf!!
Met veel plezier hier een trouwpak gekocht.
Zelfs met alle corona regels in acht te nemen was het een feestje om hier mijn aankoop te mogen doen.
Ging met een tevreden en blij gevoel de winkel uit.
Nu in spanning afwachten bij het passen en afhalen van het pak...
Goed en eerlijk advies! Ik ben erg goed geholpen en er was volop keuze.
Geweldige dag. En de mevrouw die mij hielp had echt onwijs verstand van zaken want zonder te meten pakte ze een pak en een losse broek die gelijk bijna helemaal goed zat 💪. En deze mevrouw was heel erg vriendelijk
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.