Jeg har netop haft fornøjelsen af at spise pizzaer fra Piccolina, og det er klart en anbefaling værd! Der er både styr på smage og gode råvare, hvilket bare resulterer i virkelig god mad. Klart ét ste... Leggi di più
Opmærksom og sødt personale på trods af at alle borde var besat. Lækre pizzaer med gode råvare - jeg bestilte vegetar nr 13 Pomodorre - med masser af tykke parmasanflager, friske basilikum blade og... Leggi di più
Jeg har besøgt steder flere gange og man får altid er højt niveau af pizza sammenlignet med andre i Århus. Byens bedste pizza uden tvivl! Man kunne overveje at indføre 'frokost' størrelse pizza til... Leggi di più
Fantastisk madoplevelse for personer som elsker det italienske køkken! Flot indretning, hyggelig atmosfære, god vin og ikke mindst skøn mad lavet af personer med passion for italienske specialitet... Leggi di più
Le persone hanno visualizzato anche
Fantastisk mad.
Fantastisk mad og hyggelig stemning.
Kan varmt anbefales.
Dejligt sted at spise
Dejligt sted at spise - dejlige italienske pizzaer, god rødvin og espresso samt meget venlig og hjælpsomt personale.
Ejeren har masser af humor og snakker med gæsterne.
jeg kommer tilbage til Piccolina.
Fantastisk pizza og betjening
Vi var i lørdags på Piccolina og fik en fantastisk pizza. Det må være byens bedste pizza. Meget venlig betjening og hyggelig stemning. Jeg kan godt li den søde personlige indledning i menukortet 😘 Restauranten kan varmt anbefales.
Fantastisk oplevelse som jeg varmt kan…
Fantastisk oplevelse som jeg varmt kan anbefale.
Det er virkelig autentisk italiensk smager sååååå godt og personalet er skønne.
Og med funk musik i baggrunden i hyggelig restaurant så er det bare perfekt
Vi havde høje forventninger til aftens…
Vi havde høje forventninger til aftens pizza, men må erkende at det var en meget skuffende oplevelse.
Pizzaen var fersk i smagen ingen spændende smagsoplevelse der. Ingen af os (4 personer) fik den sammen pizza, men vi have alle den samme kedelige opleves. Vi spurgte efter hvidløg og chili så vi kunne peppe den lidt op. Det hjalp så smagte det i det mindste at hvidløgsbrød 🙂
Lækker autentisk italiensk pizza og…
Lækker autentisk italiensk pizza og supersød og god betjening.
Som min niece sagde 5 stjerner ud af 5
Halvbagt pizza - anbefaling
I weekenden prøvede vi for første gang piccolinas halvbagt pizzaer med store fornøjelse. Det var nemt og lige til, og pizzaerne var rigtig gode og velsmagende. Det er bestemt ikke sidste gang vi gør det. Så bor man lidt uden for Aarhus, kan man hente pizzaerne med hjem og lave dem
Så lykkedes det endelig at teste…
Så lykkedes det endelig at teste Piccolina, mega hyggeligt og super god pizza. Et gerne flere besøg værd.
Fantastisk sted
Hold op et lækkert sted, fantastisk mad, lækkert sted, super service, bestemt et besøg værd👍
Lækre pizzaer og ikke mindst skøn…
Lækre pizzaer og ikke mindst skøn stemning. Meget børnevenlig.
Bedste pizza i Aarhus
Bedste pizza i Aarhus. Vi kommer her nok en gang om måneden. Det er en travl restaurant, hvor der bliver talt højt på italiensk og grinet. Kan kun anbefale det - husk at reservere bord i weekenden.
Jeg vil med glæde anbefale restauranten.
Lækkert sted.
Omgivelserne, akustikken, personalet og ikke mindst deres vegansk pizzaer var helt fantastiske!
Jeg vil med glæde anbefale restauranten, for det var super lækkert!
Dårlig tone men god mad!
Har oplevet en meget sarkastisk leder, som taler meget dårligt til sine ansatte. Maden kan ikke klages over, men vil ikke støtte dette sted pga. den overfladiske tone der er fra leder til ansatte!
Dejlig italiensk facon og lækker mad.
Lækker italiensk mad
Lækker italiensk mad og super nærværende betjening. Kommer helt sikkert igen.
Virkelig lækker
Virkelig lækker, rigtig italiensk, pizza! Servicen er dejlig og atmosfæren behagelig
Godt sted!!
Man kunne overveje at indføre 'frokost' størrelse pizza til frokost tid da pizzaerne er ret store. Dette ville nok også tiltrække flere i det yngre studerende miljø da priserne kunne være billigere for frokost pizzaer. (Bare en idé)