Jordemoder.dk Recensioni 119

TrustScore 5 su 5

4,8

Vi har haft flere besøg hos Malene i Fredericia til både tryghedsscanninger, en kønsscanning samt 3D/4D scanning med tilkøb af 5D – og hver eneste gang har været en rigtig god oplevelse. Vi er... Leggi di più

Vi er meget tilfredse. Billederne er flotte og af høj kvalitet, der er et stort nærvær, og der bliver taget god tid til at få alle detaljer med.

Vi kan på det Aller varmeste anbefale jordemoder.dk, vi har været i Odense❤️ Vi venter vores første barn og har under graviditeten haft et behov for at kigge ind til vores lille baby lidt mere end h... Leggi di più

Kan kun anbefales Odense afdelingen, første gang jeg var der var til en køns scanning og medarbejderen var simpelhen så sød, snaksaglig og man følte sig i trygge hænder. Anden gang vi var der, va... Leggi di più

1. Ostetrica
  2. Negozio di articoli per neonati

Hos Jordemoder.dk har vi erfarne jordemødre og sonografer, som står klar til at hjælpe dig i enhver situation. Telefonen er åben 365 dage om året og du kan altid få en akut tid til scanning, hvis dette skulle være nødvendigt. Vi glæder os til at byde jer velkommen på vores scanningklinikker i Fredericia, Odense og Aabenraa!

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

En tryg oplevelse

En god oplevelse. Vi fik scanningsbilleder med hjem, samt en god snak, som gav ro i maven for en som mig, som skal have sit første barn.

6 ottobre 2023

Risposta di Jordemoder.dk

Hej Amanda. Endnu engang tillykke! Og tak for de pæne ord!

Fantastisk ❤️

Rigtig dejlige oplevelser hos jer, det er 2 gravilitet hvor vi kommer hos jer og får køn og 3D&4D.. I giver tryghed og besvare alle salgs spørgsmål mm, og det rigtig skønt.. Håber jeg kan få råd til en tur mere inden vores dreng kommer til verden i januar🤗❤️🙏

30 settembre 2023

Risposta di Jordemoder.dk

I er i hvert fald meget velkomne :-)

Den sødeste jordemoder 😍 jeg skulle…

Den sødeste jordemoder 😍 jeg skulle have lavet hindeløsning og hun tog sig god tid og spurgte ind og lavede enda en scanning da hun mente jeg havde lige rigelig med fostervand :) og fantastisk personale i telefonen der kunne vejlede rigtig godt i forhold til hvad der var behov for ❤️ ville til en hver tid anbefale jer videre 😀

25 settembre 2023

Risposta di Jordemoder.dk

Tak for de pæne ord! Anbefal os endelig videre! :-)

Fantastisk jordemoder

Jeg har brugt jordemoder.dk under to graviditeter nu til fødselsmodning. Jeg har virkelig følt mig set og hørt og følt mig mødt og forstået af en virkelig dygtig og omsorgsfuld jordemoder 🙏🫶 jeg vil klart anbefale jordemoder.dk til andre og til enhver tid selv bruge dem igen, hvis jeg skulle blive gravid igen.

22 settembre 2023

Tak Josephine :-)
Uden anmeldelser som din, ville det ikke være det samme.
Jordemoder.dk

MEGA god oplevelse, dygtig personale

Vi har været der 2 gange og har været yderst tilfreds🙂 de var meget grundige til at scanne og fortælle om alt hvad de så. I forhold til scanning på sygehus!
MEGA god oplevelse❤️

3 settembre 2023

Risposta di Jordemoder.dk

Fedt! Tak for det positive ord! :-)

Tilfreds som altid

Tilfreds som altid. Vi brugte jordemoder.dk til vores søn og bruger dem nu igen, da vi venter nr 2. Jeg ville vælge dem til enhver tid over andre, da de giver mig den tryghed jeg har behov for og jeg stoler på dem og deres kunnen 🙏🏼

1 settembre 2023

Risposta di Jordemoder.dk

Tak Julie! Du er velkommen til nummer 3 ;-)
Jrodemoder.dk

Vi venter vores 4 barn og har brugt…

Vi venter vores 4 barn og har brugt jordemoder.dk i hver eneste graviditet.
Altid tilgængelig pr telefon. Man føler sig set og hørt ☺️

I går var vi til kønsscanning og sonografen gav igen hele familien en god oplevelse. Der var god tid og vores børn blev spurgt om der var noget de gerne ville se, sonografen viste børnene hvad de gerne ville se og var god til at forklare dem, hvad hun kunne se.

Derudover fik vi en masse gode billeder med hjem.

4 settembre 2023

Risposta di Jordemoder.dk

Tak for den pæne anmeldelse! Det er højt værdsat :-)

Intet andet end fantastisk

Intet andet end fantastisk!
Her går de længere end langt for at give den aller bedste oplevelse! Jeg kan med de varmeste anbefalinger anbefale jordemoder.dk!
Altid det fortrukne sted!
(Fredericia afdelingen)

12 agosto 2023

Risposta di Jordemoder.dk

Tak for de pæne ord Ann! Uden anmeldelser som din, havde det ikke været det samme :-)
Mvh Jordemoder.dk

I greb mig da jeg havde allermest brug for det

Jeg har ikke ord for hvor taknemmelig jeg er, i greb mig da jeg havde allermest brug for det tusind tak for det. Jeg havde den bedste oplevelse på trods af situationen

1 agosto 2023

Risposta di Jordemoder.dk

Vi står klar til at gribe dig igen, hvis behovet skulle opstå!
Tak for anmeldelsen!
jordemoder.dk

God oplevelse

Jeg har før haft meget positive erfaringer med jordemoder.dk, både i min tidligere graviditet og i denne graviditet. Dette besøg blev endnu en god oplevelse.
Denne gang var det Malene der scannede mig. Hun tog sig god tid, var omsorgsfuld og var god til at forklare hvad vi så på scanningen. Jeg er tidligere blevet scannet af Birgit, hvilket har været ligeså positiv en oplevelse.
Hvis jeg på et tidspunkt skal scannes igen, vil jeg uden tvivl bruge jordemoder.dk

24 luglio 2023

Risposta di Jordemoder.dk

Du er så velkommen Maja! Tak for anmeldelsen! :-)
Jordemoder.dk

Jeg synes jordemoder.dk i Odense varmt…

Jeg synes jordemoder.dk i Odense varmt kan anbefales. Nu har jeg kun været der én gang indtil videre, for en tryghedsscanning. Man føler sig velkommen inde i lokalet, og jordemoderen var simpelthen så sød, og spurgte ind til hvordan jeg havde haft det, og forklarede hvad vi så på skærmen. Hun præsenterede sig dog ikke, det var lidt ærgerligt, men sød og venlig var hun altså 🥰 det er helt klart også der jeg vil hen til mine senere scanninger 😃

25 luglio 2023

Hej Katrine
Du har været inde ved Malene Molhemi.
Vi takker mange gange for de positive ord! Vi skal nok sørge for hun læser din anmeldelse :-)
Jordemoder.dk

Vi var til kønsscanning d

Vi var til kønsscanning d. 26/7 hos Jordemoder.dk. Det var en dejlig behagelig og grundig konsultation i hyggelige rammer.
Vi anvendte også Jordemoder.dk da vi ventede vores datter i 2020. Klart anbefalingsværdigt 😊

25 luglio 2023

Risposta di Jordemoder.dk

Tak Katrine! Vi er her også, hvis der bliver en næste gang ;-)

Fantastisk sted

Fantastisk sted og fantastiske jordemødre. Jeg fik den bedste oplevelse til scanning i uge 9. Vi har efterhånden brugt dem til 5 scanninger. 3 tryghedsscanninger, 1 kønsscanning og 1 3D scanning igennem 2 graviditeter. Vi har været tilfredse hver eneste gang ❤️

23 luglio 2023

Fantastisk :-)
Vi er glade for at Jordemoder.dk er et sted, man har lyst til at besøge flere gange.

Super sød jordmoder

Kæmpe anbefaling herfra
Super sød jordmoder.
Gav sig god tid. Også fik vi en masse billeder 😄

23 luglio 2023

Risposta di Jordemoder.dk

Tak fordi i valgte Jordemoder.dk, og tak for den positive anmeldelse :-)