Skovvangen 35, 6000 Kolding, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

De åbnede kun bane 1 og bane 2 alle andre bare var tomme og har placerede i så 2 familier 👎 Videre til grillen hvor de så var løbet tør for oksekød og efter kort tid også kalkunen, resten af buffete... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Kolding bowl´n ´ Fun mangler voksne mennesker til at styre de unge der arbejder der, var i dag ude at bowle og spise med min familie aldrig har jeg oplevet så ringe en service til en pris på 3900,- M... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Centro divertimenti
  2. Bowling
  3. Ristorante con buffet
  4. Parco divertimenti per bambini
  5. Escape room

Scritti dall'azienda

Bowl'n'Fun er i familie med Maximum, som begge er forlystelsescentre med underholdning for alle aldre. Her finder du bowling, lasergame, minigolf, escape roomes, klatrepark, trampolinpark, ar dart og meget mere. De 20 centre er fordelt ud over Danmark.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 95% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 1 stelle su 5

De åbnede kun bane 1 og bane 2 alle…

Videre til grillen hvor de så var løbet tør for oksekød og efter kort tid også kalkunen, resten af buffeten var under middel 😤

14 maggio 2026

Hej Stefan.

Tak fordi du deler din oplevelse med os. Vi er kede af at høre, at besøget ikke levede op til jeres forventninger.

Vi forstår godt, at det har været frustrerende at blive placeret tæt ved en anden familie, når der samtidig stod flere baner tomme. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores gæster.

Det er også meget beklageligt at høre, at der blev udsolgt af både oksekød og kalkun i restauranten, og at buffeten generelt ikke levede op til forventningerne. Vi ved, hvor vigtigt det er, at både udvalg og kvalitet er i orden gennem hele besøget.

Vi tager din feedback med videre til både bowling- og restaurantpersonalet, så vi kan forbedre oplevelsen fremadrettet. Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det.

Valutata 1 stelle su 5

Hold jer væk fra Kolding afdelingen de…

Hold jer væk fra Kolding afdelingen de…
Hold jer væk fra Kolding afdelingen de forstår at tage r…. På en.

Vi bestilte bord i dag d6/12 da vi får vores bord skal vi bestille hvad vi skal have vi bestilte bare buffet som vi har gjort før til 2 voksne og 2 børn med sodavand
Da vi får hentet noget mad er det meste koldt og kæresten fandt et langt hår i maden virkeligt lækkert
Det næste er da vi skal betale får vi en regning på 1200 hvor de så siger er fordi det er jule mad med musik ok flot intet har de sagt om det. Normalt kommer vi af med ca 700 for os 4
Musikken startede kl 19 lige efter vi tog hjem så vi har betalt for noget vi ikke har fået.
Sætter aldrig mine ben der igen

6 dicembre 2025

Hej Jesper,

Tak fordi I har delt jeres oplevelse hos Bowl’n’Fun i Kolding. Vi er meget kede af at høre, at besøget ikke levede op til forventningerne, og at både mad og oplevelse skuffede jer.

Det er helt uacceptabelt, at maden var kold, og at I fandt hår i retten – det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at tilbyde vores gæster. Vi beklager også, at information om ekstra tillæg for julebuffet og musik ikke blev tydeligt kommunikeret, og at det gav jer en ubehagelig overraskelse ved betalingen.

Vi tager jeres feedback meget alvorligt og vil gennemgå både køkkenrutiner, hygiejne og kommunikation omkring priser og arrangementer, så situationer som denne ikke gentager sig.

Valutata 1 stelle su 5

Fanmde ringe oplevelse i escape room

Vi var i escape room i Kolding bowl’n’Fun

Jeg må ærlig talt sige at jeg er mega skuffet over den service man oplever hos jer det er ærlig talt ringe.

For det første er hele rummet/rummene helt vildt slidte og ødelagte som gør det svært at finde ledetrådene og se hvordan man skal løse det - kan se der er en anmeldelse fra tidligere i december som også siger noget med slitagen i jeres rum, i svare tilbage i et skriv at det vil blive fikset af et teknikerteam, kan meddele at det ikke er blevet ordnet endnu!!! Fx de fire farvet prikker i gulvet var helt vildt utydelige samt koden på skepteren.

Derudover manglede musik spilledåsen til sidste del vi skulle løse, der var et papir istedet for, men giver absolut ingen ledetråd da lyset heller ikke virkede.

Vi får derefter af vide af hende som hjalp og hendes leder at man stadig væk sagtens kunne løse det, men intet virkede og hende som hjalp op os inde i rummet fattede absolut ingenting af det.

At tage 850 kr for noget som ikke virker er virkelig ringe. Og slet ikke at meddele dette når man sælger en tur i escaperoom er også dårlig service.

For dårligt man ikke får noget kompensation for det her.

Kan virkelig ikke anbefale bowl’n’fun i Kolding. Virkelig ringe.

1 aprile 2026

Hej Sebastian,

Tak fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse hos vores Escape Room i Kolding. Vi er rigtig kede af at høre, at jeres oplevelse ikke levede op til forventningerne – det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at tilbyde vores gæster.

Vi beklager meget, at rummene var slidte, og at tekniske fejl som utydelige markeringer, defekte lys og manglende musik forhindrede jer i at få den fulde oplevelse. Det er klart, at vi har fejlet i både vedligehold og kommunikation, og vi tager jeres feedback meget alvorligt. Derfor vil vi også straks gennemgå vores Escape Room-udstyr og sikre, at alle tekniske fejl bliver udbedret, så fremtidige gæster får den oplevelse, vi ønsker at levere.

Valutata 1 stelle su 5

Vi var i bowl'n fun og spise søndag d…

Vi var i bowl'n fun og spise søndag d 1/3-26.
Da vi skulle til at spise var der igen pomfritter. Da jeg spurgte første gang om de havde flere, blev der sagt de var ude i byen efter flere.
Men det var en løgn, der kom aldrig flere pomfritter.
Jeg spurgte om hvad de vil gøre. Svaret var ingen TING.
Jeg har betalt 229kr ×3 for at spise.
Næste alt hvad man kan.
Vh Søren

1 marzo 2026

Hej Søren,

Tak for din anmeldelse og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse hos os.

Vi er kede af at høre, at jeres besøg søndag den 1/3 ikke levede op til forventningerne – især i forhold til at der manglede pomfritter på buffeten. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores gæster, når man betaler for vores "spis hvad du kan"-koncept.

Vi beklager også, hvis kommunikationen omkring situationen har været uklar eller ikke blevet håndteret tilfredsstillende. Det tager vi meget alvorligt, og vi følger op internt, så vi kan undgå lignende situationer fremover.

Mille, Bowl'n'fun & Maximum

Æreskrænket

Vi oplevede en meget ubehagelig situation i forbindelse med softice ad libitum. Der opstod en misforståelse om konceptet, og det kan man diskutere, hvem der bærer ansvaret for.

Det, vi især reagerer på, er måden situationen blev håndteret på. Vi blev udpeget og omtalt over for andre kunder, som sad ved et andet bord, på en måde der føltes udstillende og grænseoverskridende. Vi oplevede det som krænkende for vores omdømme.

Efterfølgende blev vi igen anklaget for at have taget mere, selvom det allerede var blevet gjort klart, at vi ikke måtte — og det respekterede vi.

Samlet set var det en ubehagelig oplevelse, hvor vi ikke følte os behandlet respektfuldt. Vi håber, I vil tage denne feedback til jer og sikre en mere professionel håndtering af lignende situationer fremove

22 febbraio 2026

Hej Olle,

Tak for jeres feedback.

Vi er oprigtigt kede af, at jeres oplevelse med vores softice ad libitum-koncept har føltes ubehagelig og krænkende. Det er bestemt ikke sådan, vi ønsker, at vores gæster skal opleve at blive behandlet.

Det er vigtigt for os, at alle misforståelser håndteres diskret og respektfuldt. At I følte jer udstillet over for andre gæster og gentagne gange blev anklaget, er ikke acceptabelt, og vi tager det meget alvorligt. Vi tager den internt og følger op, da det selvfølgelig ikke skal ske igen.

Iskold restaurant ⛄️

Betjeningen var sød og venlig 👍
Restauranten var is-kold.
Vi sad fem mand og frøs alle ⛄️
I skræmmer jeres kunder væk ligeså stille og roligt ……..

27 gennaio 2026

Hej Lau,

Tak for din anmeldelse og for de pæne ord om vores betjening – det sætter vi stor pris på 👍
Det er selvfølgelig ikke i orden, at temperaturen i restauranten har været for lav, og vi beklager meget, at I sad og frøs. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores gæster. Vi tager din feedback seriøst og følger op på indeklimaet, så det ikke gentager sig. Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det.

Valutata 1 stelle su 5

Jeg har været inde og bowle og spise…

Jeg har været inde og bowle og spise med min familie i aften og det var så koldt at vi måtte tage vores jakker på mens vi spiste og det samme gjorde bordet ved siden af os

29 gennaio 2026

Hej Martin,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.
Det er vi rigtig kede af at høre – det er bestemt ikke meningen, at man skal sidde og spise med jakken på. Det er ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores gæster. Vi tager din feedback med videre, så vi kan sikre bedre komfort fremover. Vi håber, I ellers havde en hyggelig aften sammen, og at vi må byde jer velkommen igen under bedre forhold.

Valutata 1 stelle su 5

Bowling Fun i Koldings escape room var…

Bowling Fun i Koldings escape room var virkelig dårligt, de fleste ting var slidt op og ødelagte, så man ikke kunne komme videre i spillet. Knappen til “hjælp” virkede heller ikke, så man stod i 15-20 minutter og kunne slet ikke komme videre. Vi fik dog tilbudt en ekstra tur i et andet rum, men var ligeså ringe kvalitet.
Anbefaledes ikke.

7 dicembre 2025

Hej Karla,

Tak for din anmeldelse og din tid til at skrive til os.

Vi er meget kede af at høre om jeres oplevelse i vores Escape Room. Det er ikke sådan en oplevelse og en forlystelse skal være. Vi har videregivet dette til vores teknikerteam, så der bliver tjekke op på det med det samme.

Endnu en gang tak for at skrive til os og vi håber du vil give os en chance igen en dag og vi kan byde dig velkommen igen.

Valutata 5 stelle su 5

Først og fremmest vil jeg sige tak

Først og fremmest vil jeg sige tak. Tusind tak til Elias fra bowlnfun/Maximum Kolding for at gøre vores 6årig datters fødselsdagen helt uforglemmelig. Den var fantastisk og Elias gjorde alt i sin magt for at gøre den helt vidunderlig, sikke en succes!
Elias fortjener en stor cadeau og al hjertens tak for alt hvad han gjorde. Alt var til tiden en stor forståelse for os og for børnene. Ja oplevelsen siger mere end tusind ord, helt uforglemmelig. Tusind tak Elias.
Det er bestemt ikke den sidste gang vi kommer ved ham.
Sikke en kompetent ung mand der lige ved hvad der skal til for at gøre sine kunder tilfredse. Ingen stress og jag, mad til tiden, hvis vi eller spurgte om hjælp så var han der, og tilfredsstilte hvert et ønske. et guldkorn i en stor kæde, han fortjener virkelig en stor tak. Hvis folk hsr haft dårlige oplevelser med Maximum eller bowlnfun, så har de hvertfald ikke haft Elias som vært.
Helt fortræffeligt, Mik datter kunne ikke have ønsket sig mere. Tusind tak til Elias, vi ses bestemt igen.

27 novembre 2025

Kolding afdelingen

Kolding afdelingen: Der var skidt på gulvet, borene var fedtet, gulvene var klistret toilettet var der ingen papir i rullerne. Det var tydeligt der ikke var gjort rent efter lørdagens fester. Maden var elendig.
Vi var der kl 10.

16 novembre 2025

Hej Svend,

Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse.

Vi er oprigtigt kede af at høre om de forhold, I mødte i vores Kolding-afdeling. Det er langt fra den standard, vi ønsker at levere, hverken hvad angår rengøring eller madkvalitet. Der skal være rent og indbydende, uanset tidspunkt på dagen, og jeres beskrivelse viser tydeligt, at vi ikke har levet op til vores ansvar denne dag.

Vi følger straks op internt for at sikre, at rengøring og klargøring efter weekenden bliver håndteret korrekt fremover, og at alle faciliteter – herunder toiletter – er i orden. Samt følge op på maden også.

Valutata 1 stelle su 5

Kolding bowl´n ´ Fun mangler voksne…

Mad der skulle være varmt var koldt, tomme fade måtte spørge om at få dem fyldt, ingen kaffe, medarbejderne havde mere travlt med snak og deres telefoner. Ikke et sted jeg vil anbefale til andre.

5 ottobre 2025

Hej Pia,

Tak fordi du har delt din oplevelse med os – og vi er oprigtigt kede af at høre, at jeres besøg hos Bowl’n’Fun Kolding ikke levede op til forventningerne.

Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at levere. Maden skal naturligvis være varm, buffeten fyldt op, og servicen imødekommende – og det beklager vi meget, at I ikke oplevede. Vi tager din feedback meget seriøst og følger op internt, så vi kan sikre bedre tilsyn og ledelse i travle perioder.

Skuffende

Vi holdt fødselsdag for vores søn, og havde bedt om flag på bordet. Ved ankomst kunne jeg konstatere at der ikke var flag og adspurgt herom, fik jeg at vide at de var løbet tør. Havde de ulejliget sig med at skrive eller ringe, så kunne vi selv have taget flag med.
Vi tog "rene" tallerkener som havde indtørret ketchup på og vores datter fik et glas sodavand med ukendt indhold i og toiletterne var beskidte.
Buffeten var i bedste fald middelmådig.
Da klokken var lidt i to og restauranten - ikke centeret lukkede, fik vi at vide "vi lukker nu, jeg skal bede jer om at gå". Ikke "restauranten lukker nu, men hvis I vil sidde et andet sted så jeres børn kan lege videre i legelandet, så er I velkomne".
Langt langt under middel oplevelse, som vi ikke kommer til at gentage.
Kan ikke anbefales!

27 settembre 2025

Hej Martin,

Tak fordi du deler din oplevelse med os – og tillykke med jeres søns fødselsdag. Vi er oprigtigt kede af, at fejringen hos os ikke levede op til jeres forventninger.

Det er en klar fejl, at vi ikke informerede om, at vi var løbet tør for flag – det burde vi naturligvis have gjort, så I havde haft mulighed for selv at tage nogle med. Vi beklager også meget de forhold, du beskriver med service, rengøring og kommunikationen omkring lukketid. Det er ikke den standard, vi ønsker at levere, og vi tager din feedback videre til vores team, så vi kan lære af det og det ikke sker igen. Vi ønsker kun at kunne give alle vores gæster en god oplevelse og besøg

Vi sætter pris på, at du har taget dig tid til at give os så ærlig en tilbagemelding – det er med til at hjælpe os med at blive bedre.

Valutata 1 stelle su 5

Vi skulle betale for gæster, som ikke dukkede op

Vi havde inviteret til fødselsdagsfest og havde inviteret 17 gæster. Desværre dukkede to af gæsterne ikke op og da vi så skulle betale, skulle vi stadig betale for buffeten til dem. Mega skuffende oplevelse. Vi har tidligere holdt fødselsdag fest i Kolding. Da vi synes at det er god mad og børnene kan lege i legelandet, men det er absolut sidste gang vi kommer der.

20 settembre 2025

Hej Line,

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi er kede af at høre, at I blev skuffede i forbindelse med betalingen for de udeblevne gæster ved jeres fødselsdagsfest.

Vi forstår godt, at det kan være ærgerligt at betale for kuverter, som ikke blev brugt. I vores bekræftelser står der dog, at antallet af 1-2 gæster kan justeres frem til 1-2 dage før arrangementet – derefter bestiller og forbereder vi buffeten til det oplyste antal, så vi kan sikre, at maden og rammerne er klar til jer på dagen.

Vi sætter stor pris på, at I tidligere har valgt at fejre hos os, og vi er kede af, at denne oplevelse har gjort jer skuffede. Vi tager naturligvis din feedback med os, og vi håber, at I på et senere tidspunkt vil give os muligheden for at byde jer velkommen igen og skabe en bedre oplevelse.

Elias Boston kundeservice

Jeg syndes simpelthen at der var så dejlig god og venlig kundeservice fra en ung sød og smilende fyr ved navnet Elias Boston fik jeg afvide han er simpelthen så sød og fyre nogle gode sjove jokes af og kan få en til og smile (6000, Kolding)

2 settembre 2025

Hej Noa,

Tusinde tak for din meget fine anmeldelse.
Jeg er glad for at dit besøg var en god oplevelse og at du fik smil på læben af Elias's små jokes.

Vi håber at kunne byde dig velkommen igen en anden gang.

God dag :)

5 stjerner Joakim og Rasmus

5 stjerner Joakim og Rasmus, tak for at køre os i byen🙌🏼🙌🏼🙌🏼❤️

16 agosto 2025

Hej Jesper,

Tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at I havde et skønt besøg hos os, og vi kunne få jer sikkert frem i byen.

Rigtig god mandag.

Mille - Bowl'n'Fun & Maximum

Virkelig skuffende oplevelse

Virkelig skuffende oplevelse.
Der var beskidt og maden var kedelig og tør - der hvor der altså var fyldt op.
På ingen måde pengene værd.

22 luglio 2025

Hej Nadja

Tak for din feedback.

Vi er kede af at høre om jeres oplevelse og tager det med os videre. Der vil altid være noget at kunne optimere, men dette er bestemt ikke vores standard, hvorfor jeg straks har taget det med videre til rette vedkommende.

Vi sætter pris på din ærlige tilbagemelding – det er netop den slags input, der hjælper os med at blive bedre.

Vi håber, at du måske en dag vil give os en ny chance for at vise, at vi kan gøre det bedre.

Catharina - Bowl'n'Fun & Maximum

Valutata 3 stelle su 5

Big Time Brunch

Maden var god og rigelig, derfor de 3 stjerner. Mener at sidste år var juice med i brunchen. Ved godt at prisen på alt er steget. Men at vi skulle betale kr. 178,00 for 2 1/2 liter juice???, syntes vi er lige rigeligt. Hvis vi en anden gang kommer til brunchen, vil vi selv tage med.

14 giugno 2025

Hej Inge Lise,
Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med vores brunch.
Vi justerer løbende vores koncepter for at sikre høj kvalitet og den bedst mulige oplevelse for vores gæster. I den forbindelse er juice ikke længere inkluderet i brunchprisen – til gengæld er selve prisen på brunchen også blevet sat ned. Det er en ændring, vi har indført for at gøre det muligt for gæsterne selv at vælge til og fra efter behov.
Vi tager jeres feedback til os og håber, vi får mulighed for at byde jer velkommen igen.

De bedste hilsner
Julie - Bowl'n'Fun & Maximum

Escape Room virker ikke

Vi havde booket escaperoom Chokoladefabriken, men tingene i rummet virkede ikke og var i stykker. Når man ringede efter hjælp måtte vi den ene gang vente over 15 min (15 min ud af 60 min er lang tid). Da den ansatte endelig kom konstaterede han at rummet ikke virkede og smuttede hurtigt igen. Vi endte med at få vores penge igen efter en lang diskussion. Det der skulle have været en hyggelig familietur endte med en kæmpe skuffelse. Hvordan kan man tage 850 kr for et escaperoom som ikke virker. Samtidig er der ikke personale til supportere undervejs. Lad vær med at benytte Bowl'n'fun. Alt er total slidt.

8 giugno 2025

Hej Michela,
Tak for din anmeldelse. Din feedback er givet videre til centeret og det tekniske team.
De bedste hilsner
Julie - Bowl'n'Fun & Maximum

Valutata 1 stelle su 5

Overpriser og for lang vente tid

Jeg betalte 50 kr. for en hotdog der tog 20 minutter om at komme

29 aprile 2025

Hej Noah,
Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at du oplevede en lang ventetid.
Vi vil blot nævne, at prisen for én hotdog er 29 kr., og 50 kr. for to – men uanset hvad, skal ventetiden naturligvis ikke være så lang. Din feedback vil blive givet videre til teamet.

De bedste hilsner,
Julie, Bowl'n'Fun & Maximum

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più