Bog & idé - Nytorv Aalborg Recensioni 113

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Nytorv 3, 9000 Aalborg, Aalborg Centrum, DK

Butikken havde min bestilling hjemme hurtigt og uden problemer. Der var en god information fra butikken om hvornår jeg kunne hente min bestilling i butikken

Flot service. Hurtig og professionel levering - med et smil. Bogen var indpakket i en gave-pose, selv om jeg ikke havde bedt om om indpakning. Det var jeg glad for, da det beskyttede bogen ved efterfø... Leggi di più

Bog og idé forberedede min bog hurtigst muligt og informerede mig med besked da jeg kunne gå og tage det. Jeg var meget tilfreds med det. Det er ikke min første gang og denne gang jeg skriver det.... Leggi di più

Handler engang i mellem hos jer online, synes det er meget provokerende at man ikke kan tilføje studierabat online, hvis nu jeg var meget irriterende, så bad jeg om at få bogen refunderet i butikken n... Leggi di più

1. Libreria

Bog & idé er Danmarks største boghandlerkæde - en kæde med en lang historie og et værdigrundlag, der tager afsæt i kundernes ønsker og behov.

• Nytorv 3, 9000, Aalborg, Aalborg Centrum, Danimarca

• 96 33 00 33

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 94% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Bestilte to box-sets i maj

Bestilte to box-sets i maj, specielt tilbud på engelske bøger. Det ene skulle genoptrykkes. Der gik ca. 2.5 måneder før jeg fik besked på at det ikke blev genoptrykt alligevel. Det var længe at vente. Fik ikke tilbudt det at købe bøgerne til lidt lavere pris for ulejligheden.

22 agosto 2025
Logo di Bog & idé - Nytorv Aalborg

Risposta di Bog & idé - Nytorv Aalborg

Kære Naja
Jeg beklager mange gange, at du har måttet vente så længe på svar omkring dit box-set. Når engelske bøger er sat til genoptryk, afhænger vi af forlagets beslutning, og i dit tilfælde gik der desværre over to måneder, før vi fik den endelige melding om, at genoptrykket ikke blev til noget. Jeg kan godt forstå, at det har været en skuffende oplevelse.

Tak fordi du deler din oplevelse med os – vi tager den med videre, da vi altid ønsker at give en bedre service. Skulle du have yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på hej@bogide-legekaeden.dk
eller tlf. 76752020.

Hav en rigtig skøn dag.