Bog & idé - Fields Recensioni 208

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Arne Jacobsens Allé 12 Butik 150, 2300 København S, København S, DK

Hjemmesiden var nemt at kigge rundt i, og leveringstiden var kort med afhentning muligt i mit nærmeste butik inden for 48 timer. Butikspersonale var hjælpsomme og smilende, og det hele var et smertefr... Leggi di più

Har lige oplevet den bedste form for service fra Bog og Ide i Fields Handlede der i onsdags , glemte at få pakket en af tingene ned i nettet i juleforvirringen, opdagede det først igår. Ringede ida... Leggi di più

Der gik godt nok mere end de der 1 til 3 dage der stod i mailen man får når man vælger afhent selv i butik, men ja det er så første gang der er gået over 5-6 dage , det ville have været perfekt hvis... Leggi di più

Deres online click and collect var nem at bruge, og de var hurtige i butikken til at finde min bestilte vare (også selvom jeg bestilte efter lukketid dagen før og ankom kort tid før åbningstid). Perso... Leggi di più

1. Libreria

Bog & idé er Danmarks største boghandlerkæde - en kæde med en lang historie og et værdigrundlag, der tager afsæt i kundernes ønsker og behov.

• Arne Jacobsens Allé 12 Butik 150, 2300, København S, København S, Danimarca

• 32 46 33 00

4,6

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 94% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Fantastisk service

Fantastisk service.
Havde bestilt 4 bøger til julegaver og hentede dem i butikken. Bøgerne var samlet med en elastik, så jeg så ikke forsiden af bøgerne. Da jeg kom hjem så jeg der var en lang ridse på forsiden af den ene bog, ærgerligt. Jeg fik en kreditnota på bogen og ville aflevere den tilbage til butikken, men den måtte jeg godt beholde, da de alligevel ikke kunne sælge en bog med ridser. Flot service.

9 dicembre 2020

God service

God service, nem og overskuelig hjemmeside

9 novembre 2020

Hej Maria

Mange tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på.

Hvor er det bare skønt at høre, at du har haft en god oplevelse med dit køb hos Bog & idé.

Nemt og hurtig service

24 ottobre 2020

Hej Kath

Tusind tak for din anmeldelse og fordi du har taget dig tid til at skrive om din købsoplevelse.

Vi er meget glade for de 5 stjerner og for at høre, at du har haft en god oplevelse i forbindelse med din bestilling.

Du må have en skøn dag :-)

Sød og hurtig betjening 👌

Sød og hurtig betjening 👌
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

21 ottobre 2020

Hej Lone

Bredt sortiment

Bredt sortiment - og perfekt at man kan bestille på nettet og hente, når det passer ⭐

20 ottobre 2020

Hej Julie

Du må have en skøn dag :-)

Effektivt

Effektivt - jeg er meget tilfreds

15 ottobre 2020

Hej Anette

Manglende viden

Jeg blev ringet op og sendt mail om at min vare ikke fandtes. Og det vidste jeg jp godt da den var bestilt inden den udkom.
Men når i selv reklamere med at man kan bestille varen. Bør personalet nok læse på bestillingen inden de ringer og skriver.

14 ottobre 2020

Hej Lotte

Tusind tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på.

Selvfølgelig skulle vi have set det, inden vi kontaktede dig, men vi gjorde i en god mening.

Rigtig god dag.

Nem og hurtig ekspedition

5 ottobre 2020

Hej Johan,

Du må have en skøn dag

Karina fra Bog & idé teamet

Fik min vare og i havde den til…

Fik min vare og i havde den til fornuftig prid.

Problemet kom i tvang om at jeg skulle ned i butikken for at hente den, da det ikke var en web vare. Da jeg så kom ned i butikken og stået i kø, da jeg kom til skulle jeg fortælle hvem jeg var, og forklare pakken og fortælle hvad jeg har bestilt og så gik han ned i et baglokale eller den anden ende af fields. Tog i hvertfald noget tid. Derefter skulle jeg vise id (fornuftigt) og så blev jeg tilbudt om jeg vil købe en pose, selvom i havde sendt jeres vaskehænder sms om at i tænker på miljøet og jeg skulle huske en genbrugspose hvis jeg havde styr på min samvittighed.

Så butik delen var ikke fed, men online handlen var god

8 settembre 2020

Hej Bjørn,

Tusind tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på.

Vi har nogle vare, som vi desværre ikke har på webshoppens lager, men vi vil selvfølgelig gerne give mulighed for at købe dem alligevel, derfor sættes de til kun at kunne hentes i butikken, som kan bestille dem hjem. Jeg beklager selvfølgelig den langsomme process i butikken ved afhentning, det er selvfølgelig ikke meningen, at det skal være en heldagsudflugt. Vi har før tilbudt gratis poser, så at vi sender sms'en er blot for at gøre opmærksom på, at der ikke længere er gratis poser, fordi vi gerne vil tænke på miljøet.
Vi er dog glade for at høre, at du havde en god onlineoplevelse hos os.

Rigtig god dag.

Karina fra Bog & idé teamet

Gode bøger og god service

Jeg bestilte en bog og den kom hurtigt efter 2 dage. Bogen var ikke ødelagt, men var blevet behandlet godt. Selve bogen er også rigtig god og den fanger en med det samme, selv en 15-årig pige som mig, der ellers ikke plejer at læse. Jeg kan ikke gå fingrene væk fra den, når jeg først er gået igang. Rigtig god service.

1 maggio 2020

Man kan altid regne med Bog & Idé

Man kan altid regne med Bog & Idé. Fin service både i butikken og online. Og bestiller man online kommer varerne hurtigt - både når de skal sendes eller hentes i butikken. Personalet er hjælpsomt og har altid svar :-)

31 marzo 2020