Ikke profesjonell
Vi hadde dessverre en svært dårlig opplevelse med SpotOn.
Oppdraget ble bestilt etter videobefaring, hvor arbeidsbeskrivelsen ble gjennomgått og mål ble sendt inn. Likevel ble arbeidet ikke utført slik det var diskutert i forkant.
Underveis ble det oppdaget en mangel på et rør i veggen. Dette burde vært mulig å løse på en ryddig måte, siden det var et kort strekk til nærmeste boks. I stedet opplevde vi at elektrikeren håndterte situasjonen på en lite profesjonell måte. Rør som allerede gikk til sikringsskapet ble røsket ut slik at de ikke lenger kunne brukes, og det førte til merarbeid og en dårligere løsning enn nødvendig.
I tillegg ble arbeidet ikke ferdigstilt på en tilfredsstillende måte. Det ble etterlatt hull to steder i veggen, og det var blod på vegg/tak etter arbeidet. Dette er ikke noe man forventer etter et profesjonelt oppdrag.
Det mest skuffende var likevel kommunikasjonen og oppfølgingen. Elektrikeren skal også ha snakket nedsettende om personer tilknyttet Elektroimportøren foran kunde, noe vi opplever som svært uprofesjonelt.
Vi tok kontakt med SpotOn i etterkant for å få saken fulgt opp, men opplevde at de ikke gjorde noe med problemet.
Basert på denne erfaringen kan vi dessverre ikke anbefale SpotOn.