Valutata 5 stelle su 5

Heel leuk merk met kleding van goede kwaliteit! Het is ook super leuk om te zien hoe snel Sizz The Brand groeit. Er komen steeds meer collecties uit en van bijna elke collectie heb ik inmiddels wel ee... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Mijn eerste longsleeve binnen gekregen en wauw! Perfecte item voor in je kast. Super leuk voor een festival, maar ook voor de dagelijkse dingen. Ik ga er zeker vaker bestellen!

Valutata 5 stelle su 5

Great service! I had a question about an exchange and received a very quick response. The team was extremely friendly and helpful throughout. The jeans are also fantastic, excellent quality and a... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Heb paar dagen geleden de The Essential Jeans ontvangen en ben er zo blij mee!! Denk dat dit oprecht mn nieuwe fav broek is, ga deze dood dragen op festivals! Het model en lengte van de broek zijn sup... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Goede kwaliteit, behulpzame klantensevive

Ik ben heel blij met de kleding; vooral de kwaliteit vind ik top! Onlangs ontving ik per abuis een beschadigd item, maar de klantenservice was ontzettend behulpzaam en zocht mee naar een passende oplossing. Speciale dank aan Emma hiervoor.

8 settembre 2025

Pre-order is perfect verlopen

Ik had een sweater voor mijn dochter besteld. het betrof een pre-order, de sweater werd precies in de geschatte leverweek geleverd. Speciale dank aan Floor, die mijn diverse vragen over de afwikkeling telkens snel, compleet en op een hele leuke manier heeft beantwoord. En wat natuurlijk ook belangrijk is: mijn dochter is heel blij met haar sweater. Dus hebben jullie een 5 sterren review verdiend!

2 settembre 2025
Valutata 4 stelle su 5

Goede en snelle klantenservice

Mijn pakketje werd onverwacht geretourneerd zonder duidelijke reden. Gelukkig nam de klantenservice van SIZZ the brand mijn probleem meteen serieus. Ik kreeg snel en vriendelijk antwoord en werd uitstekend op de hoogte gehouden van de verdere afhandeling. Heel tevreden over hoe dit is opgelost!

7 agosto 2025
Valutata 4 stelle su 5

Winactie shoptegoed -> leuke ontdekking!

Via een winactie van Linda had ik €100 gewonnen om uit te geven bij Sizz! Hoewel het assortiment niet groot is & veel in dezelfde stijl is, drie prachtige items gevonden. (De duidelijke stijl/aesthetic van Sizz zorgt er wel voor dat als je er van houdt, dat je ook bijna alles leuk zal vinden!) De producten vallen goed op maat & zitten heerlijk comfortabel. Alles is pas een of twee keer gewassen, tot nu toe ziet er er nog precies als nieuw uit. (Ik kan echter niet voorspellen of dat zo blijft na vaak wassen)

Zonder winactie had ik dit merk waarschijnlijk niet snel geprobeerd, maar ik ben blij dat ik dat wel gedaan heb. Ik ben zeker fan! 😁😁

16 febbraio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Geweldige ervaring – Topkwaliteit en supersnelle levering!

Ik ben ontzettend tevreden met mijn aankoop bij Sizzthebrand. Vanaf het moment dat ik bestelde tot aan de levering verliep alles vlekkeloos. De verzending was razendsnel; na 1 dag had ik mijn pakketje al in huis!

De kwaliteit van de kleding is echt top. De stoffen voelen luxe aan, de pasvorm is perfect en de afwerking is precies zoals verwacht. Alles zat mooi verpakt, wat de unboxing-ervaring extra leuk maakte.

Kortom: een geweldige winkelervaring! Ik ga hier zeker vaker bestellen en kan Sizzthebrand aan iedereen aanraden. ⭐⭐⭐⭐⭐

28 febbraio 2025

Super service!

Artikelen zijn heel mooi! Goede kwaliteit! Op mijn vragen over een retourzending kreeg ik direct antwoord en een tegemoetkoming voor een nieuwe bestelling!

29 gennaio 2025

trui niet op voorraad

Ik had een trui besteld, maar die was helaas niet meer op voorraad, dus ik mocht gewoon een andere uitzoeken! Communicatie was meer dan top en service was super goed. Kwaliteit van de kleding is ook heel goed. Een trui die ik 2 jaar geleden heb gekocht is nog steeds net zo mooi.

1 dicembre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Super goed geholpen door Floor van…

Super goed geholpen door Floor van SIZZ! Ik had een verkeerd mail adres ingevoerd en ze hielpen me perfect! Vervolgens was er iets mis met de trui en werd direct een nieuwe op gestuurd! Super service

2 dicembre 2024

Zo blij mee

Zo blij mee! Ik had al een aantal truien, waar ik ook super blij mee ben. Nu een longsleeve besteld en wat is hij toooop!! Ook super snelle levering!

26 novembre 2024

Heel goed geholpen!

Ik had zelf iets niet helemaal goed gedaan met retourneren, kreeg heel snel reactie van de klantenservice en is meteen opgelost.

22 ottobre 2024

perfect

het is echt een goede winkel snelle levering en fijn contact gehad ten iets even niet goed ging. De trui was voor mijn dochter maar ik heb er een zef ook nog een besteld echt top!

15 ottobre 2024
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più