Vi ser en lille lille lille fejl på stolen par dage efter vi har modtaget den. Jeg sms’er til vedkommende der har leveret den, og indenfor en halv time har han arrangeret at vi får ny stol den førstk... Leggi di più
Har netop modtaget leopard letvægts rollator str small til min svigermor som er ca 150 cm høj. Den lever 100% op til det lovede - god kvalitet og let at klappe ud og justere i højden. Løs bakke er s... Leggi di più
Lätt att beställa. Trevligt mottagande. Bokade hemleverns och betalat för den, men ändock lämnas försändelsen på ett utlämningsställe! Antar stt det är DHL som gör som dom vill och tycker. Utgår att u... Leggi di più
Indkøbsvognen Andersen royal hydro kører fantastisk let og godt, selv med mange kilo vægt. Takket være kuglelejerne i hjulene og den lette konstruktion. Tak til Senior24 for god service og en rigtig g... Leggi di più
Her på Senior24.dk finder du et udvalg af kvalitets produkter og hjælpemidler, som giver dig øget sikkerhed, mobilitet og tryghed, når du færdes udenfor og i dit eget hjem. Vi er autoriseret forhandler af alle produkter og er altid klar til at rådgive dig på telefon eller mail.
Haraldsborgvej 20, 4000, Roskilde, Danimarca
- 71993113
- info@senior24.dk
- senior24.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Solitamente risponde entro 1 settimana

Køb af indkøbsvogn
Der er første gang jeg handler ved Senior24, jeg kun talte med flinke mennesker, så derfor mine anbefalinger til andre.

Risposta di Senior24.dk
Hurtig og sikker levering.
Hurtig og sikker levering.
Måske lidt skuffet over kvaliteten og mgl returlabel. Sådan er det :-)

Risposta di Senior24.dk
Lidt længere leveringstid end…
Lidt længere leveringstid end reklameret med! Men varen OK, da den kom!