Sanders-wonen.nl Ik wil graag een klacht indienen over de bank die ik bij jullie winkel heb gekocht. Helaas ben ik zeer ontevreden over de kwaliteit van het product. De bank vertoont al snel pr... Leggi di più
Hoekbank en salontafel gekocht bij Sanders in Waalwijk en geholpen door Sander. Hij heeft veel geduld, heel veel kennis en gaf zinvolle informatie en vooral NIET opdringerig, wat wij als heel fijn... Leggi di più
Sanders wonen in breda ! Super netjes geholpen door kees, aardige leuke behulpzame man, geeft eerlijk advies en denkt met je mee. We kregen een lekker bakje koffie met appeltaart van hem hadden een le... Leggi di più
De service in de winkel was echt top. We zijn vriendelijk geholpen en er werd goed met ons meegedacht, daar waren we erg tevreden over. Helaas is de ervaring daarna een stuk minder positief. Bi... Leggi di più
Hallo beste medewerkers van Sanders…
Hallo beste medewerkers van Sanders wonen, we hebben afgelopen zomer bij jullie heel wat meubeltjes gekocht (D19XRH) wat zijn we prima geholpen door jullie, de verkoper Kees Spaan heeft onze wens doen uitkomen, totaal geen druk konden zelf beslissen en gingen zelfs voor meer , wij willen jullie bedanken voor de goede planning, levering , en montage 👍 helemaal top , en komen zeker nog eens bij jullie terug.
Fam Elst
Sanders Wonen Alexandrium, fijne ervaring!
Sanders Wonen in de mall in Alexandrium had de mooiste eetkamerstoelen voor ons staan, niet van een goedkope kwaliteit en tegen een heel nette prijs. Wat een belangrijke factor van onze keus was, was verkoper Rob, wat een kerel! Naast zijn humor zorgt hij ervoor dat je alle informatie krijgt, alles klaar staat en ook nog een lekker bakkie met taart!
Levering (uit voorraad) was snel en keurig, ook de bezorgers waren heel netjes en voorzichtig met naar binnen brengen en in elkaar zetten.
Een kat in de zak gekocht
In jan. 2025 een mooie bank gekocht bij Sanders Wonen te Groningen. Zeer vriendelijk geholpen alleen niet goed voorgelicht blijkt later. De bank wordt in maart geleverd met een scheur aan de voorkant van 1 zitting. Wij hebben een 4 zits bank die uit 2 delen bestaat die in elkaar geklikt wordt. Er moet een nieuwe hoes besteld worden en die wordt eind mei in de fabriek in Waalwijk erom gezet. Na 2 dagen zie ik al dat het is of er een jute zak om de zittingen zit. Zoveel plooivorming. Melding gemaakt en vervolgens zijn wij op vakantie gegaan. In juli is er iemand van POS geweest om de bank op te spannen. Meneer was wat vervelend want hij zei plooivorming mag en ik kreeg de indruk dat wij eigenlijk niet moesten zeuren. Maar toen het aan de onderkant open lag bleek dat de touwen in het midden totaal niet gespannen waren. Nu denk je dat moet nu goed zijn na het aanspannen echter na een paar dagen allemaal plooien. Als je er een poosje op zat bleek er helemaal een"spiegel" achter te blijven. Gebeld en heel veel gemaild maar het mag allemaal binnen de normen van hun. Wij zijn een aantal keren naar de winkel geweest en daar staat een totaal andere bank als bij ons thuis kwa plooivorming.
Zelfs de andere helft van onze bank is beter echter niet zoals in Groningen. We werden nu gewoon afgescheept want het rapport van POS was bindend.
Toen hebben wij een meubelstoffeerder laten komen. Die veronderstelde dat er geen pocketvering in zat en zoja van zeer slechte kwaliteit. Tevens zei hij dat wij een deuk in een rugkussen hadden. POS mocht weer komen, geen leverancier wat erg jammer is. POS heeft de bank opengehaald en er zat wel een pocketvering in maar de veren daaronder zijn zo slap dat de kussen niet weer in zijn oorspronkelijke vorm komt. De deuk in de rugkussen komt van het er tegenaan zitten en dat moet je gewoon opschudden zei hij. De meubelstoffeerder hoorde dit met verbazing aan want de kussens zitten nl. aan elkaar vast dus die kun je niet opschudden. Hij stelde toen een vraag aan POS en die antwoorde "ik zou deze bank nooit gekocht hebben".
Wij zijn totaal niet goed voorgelicht over deze bank en kennissen ook niet bleek later. Er wordt met geen woord geproken over plooivorming ze nieten een A4tje achter de rekening waar iets op staat. Maar als je een bank koopt van €3400,00 mag je toch wel iets goeds verwachten.
Tevens kwamen wij erachter dat Sanders Wonen bij de Mandemakers groep hoort. En uit ervaring weet ik: je moet daar nooit iets kopen.
We hebben ook een melding bij het ACM gemaakt.
Service bij defecten ver ondermaats
De service in de winkel zelf is goed en de levering verloopt ook prima. Maar zodra er iets stuk gaat, word je overgeleverd aan verschillende onderliggende partijen.
Daar gaat het helaas mis. De service bij defecten is ondermaats: omdat het probleem net een paar maanden buiten de garantie valt, worden er direct kosten in rekening gebracht. Het bedrag staat al vast voordat duidelijk is wat er precies defect is.
Na herhaaldelijk zelf contact opnemen, komt er uiteindelijk een monteur langs. Die constateert een fabrieksfout, maar met een verkeerde kabel. Vervolgens moet ik zelf opnieuw bellen, foto’s aanleveren en nog meer kosten maken voordat er überhaupt een oplossing in zicht komt.
Nogmaals: over de winkel zelf ben ik tevreden, maar de partij die de service bij defecten verzorgt is ronduit teleurstellend.
Per saldo, 5 maanden verder en geen oplossing.
Bed gekocht
Bed gekocht, na twee weken lagen we in een kuil. Contact opgenomen, foto’s aangeleverd maar Sanders zag geen probleem.
Nog nooit zo’n slecht bed en zo’n slechte service.
Ik heb al eerder een review geschreven…
Ik heb al eerder een review geschreven en er stond een opmerking onder van Sanders dat ze contact op zouden nemen Ik heb maanden afgewacht Niets gehoord en de review zie ik niet meer Twee banken gekocht bij Sanders Leuke verkoopafdeling en ook de aflevering ging voorspoedig Na een paar maanden kreeg ik plooien in een bank en de andere bank niet Iemand van Sanders geweest Die heeft de kussens opgevuld Resultaat Slechte zitkwaliteit Is een binnenvering en nu zit het slecht. naar een paar maanden weer plooien en de andere bank niet en ze doen er niks aan Banken kostten €5500 en je kunt beter een bank kopen van €1500 dan mag er iets aan zitten. Vreselijk slechte service , beter gezegd geen service KOOP HIER NIET Is mijn waarschuwing Ik ben benieuwd hoelang deze review blijft staan
Prima woonwinkel voor alle meubels.
Service ,is heel goed .verkoper is vak bekwaam . Ontspannend en goede uitleg gegeven .
Verkoop en beslissing was snel geregeld.
Winkel: Sanders wonen.
Watermanweg 201 Rotterdam
Verkoper: Heer Rousseau Lau.
heel goed geholpen bij Sanders…
heel goed geholpen bij Sanders Rotterdam.
Verkoper nam de tijd voor je.
Gaf goed advies.9
We zijn heel goed geholpen bij Sanders…
We zijn heel goed geholpen bij Sanders wonen Rotterdam (Woonmall Alexandrium) bij het uitzoeken van een hoekbank en wat een vriendelijkheid en gezelligheid met zelfs een stukje appeltaart (met slagroom) bij de koffie. Verkoper Moreno Blokvoort heeft ons zeer vakkundig geholpen met het uitzoeken van de bekleding voor de hoekbank Vivere B en met de keuze van de poten die onder de bank moeten komen. Verkoper luisterde goed naar onze wensen en dankzij zijn vriendelijke en zeer professionele hulp hebben we een hele mooie hoekbank kunnen samenstellen. Heel hartelijk bedankt!
Zeer negatieve ervaring klachten afhandeling Sanders Wonen.
Bij aankoop 4 eetkamer stoelen staat op de factuur. Sanders totaal Garantie 5 jaar op de gehele collectie. Als na 2,5 jaar een leuning breekt door fabricage fout bij het lassen. Spreekt men over slijtage. Als ik dan verwijs naar de 5 jaar garantie, bied men een nieuwe stoel aan die ik voor een aanzienlijk deel zelf moet betalen.
Heb duidelijk aangeven dat ik hiermee niet tevreden ben, ze geven dan aan niets meer te kunnen betekenen.
Goed kwaliteit en service!
Een tijdje geleden heel goed geholpen in Heerlen door Sandor. We genieten nog iedere dag van de bank. Mooie prijs en een top service! Ook de mannen die de bank leverde waren vriendelijk en vakkundig.
baggerboer
Wat een baggerboer. Stoer communiceren over 5 jaar garantie, en in de kleine lettertjes het aflopende garantie noemen. Ze verkopen mooie dingen, die van aliexpress kwaliteit zijn. Doe je beroep op de garantie, dan begint het gezeik en beschuldigen ze je van verkeerd gebruik.
Ik zou me centjes lekker bij een ander bedrijf uit geven dan hier ooit nog met me grote teen over de drempel te komen van een van hun winkels. Je kan beter bij seats en sofa een bank kopen, een stuk goedkoper, en dan weet je dat je k u t kwaliteit koopt, ipv veel geld betalen in de veronderstelling dat je kwaliteit koopt. Maar uiteindelijk nog slechtere kwaliteit kopen dan bij seats and sofa. En de service is bij dit bedrijf tot aan de deur, en de garantie die ze bieden is niet de garantie die een doorsnee mens verwacht bij garantie. En sanders, laat me aub met rust en reageer niet, ik heb al een hoge bloeddruk van jullie gekregen.
Goed geholpen en verkoper was…
Goed geholpen en verkoper was vriendelijk en gaf goed advies. Verkoper was de heer Rosseau Lau.Filiaal Rotterdam
3 zits bank vivere B
Bij sanders wonen in Heerlen 3 zits leren bank gekocht, bij het bezoek aan de winkel goed kunnen rond kijken en vervolgens zeer goed advies van sandor jeeninga, fijne bank, goede kwaliteit en perfect bezorgd en fijne klantenservice mbt het inplannen van de bezorgdatum, al met al een zeer prettige ervaring, en ik beveel deze winkel ook voor toekomstige kopers aan.
WAARDELOZE KAST EN KLANTENSERVICE
WAARDELOZE KAST EN SLECHTE KLANTENSERVICE! Ik heb 1.5 jaar geleden een grote kledingkast met schuifdeuren gekocht. Sindsdien maken de deuren herrie bij iedere lichte trilling van de vloer/huis omdat de wieltjes van de deuren dan erg trillen. Dit gebeurd al bij het voorbij lopen en als de wasmachine van de buren aan staat en bij het omdraaien in bed (enorm vervelend!) Door omstandigheden/ziekte heb ik dit niet eerder kunnen melden. Monteur is geweest die zegt dat er niets aan te doen valt, klantenservice meerdere keren gesproken, gemailt en gebeld en iedere keer rapporteren ze een heel ander probleem die niet van toepassing is. Nu mag ik de kast niet ruilen voor een kast die geen herrie maakt en gaan ze er niets aan doen.
Al met al, koop hier niet.
Slechte service
Wij hebben 3 jaar geleden een hele dure bank gekocht(€ 3500.00). Nadat wij er twee weken op gezeten hadden hebben wij aangegeven dat we de ijzers in de hoofdsteunen voelde en dat je op een deel van de bank op het houten frame beland. Er is toen iemand langs geweest die even op en neer wipte en aangaf dat er niets mis mee is. Dit is de constructie van onze bank?? onbegrijpelijk. Nee, je voelt het ook niet gelijk, maar wel als je er een avondje op zit. Wij hebben het toen maar gelaten, maar voelde ons bekocht. Afgelopen week waren wij met de grote schoonmaak bezig en hebben toen de twee delen even uit elkaar gehaald. Tot onze verbazing zat er een gat op de naad. Ik heb de klantenservice gebeld en zij gaven aan dat wij een aflopende garantie hebben van twee jaar, terwijl er op onze aankoop bon 5 jaar volledige garantie staat. Ik krijg zojuist antwoord van de meubelman?? Nog nooit van gehoord dat het bij hun in de garantie papieren staat. Deze heb ik nog nooit gezien. Ik voel me genaaid en zal in de toekomst nooit meer iets kopen bij Sanders Wonen!
Hélé slechte ervaring van service na…
Hélé slechte ervaring van service na aankoop.
Meerdere keren in Son gaan kijken naar een prachtige bank.
Zat in de winkel stevig, géén plooi te zien.
Ná een paar weken mijn bank thuis te hebben ontstond er plooivorming
i.v.m klacht contact opgenomen.
Na een paar weken kwam de "service man" langs .
Ik had het idee dat ik niet serieus genomen werd, hij viel steeds in herhaling met een niet realistisch verhaal .
Alsnog een film gestuurd van de gebreken, er werd niks mee gedaan
De bank was pas binnen en de plooivorming onstond vrij snel.
Géén goed gevulde kussens.
EEN FABRIEKSFOUT
Bezoek aan Sanders meubels in…
Bezoek aan Sanders meubels in Leiderdorp heel erg vriendelijk maar wanneer je getekend heb dan is er geen weg terug. 1ste koop 1 losse bank die niet als loungebank verkocht had moeten worden en die hebben wij kunnen omruilen (wij dachten geheel terugbetaling van deze bank) maar dat was minder dat de helft wat wij terugkregen om een andere loungebank te kopen. Helaas kreeg ik (ik wilde graag een loungebank) na 1 dag onderrug pijn en ik ben toen af en toe erop gaan liggen. De onderrugpijn kwam en ging weg maar toen was de pijn de hele dag en ging niet weg inmiddels was ik 1 maand met pijn waarvoor ik naar hsarts, fysio moest gaan die ik zelf moest betalen omdat ik geen fysio had. Inmiddels is het 4 maanden met erge pijn die de hele dag er is en pijnstillers werken niet. Mijn punt ik wilde graag nieuwe meubels nadat wij zijn verhuist naar een kleinere woning. Onze fantastisch 2 grote zitbanken van Henders en Hazel hebben wij weggegeven omdat wij na 9 jaar nieuwe spullen wilde kopen bij Sanders meubels 5500 hebben wij uitgegeven bij deze winkel. Geen reactie dat ik door dit 4 maanden met erge pijnen loop. Met de verjaardag van onze zoon was ik er niet bij want ik lag op bed vanwege pijn. Vaderdag lag ik op bed. Bedankt Sanders Meubels voor de service (helemaal niets) Vandaag naar een meubelwinkel geweest Willem de Zwijgerlaan en ik legde uit wat de oorzaak is en ze vroeg zitten er losse kussen op de loungebank en ik zei nee alles zit vast. Ze zei dat is niet handig want je kan de loungebank niet aanpassen voor jouw zitgemak
Snel op ‘t goede spoor. We waren op zoek naar ‘n fauteuil om…
We waren op zoek naar ‘n fauteuil om relaxed in te kunnen lezen, bij Sanderswonen in Son.
Wij werden door Monique op het juiste spoor gezet, en besloten al snel ‘n Fedde draaifauteuil aan te schaffen.
Mede omdat er ‘n flinke korting werd aangeboden.
Sanderswonen 90 jaar, de moeite waard om te bezoeken.
Al bij binnenkomst was de ontvangst…
Al bij binnenkomst was de ontvangst goed, met koffie en iets lekkers. Toen zijn wij door dhr. de Koning uitmuntend geholpen, met zeer goed advies en hij nam uitgebreid de tijd voor ons. Zeer vriendelijk ook met heel veel kennis! Erg prettig bij een grote aankoop! Gisteren kwamen de banken, en alweer goede service! Door 2 monteurs heel beleefd en vrolijk hebben ook zij ons goed geholpen, en alles goed uitgelegd. Kortom wij zouden Sanders Utrecht bij iedereen aanraden!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.