Har købt en knivholder og det er et fantastisk flot produkt. Jeg oplevede en noget lang levering og kontaktede kundeservice. Her var der meget kort svartid ved alle henvendelser både skriftligt på ma... Leggi di più
Rune-Jakobsen Design leverede i den uge de lovede. Produktet oversteg mine forventninger. Det er utroligt hvor glad man kan blive for et magnetisk bræt på køkkenvæggen. Men det har en flot finish, god... Leggi di più
Usædvanlig lækkert håndværk. Jeg har efterhånden købt et udvalg af møbler, skærebrætter mm. hos Rune-Jakobsen Design. Alt lever op til forventningerne og flere køb er tilpasset individuelt, både størr... Leggi di più
Vi indsamler ikke automatisk anmeldelser, men vi bliver altid glade når en kunde på eget initiativ gør sig den ulejlighed at skrive en mail med feedback eller anmelde os på Trustpilot. 'Rune-Jakobsen Design' er et dansk brand, der siden 2016 har designet og fremstillet eksklusiv håndlavet boligudstyr og køkkengrej til danske og internationale kunder. Virksomheden har derudover Nordisk agentur på boligtekstilerne fra italienske Tessitura Toscana Telerie og de håndlavede krydderikværne fra Alexander Handcrafted Mills samt forhandling af en række produkter fra andre producenter.
Tiendemarken, 9280, Aalborg, Danimarca

Risposta di Rune-Jakobsen Design
Lækre produkter, er meget tilfreds med knivblok samt spækbræt.
Hurtig og effektiv ekspedition.
Rigtig god service og rigtig lækre produkter
Hurtig respons på mails, hurtig levering. Jeg er ovenud tilfreds med mit køb
Anbefales uden forbehold.
Købte en dobbelt knivmagnet "H" i outletten. Virkelig et lækkert produkt, som er meget smukt forarbejdet, og med gode kraftige magneter. Meget hurtig respons på email. Fri fragt og pakket usædvanlig godt ind.
We wanted a specific product in another wood type, not normally offered. However, swift reply let us know that he would be willing to do it at no extra charge. So now we have a very pretty Rune-Jakobsen assesory in our kitchen, that we are very happy with! :)
Very good experience, beautiful designs and stellar customer service would buy here again!
Super venlige service.
Var i kontakt med Torben og fik stabiliseret noget træ hos ham som jeg selv havde, han var meget venlig og hurtig til at svare og til at få leveret sin service. Kan varmt anbefales.
Fine ting der lever op til forventningerne. Skønt med en outlet side.
Produkterne var pakket sikkert under levering, og kvaliteten enormt flot! Jeg kontaktede Rune-Jakobsen Design med et spørgsmål som hurtigt og personligt blev besvaret.
Super service og super produkt
Super hurtig respons over mailen på mine spørgsmål. Jeg havde mine tapasbrædder allerede tre dage efter bestillingen. Jeg modtog et velproduceret kvalitetsprodukt pakket godt ind, så de kunne opsuge olien under leveringen. En rigtig god oplevelse som jeg klart kan anbefale.
Super service i forbindelse med online købet, og er virkelig glad for skærebrættet - flot kvalitet!
Thanks for the incredible chopping boards you delivered to me before Christmas. I have had some of your boards for over a year now and they are all still beautiful, this newest addition of your products will be well used and loved. The two huge cheese boards you made were a big hit during our Christmas lunch and made the presentation look so professional. Thanks again amp did I will order from you in the future. Yaena

Risposta di Rune-Jakobsen Design
Har lige købt en knivmagnet i mørkt træ fra Rune-Jacobsen Design. Er virkelig glad for, at mine køkkenknive nu hænger på smukkeste vis - virkelig stilrent og elegant design.
Super smukt skærebræt , købt til gave, og der var stor glæde da modtager så det smukke skærebræt.
Fin leveringstid og orientering om ordren.
Super hurtig levering, og serveringsbrætterne er virkelig perfekt udført. Jeg er yderst tilfreds

Risposta di Rune-Jakobsen Design
Varerne kom helt som aftalt, endda i specialmål. Fair pris for flot håndværk i topkvalitet
Super fint håndværk. Hurtig levering selvom bestillingen var på specialmål.
Flot design og hurtig levering. God oplevelse, vi kommer igen.... 😊