Restaurant Valdemar Recensioni 23

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Virkelig god mad! Meget venlig og kompetent betjening. Vi havde en rigtig dejlig aften, og selv om vi ikke kommer fra byen, er det næppe sidste gang vi besøger restauranten.

God mad men ikke værd til prisen når man detsværre også går der fra sulten efter 3 retter

ALTID et besøg værd! Mig og min kone har kommet trofast på valdemar stort set hver måned i gennem nogle år. Vi er aldrig blevet skuffet, der er altid rigeligt med mad, og god stemning. Det sødest... Leggi di più

1. Ristorante

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Mad i topklasse hos Restaurant Valdemar Kolding, se menukortet, bestil bord og find os i Kolding.

4,6

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Virkelig god mad

16 maggio 2026

ALTID et besøg værd!

ALTID et besøg værd!
Vi er aldrig blevet skuffet, der er altid rigeligt med mad, og god stemning. Det sødeste personale man kan forstille sig og niveauet er altid tårn højt.
Vi har også spist på forskellige Michelin restauranter og da kan valdemar sagtens være med.
Kæmpe ros til Jeanette, Mads og hele teamet

28 luglio 2025

Skøn madoplevelse

Dejlig omgivelser og god hyggelig stemning som personalet skaber. Maden er i klasse for sig selv, først får øjet noget der skærper appetitten, og smagen lever virkelig op til det, hver mundfuld er en fornøjelse. Det sidste plus var, at det var pæne portioner, som man sagtens bliver mæt af.
Kan varmt anbefale et besøg på restaurant Valdemar i Kolding.

23 luglio 2025

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Købte månedens 3-retters menu til 399,-. 3 lækre retter. Hovedret var kotelet med skaft. Lækker mør og saftig. God Chardonnay til forretten og Amarone til hovedretten. Fornuftige priser på vinene. Sluttede af med et glas portvin til desserten. Colheita. Et pænt stort glas til prisen. Og slutteligt kaffe og et par øl. Bl.a. deres egen øl, som er brygget på Kolding Gårdbryggeri. Og ikke mindst var der god betjening. Kommer helt sikkert igen. 😃👍

7 febbraio 2025

Super lækker mad, alle retter smagte himmelsk

Super lækker mad, alle retter smagte himmelsk.
God og sød service. Vi var 5 piger som bestilte lidt forskelligt. Vi fik stegte kammuslinger, rosastegt andebryst, farseret Hopballekylling, stegt krondyr filet, chokoladeskal med appelsin krokant samt Gataeu Marcel. Alle retter smagte fantastisk, og vi kommer helt sikkert igen

6 dicembre 2024

Super dejlig mad

Super dejlig mad. Rigeligt af det. Fik et stjerneskud. Med frisk stegt filet, laks og håndpillede rejer. Sød betjening. Hyggelige lokaler. Kan varmt anbefales.

10 febbraio 2024

Meget lækker mad

Meget lækker mad, alt er hjemmelavet, glutenfrit brød, alt flot præsenteret og smagte himmelsk. Det var rigeligt, så vi blev meget mætte. Hyggelig indretning med mulighed for overdækket udeservering. Super god service!

11 dicembre 2023

Super dejlig sted

Igår den 24 juli spiste vi aftensmad der. Havde specielle ønsker. Og fik lige hvad vi gerne ville have.
Idag har vi spist frokost der. De er så sød, høflige, serviceminded.
Super Godt mad og søde mennesker/personale

25 luglio 2023

Lækkert stjerneskud.

Lækkert stjerneskud.
Var med konen og datter her i dag til middag.
Håndpillede rejer, og lækker røget laks med hjemmerørt dressing. Fin stegt rødspætte.
Er ikke den store spiser, men for pokker der skulle bare spises op.
Kommer helt sikker igen, og anbefaler dette spisested.
Tak for mad, dejlig.
Mvh Lars

16 maggio 2023

Fantastisk service & hyggelige rammer

Pris, kvalitet & smagsoplevelse er hver gang sublimt ved jer!
-Altid skøn, skøn mad, fantastisk service & hyggelige rammer. I min optik en af mine fortrukne restauranter i Kolding, den må man ikke glemme.

16 maggio 2022

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito