Vinduerne er rene i midten og i bunden , men ikke i toppen og i siderne , dét gik lidt for hurtigt, men der kommer i det mindste lys ind , Pure gøre et stort nr. ud af at prøve rette op på fejlen , o... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Fantastisk service! Jeg kan varmt anbefale Pure Vinduespolering. De kom til tiden, arbejdede effektivt og efterlod vinduerne helt krystalklare – uden striber eller pletter. Kommunikationen var nem o... Leggi di più
De bedste vinduespudsere, jeg har haft hidtil. Jeg bor midt i Aarhus og har før haft vinduespudsere, som ikke var særligt grundige. Pure Vinduespolering melder ud, før de kommer, er meget fleksible... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Servizio di pulizia finestre
- Impresa di pulizie
- Servizio di pulizia commerciale
- Servizio di manutenzione terreni
- Manutenzione immobiliare
- Servizio di ripulitura intonaco
Scritti dall'azienda
Hos Pure Vinduespolering tilbyder vi professionel vinduespolering i hele Aarhus og omegn. Vi lægger stor vægt på kvalitet, pålidelig service og flotte resultater — hver eneste gang. Som en miljøbevidst virksomhed arbejder vi med fokus på ansvarlige løsninger og effektiv vinduespolering, så du får skinnende rene vinduer med god samvittighed. Vores mål er altid at levere en serviceoplevelse, hvor kvalitet, god kundekontakt og tilfredse kunder går hånd i hånd ✨🪟🤝
Informazioni di contatto
Silkeborgvej 172, 3. sal. tv, 8000, Aarhus C, Danimarca
- nicholai@purevinduespolering.dk
- purevinduespolering.dk
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Service og rådgivning i topklasse!
Jeg havde en speciel opgave, som flere andre vinduespudsere takkede nej til – men Nikolaj fra Pure Vinduespolering løste den uden problemer.
Rådgivningen var helt i særklasse, og så er han både utrolig venlig og professionel.
Jeg bruger nu Nikolaj fast i min virksomhed og kan varmt anbefale ham til alle, der ønsker kvalitet og service i topklasse! 💪✨
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse med vinduespudsning. Vi har fået pudset vinduer udendørs og får en sms et par dage inden - god service.
Pure vinduespolering leverer desværre…
Pure vinduespolering leverer desværre ikke rene ruder, men tilsmudsning af tilfældige ruder med usmageligt hærværk i form af uvelkommen ulovlig reklame på private vinduer og døre.
Rene vinduer giver mange ekstra udgifter
Jeg har haft PURE i godt et år og har egentligt været udemærket tilfreds, men har jævnligt måtte italesætte og bruge tid på at rengøre vindueskarmene efter dem. Når jeg har nævnt det, har jeg fået at vide, at det ville man ikke kunne undgå (jeg tænker, at en klud ville være et oplagt redskab til at undgå det). Jeg har opsagt dem efter, at de to gange er kommet og har glemt at pudse flere vinduer, efterlade sorte fingeraftryk på flere af mine vægge, efterlade våde klude på mine træborde, så de har fået skjolder. Senest formåede de at ridse flere trin på min bagtrappe og sætte et hak i væggen, og da jeg italesatte det, fik jeg at vide, at det kunne jeg jo altid komme og sige.
Med andre ord: Rene vinduer kommer med en ikke ubetydelig pris.
Jeg har haft Pure vinduespudsere i ca 1…
Jeg har haft Pure vinduespudsere i ca 1 år og har nu afmeldt pga flytning. Pudsningen har været fuldt ud tilfredsstillende og vinduespudseren sød og rar. Jeg valgte firmaet i sin tid pga deres bæredygtighed - fx kommer de på en specialindrettet lad-cykel
Topkarakter fra en kritisk dommer
Perfekt vinduespudsning, hvor kvaliteten er til at regne med og servicen er suveræn. Jeg kunne skrive flere positive ting, men vil holde det til, at Nicholai har vist ekstraordinær karakter trods besværligheder, der 100 % var min fejl. Jeg vil til enhver anbefale ham til familie, venner og bekendte.
Altid præcis
Altid præcis. Så kan både få dem pudset indefra samt udefra. Altid tilfredsstillende
Super god oplevelse at få pudset…
Super god oplevelse at få pudset vinduer og altan i Langelinieparken af dygtige og venlige vinduespudsere. Kommer til tiden og giver besked i forvejen. Kan anbefales
Aarhus C
Vi bor, hvor det er ret vanskeligt at vaske vinduerne udvendigt. Purevinduespolering har været hos os før første gang- og det er simpelthen så dejligt. Skinnende rene vinduer og meget tryg oplevelse.
Ikke så godt som forventet
Desværre ikke det resultat vi havde håbet på. Enkelte steder på ruderne sidder der stadig lidt rester og skjolder, samt spindelvæv og lidt skidt et par steder på vinduesrammen. Så et resultat hvor vi selv lige skal køre en klud over, for at det står helt flot, hvilket er ærgerligt. Andre steder er der flot.
Sød og venlig kommunikation - dog lidt rodet i forhold til at aftalen: her kan I med fordel gøre opmærksom på, når I flytter tidspunkt fra en dag til en anden trods mundtlig aftale, samt kontakte, hvis I kommer før aftalt tidspunkt, så man ikke tager hjem fra arbejde forgæves inden for det ellers aftalte tidsrum. Det er små ting, som betyder noget for oplevelsen af god service.
Efterlader dine vinduer mere beskidte…
Efterlader dine vinduer mere beskidte end før de kom
Kan absolut anbefales!
Virkelig dygtige, søde og pålidelige vinduespudsere, som kan takle de besværlige vinduer hos os i Nicolinehus på Aarhus Ø.
Virkelig god service
Virkelig god service! Nemt at planlægge en tid, der fungerer for alle parter. De er altid søde, effektive og professionelle. De lægger en ekstra indsats for at vaske og pudse alle steder, selvom det er besværligt. Kan kun anbefales!
De bedste vinduespudsere
Pure Vinduespolering melder ud, før de kommer, er meget fleksible og så har jeg altid hélt rene ruder efter et besøg af dem! De kan i øvrigt også pudse min altan, hvilket de forrige vinduespudsere ikke kunne.
Stor anbefaling herfra!
Rene vinduer hver gang og megagod service
Vores vinduer er hver gang blevet pudset så fint og grundigt (bor på 10. etage i en lejl. på Aarhus Ø). Dejligt med rene vinduer hver gang. God energi hos gutterne og megagod service hver eneste gang. Ser frem til, at I kommer igen hver 8. uge. Vil klart anbefale firmaet til andre.
Herlig service og god energi!
Herlig service og god energi!
Er glad for jeres resultat, og det var en fornøjelse at have jer forbi. 2 unge iværksættere som spryder med energi og god service + bonus for at i også meddeler inden i kommer, så man kan være hjemme og planlægge sin dag.
Rengøring og servicen var helt i top
Rengøring og servicen var helt i top, ikke noget st sætte en finger på!
Ville helt sikkert anbefale PureVinduespolering til alle der skal have vasket vinduer!
5 ud af 5 stjerner herfra udentvivl👍🏼
Super god og hurtigt service
Super god og hurtigt service. Jeg klager ikke👏🏼
God service og godt resultat
Jeg er utroligt tilfreds med Purevinduespolering! Bor midt i Aarhus på 4. sal, og de leverer en fremragende service, og et flot resultat ved at pudse mine vinduer inde og ude. Personalet er altid venligt og professionelt, og de kommer regelmæssigt hver anden måned. Enkel og effektiv service, der virkelig gør en forskel. Fem stjerner hele vejen!
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.