Nadat ergens anders mijn bestelling helaas werd geannuleerd was er haast bij mijn bestelling bij Pranayur. Bij mijn bestelling gaf ik aan dat ik de producten over twee dagen nodig had. Ik ontving uite... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Zeer tevreden over de Devi Anti-Aging oil, een rijke verzorgende volle olie voor het gezicht. En de Devi baby massage oil ruikt heerlijk en het beschermt en voedt de huid ook nog eens, heel erg blij m... Leggi di più
Best service ever! I placed an order during the corona criss, and my order was received the very next day. Very impressed with their delivery. My rose water bottles were carefully wrapped in bulbble w... Leggi di più
PRANAYUR PLAZA BIEDT AYURVEDISCHE EN BIOLOGISCHE GEZONDHEIDSPRODUCTEN EN VOEDINGSUPPLEMENTEN VOOR EEN VITAAL EN GEZOND LEVEN. Pranayur - Puur voor je gezondheid - Koop uw ayurvedische producten online Als u op zoek bent naar natuurlijke ayurveda of biologische producten, dan bent u bij de webshop van Pranayur aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment ayurvedische oliën, ayurveda Kruidenelixers, etherische oliën, etherische aromamengsels, natuurlijke bad- en doucheproducten, specerijen, superfoods, yoga producten, huidverzorgingsproducten en nog veel meer biologische en ayurveda producten. Bovendien bieden wij Clark vitaminen en supplementen die passen binnen de visie die Hulda Clark heeft beschreven in haar boeken. Als u voor 12 uur bestelt, heeft u de producten de volgende dag al in huis!
postbus 242, 8200 AE, Lelystad, Paesi Bassi
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Risposta di Pranayur
Altijd accurate bezorging. Telefonisch goed bereikbaar en vriendelijk personeel. Top.

Risposta di Pranayur
Zowel het bestellen als het volgen van de bestelling ging vlekkeloos en snel. Kom zeker terug.

Risposta di Pranayur
Ik heb 2x een bestelling gedaan en ben zeer tevreden, ook over de kwaliteit.
Vr Gr Dinie Witjes-Sommers

Risposta di Pranayur
Jammer van de omschrijving over het product, het zou naar kaneel moeten ruiken maar het is alleen de glycerine die boven alles uitkomt. Ik had net zo goed Groene zeep kunnen kopen en gebruik het nu maar om mijn badkamer mee schoon te maken

Risposta di Pranayur
Netjes en zorgvuldig verpakt. En bedankt voor de snelle verzending.

Besteld:
"Vloeibare zeep citroen, Art.nr: 1589 (Aangename vloeibare zeep met een aangename citroengeur)."
Helaas, de geur van citroen is ver te zoeken. Wel de onaangename geur van boterachtige zeep is sterk aanwezig. Helaas een miskoop dus.
Dan maar op zoek op een andere website.
28-10-2021
Bedankt voor uw positieve reactie m.b.t. teruggave aankoopbedrag. Helaas heb ik tot op heden nog geen storting op mijn rekening gezien.
Mvrgr
Pieter
05-11-2021
Op 1 nov 21 heb ik het volledige bedrag ontvangen. Hartelijk dank nogmaals voor deze service.
Mvrgr
Pieter

Risposta di Pranayur
Snelle levering. Fijne producten. Een echte aanrader.

Risposta di Pranayur
The Day cream bottle cap is broken when arrived. Very cheap quality packing. Sorry to say this. Product itself is good but I had to shift the whole 200 grams of cream into another bottle due to breakage.

Risposta di Pranayur
De producten zijn van goede kwaliteit en snelle levering, maar een ster af omdat er te weinig informatie is over de producten. In mijn geval etherische olieen- kon nergens vinden hoeveel ml olie in een flesje (5 of 10) Ook de info over kaneel olie vond ik verwarrend. Er zijn twee soorten kaneel rameax en kaneel ecorse. De eerste wordt gemaakt van de takken (of blad), de tweede van bast, maar volgens de informatie op de website de eerste is van bast. Moest zelf eea uitzoeken om een goede soort te kopen.

Risposta di Pranayur
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.