Har lige været på en super ferie på Mallorca på el cykel guiden Palle viste os rundt alt var 100 % i orden Hotellet super maden både morgenmad & aftensmad var lækkert der var rigeligt at vælge... Leggi di più

Vi har for første gang været med Papuga Holidays på E-bike tur til Mallorca i uge 40. Det var en rigtig dejlig oplevelse, alt fra Gitte og Carsten, guiderne, personalet på hotellet og selve hote... Leggi di più

Det var nogle dejlige rammer. Pabuga Hollydays havde fundet, til at holde deres cykelferie i Toscana. Indkvartering, maden og omgivelserne, var lige min smag og ikke mindst et fantas... Leggi di più

Et koncept der holder 100%. Mallorca uge 40 med Papuga Holidays. Igen i år, er ugen på cykel med Papuga blevet afviklet helt perfekt. Guiderne er sammen med Gitte og Carsten hovedmænden... Leggi di più

1. Agenzia per escursioni
  2. Tour operator

Velkommen til Papuga Holidays - dit bedste valg når du vil på aktive rejser inden for vandring og cykling med en ekstra social dimension, der ofte fører til langvarige venskaber. Vi er mere end et almindeligt rejsebureau - vores mission er at levere ægte og autentiske oplevelser til vores kunder. Vi prioriterer spontanitet, godt humør og skabelsen af uforglemmelige minder, som du vil tage med dig hjem. Kort sagt, hos os handler det om at sikre dig en enestående og mindeværdig ferie. Så lad os tage dig med på en rejse, der vil berige din erindring for altid.

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Elcykel på ved Alcudia Malloca i uge 20…

Elcykel på ved Alcudia Malloca i uge 20 .
Fedeste oplevelse. Alt fungerer med Papuga.. Skønt hotel, mega fede elcykler og ikke mindst guiden Erik og hans hustru Ellen, gjorde oplevelsen til noget særligt. Havde aldrig kørt bjerge før, men der var Erik eminent. Fik super god vejlidning både op og ned af stigningerne. Jeg tager gerne afsted igen med Papuga og især hvis Erik og Ellen er med på turen. De gjorde et fantastisk stykke arbejde og sørgede for, at alt flaskede sig..

9 maggio 2026

Mallorca uge 40

Det var en rigtig dejlig oplevelse, alt fra Gitte og Carsten, guiderne, personalet på hotellet og selve hotellet, cyklerne og stemningen blandt deltagerne var helt i top.
Kan kun anbefales😎🚴‍♂️
Vi skal helt sikkert afsted igen, og har lige nu kig på turen i Piemonte i juni 2026.
Mvh
Synøve og Carsten

27 settembre 2025

Cykling Mallorca

Har været afsted i uge 41 og kan på det stærkeste anbefale at rejse med papuga holydays, alt godt planlagt fra start til slut, modtog en app hvor alt var beskrevet så der ikke var noget at tage fejl af inden afrejse.
Hotel ,guider ,cykler som var lejet var i top , har været afsted 10 gange før men vi så nye ting og ruter hver dag.
Bare se at komme afsted der er noget for en hver.

19 ottobre 2025

El-cykelferie på Mallorca

Skøn ferie med super gode el-cykler, ruter, cykelguide og lækkert ophold med virkelig god all inklusive forplejning på (A10Hotels) Club del Sol Resort and Spa.
Kan varmt anbefales.

25 settembre 2025

Super ferie på Mallorca e-bike

Hotellet super maden både morgenmad & aftensmad var lækkert der var rigeligt at vælge mellem
Selv transporten fra lufthavnen til hotellet var godt eneste problem på turen var at flyet var 3 timer forsinket da vi skulle derned
Der forventede jeg at Sunclass ville komme men en lille kompensation ? men nej intet hørt
Men alt i alt en skøn oplevelse
Pt kikker jeg på næste tur evt til Toscana
Hilsen Bo

17 maggio 2025

El-cykelferie på Mallorca

Har lige været på El-cykelferie på Mallorca med Papuga Hollidays og Spies. Det har været en helt fantastisk tur, alt har fungeret rigtig godt, lige fra ankomst i lufthavnen, hvor Spiesguider stod klar i massevis til at guide os....her fik vi en kuvert med vores værelsesnøgler, så vi ikke skulle stå i receptionen og vente på det. Vores værelse var dog ikke klar lige med det samme, men så blev vi budt på stor frokostbuffet med drikkevarer så længe...Flot!!!
Vi cyklede mellem 50 og 80 km hver dag, dog med undtagelse af tirsdag hvor der var lovet masser af regn. Vi havde en helt enestående guide i Lisbet, der var med på alle cykelture, som var så smukke.....alle kom både op og ned af stigningerne, og vi havde alle med hjem hver dag :o))
Hotellet havde den skønneste udsigt med det skønneste badevand....man skulle lige gå 25 mtr. så var man fri for tang, og havde sandbund.
Personalet på hotellet var ultra-venlige....mødte kun søde og imødekommende personer!!!
Det eneste som var lidt træls, var at vi skulle spise hver aften kl 18.30, og skulle være færdige kl 19.40.
Vi ville også gerne have haft et par dage, hvor vi havde været hjemme lidt før, så man havde kunnet nyde eftermiddagen ved pool/stranden.
Det ændrer dog ikke på helhedsindtrykket....vi kan varmt anbefale Papuga Hollidays El-cykelferie.....vi skal med igen!!

10 maggio 2025

Useriøst rejseselskab

Skal aldrig med ud at rejse med Papuga Useriøst rejseselskab
Betalte for et enkelt værelse men fik det ikke.
Der endelig fik fat på direktøren kommer han med en masse undskyldninger om at jeg ikke kunne få kompensation.
Skrev til ham den 3. oktober sidste gang og har ikke hørt noget fra ham siden(i dag den 19.11.2024.

Et enkeltværelse er da ikke et værelse i en delelejlighed.
Papuga har overhovedet ikke styr på det.

Det var også en gæst der henviste os til værelset, men det vidste vi ikke vi troede det var en ansat, som det normalt bør være
Da vi skulle fra lufthavnen til hotellet kørte vi i en gammel taxa hvor aircondition ikke virkede.
Tre ud af fem personer blev syge.
Da vi skulle hjem blev vi sat af i rundkørslen ved lufthavnen og så kunne vi ellers gå resten af vejen selv.
Sådan er det når man skal have alting så billigt som muligt

21 settembre 2024
Logo di PAPUGA HOLIDAYS

Risposta di PAPUGA HOLIDAYS

Hej Lars,

Det er ærgerligt, at værelset ikke levede op til dine forventninger som enkeltværelse, selvom det havde eget bad og toilet.

Da vi først hørte om din utilfredshed efter hjemkomsten, havde vi desværre ikke mulighed for at reagere undervejs. Vi har efterfølgende været i dialog med hotellet, som bekræfter, at du havde et enkeltværelse til rådighed.

Vi sætter pris på din feedback og vil bruge den til at forbedre os fremadrettet.

Venlig hilsen
Papuga Holidays

Et koncept der holder 100%

Et koncept der holder 100%.
Mallorca uge 40 med Papuga Holidays.

Igen i år, er ugen på cykel med Papuga blevet afviklet helt perfekt.

Guiderne er sammen med Gitte og Carsten hovedmændene bag de gode oplevelser.

Derudover er de fysiske rammer helt perfekte, cyklerne er super velholdt, maden rigtig god og personalet på hotellet er venlige og imødekommende.

Jeg kan varmt anbefale en tur til Mallorca med Papuga.

1 ottobre 2024

Så skete det igen 😉

Så skete det igen 😉. Fantastisk cykelferie på Mallorca. Alt spiller bare fra start til slut. Super god stemning, guiderne er topmotiverede. Jeg skal helt sikkert med igen. 🚴‍♀️🌞💚😎
👍👍👍👍👍👍👍👍👍

11 maggio 2024