Kæmpe skud ud til Stian og teamet. 2 timer i selskab med Palmares teamet er alle pengene værd. Stian viser en utrolig stor viden og kompetence indenfor cykling og bikefit. Kan se nødvendige just... Leggi di più
Utrolig professionel og pædagogisk behandling til bikefit hos Daniel i dag. Man bliver taget godt igennem processen, føler sig godt tilpas og det er en god oplevelse. Fik en ny saddel med efter at hav... Leggi di più
Fagligt og venligt personale. Meget detaljeret gennemgang af alt på cykling og indstillinger så følelsen på cyklen blev 100x forbedret. Stor anbefaling.
Fik lavet bikefit af Rasmus Bøgh ifm. at skulle købe ny cykel. Rasmus var, udover selve bikefittet, også virkelig god til at vejlede omkring købet af den nye cykel, hvor der kunne optimeres mv. Selv... Leggi di più
Palmarès består af tre dele: personlig træning, butik og café. Den personlige træning indeholder ikke kun vejledning indenfor træning, men også alt det dertilhørende, som det mentale, kosten, test mv. Butikken deler lokale med caféen og danner ramme for tøj og udstyr i høj kvalitet fra mærker som Black Sheep og Wahoo.
Marmorvej 21, 2100, København Ø, Danimarca
- 26 24 70 96
- kontakt@palmares.dk
- palmares.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Le persone hanno visualizzato anche
jeg fik et bikefit hos palmares…
jeg fik et bikefit hos palmares virkelig super oplevelse
og god service.
Hurtig levering
Hurtig levering, varer som lovet.
Lidt mere overskuelig webshop, så ville de øge deres salg :)
Fantastiskt bikefit
Daniel virkede meget omhyggelig og…
Daniel virkede meget omhyggelig og troværdig og forklarede godt, hvorfor han justerede de enkelte ting.
Kan kun anbefale et bike-fit hos Palmarés.
Hilsen
Jesper Nyborg
Alt godt m.m ;)
Super god oplevelse
Super god oplevelse, alle søde og venlige. Og fik et mega godt bike fit :)
Bikefit Palmares
Jeg fik lavet bikefit af Daniel Stampe.
Det var ikke så high tech i forhold til hvad jeg har prøvet tidligere, men det gjorde bestemt ikke noget. Der var en stor fokus på at opnå den rigtige position og ikke bare den mest aerodynamiske position. jeg fik justeret mine klamper hvilket har gjort en kæmpe forskel.
Daniel var rigtig god til at fortælle, informere og vejlede , så jeg gik derfra med en rigtig god følelse.
den varmeste anbefaling herfra
Bikefit for an Omnium Cargo
I had a fitting on my Omnium cargo bike, and it was well worth it. Rasmus and his coworker took really good care of me, and we had plenty of good talks about different aspects of bike fitting. I can not recommend them enough. with their insights from the pro peloton it just makes it all a really good exprience.
Bikefit
Virkelig god oplevelse at få et bikefit hos palmares. Der var super god service og de var meget gode til at svare på de spørgmål man havde. En klar anbefaling herfra.
God snak om indstilling af cykel.
God snak om indstilling af cykel.
Rigtig rart og roligt professionelt personale.
Kan anbefales
Did a road bike fit with Rasmus and…
Did a road bike fit with Rasmus and couldn’t recommend anyone better! Feeling so good on the bike.
Palmares Bikefit
Selve bikefittet var også virkelig godt, og det var vildt at se hvordan trådet blev mere konsistent, bare med små ændringer til saddel, klamper og sådan.
Virkelig god oplevelse!
Lækkert produkt
Lækkert produkt, meget god pris og hurtig levering. Jeg vender tilbage!
Rasmus er bare fantastisk at handle…
Rasmus er bare fantastisk at handle med, finder løsninger og giver sig tid til det.
Der handles der igen 😃
Hurtig og venlig service
Hurtig og venlig service. En lille og hyggelig butik/cafe, som havde det styr min søn ønskede sig.
TT Bike Fit
I had a great experience with Daniel. He was very attentive to my needs and I felt like he really knew what he was doing. Definitely a very safe pair of hands for a comprehensive TT bike fit!
God og hurtig service
Verdensklasse service
Bestilte en kask TT hjelm som dsv var defekt (fejlen lå ved kask) og efter 5 min snak via telefon blev der fundet en helt ny og de tilbød og sende den nye med det samme UB eller tage den med ind på banen.
Kan kun anbefale palmarés, deres service er i top