Mood minor har virkelig imponeret mig med en fin kvalitet og et perfekt fit til mig. Jeg har forsøgt mange forskellige “basic t-shirt” firmaer for at finde den rigtige og der har mood minor virkelig... Leggi di più

Super god oplevelse at handle her. Det er anden gang jeg bestiller deres tshirts, eftersom første omgang har klaret sig igennem flere vaske uden at miste hverken form eller farve. Jeg bestilte sidst 1... Leggi di più

Efter at have givet mine T-shirt en hurtig vask oplever jeg ikke det samme som en anden anmeldelse - T-shirtsene har ikke ændret størrelse og passer perfekt. Jeg er en lettere muskuløs, lidt rund i... Leggi di più

Købte 10 basic tees på Black Friday. Desværre er de alle til at smide ud, pga voldsomt krymp efter en enkelt 30 grader vask. Gik ellers efter størrelsesguiden men skulle nok ha gået en størrelse op.... Leggi di più

1. Negozio di abbigliamento uomo

MOOD MINOR er et innovativt og moderne alternativ til konventionelt herretøj. Dansk herretøjsbrand med et stilfuldt udvalg af t-shirts og polo shirts med fokus på design, komfort og kvalitet.

4,0

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Ordre aldrig kommet

Bestilt tshirt den 18. marts
Det er 10 dage siden!
DAO har ikke engang fået pakke oplysninger endnu..... !?
Det er sku en dum årsag til en 1 stjernet anmeldelse Mood Minor!

28 marzo 2026
Logo di MOOD MINOR

Risposta di MOOD MINOR

Hej Søren,

Tak for din anmeldelse.

Vi forstår, at ventetid kan være frustrerende. Når det er sagt, undrer det os, at du vælger at give en 1-stjernet anmeldelse uden først at kontakte vores kundeservice, som altid står klar til at hjælpe.

Vi har ferielukket i perioden, hvilket tydeligt fremgår både på webshoppen og i din ordrebekræftelsesmail. Derfor er der naturligvis længere leveringstid end normalt.

Vi sender din ordre hurtigst muligt, og du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os direkte, hvis du har spørgsmål.

De bedste hilsner
Lackshan S.
MOOD MINOR

Lang leveringstid

Fin pris, fin t shirt, men lang leveringstid i forhold til hvad man har vænnet sig til nu til dags.
Lagde bestillingen en weekend og modtog først min pakke fredag efter.

12 novembre 2025

Hurtig levering og god service

Hurtig levering og god service. Jeg har købt deres musclefit T-shirts til 99,00 kr. De sidder tæt over bryst, skuldre og arme, men løst over maven, så de er behagelige at have på. Så hvis du leder efter en T-shirt der fremhæver din overkrop, uden at den ligner en der er malet på over maven, så er det T-shirten til dig.
Rigtig god kvalitet og pasform som holder efter mange gange i vaskemaskinen, de er alle pengene værd.
Jeg er 195 cm høj og vejer 102 kg. Jeg bestilte i str. XL og de passer perfekt.

3 novembre 2025

Varer svarer ikke til reklame

For det første så tog leveringen over en uge, det forstår jeg ikke. Alle andre shops er max 2 dage.

For det andet så laver ejeren falsk reklame bait.
Jeg blev fanget af deres muscle t shirts som giver lidt luft og plads ved maven men den er komplet stram. Helt modsat af det reklamerede.

I skal holde jer væk fra den side.

2 agosto 2025
Logo di MOOD MINOR

Risposta di MOOD MINOR

Hej Abdul

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse – selvom det naturligvis er ærgerligt, at du ikke er tilfreds.

Angående leveringstiden: Vi holdt sommerferie i den periode, hvor du lagde din ordre, og det var også oplyst tydeligt på webshoppen. Vi beklager, hvis det er blevet overset – men vi bestræber os altid på at informere så klart som muligt, især når der er ændringer i leveringstiden.

Vedrørende vores Muscle Fit T-shirts: De er designet til at sidde tæt over skuldre og bryst, men med lidt mere plads omkring maven end en klassisk slim fit. Vi er kede af, hvis det ikke levede op til dine forventninger – og tager naturligvis din feedback med i vores videre produktudvikling og kommunikation.

Du har altid mulighed for at returnere, hvis du ikke er tilfreds – vi tilbyder 30 dages returret.

Venlig hilsen
MOOD MINOR