Jolande is erg fijn om mee te praten, ze zorgt ervoor dat je meer inzicht krijgt in je situatie en in jezelf. Ik voelde me vanaf de eerste seconde op mijn gemak bij haar, ook al aan de telefoon. Wat... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jolande heeft mij in een periode van 7 maanden geholpen, inzichten gegeven en mijzelf laten vinden. Via gesprekken en EMDR. Ze is direct eerlijk en open, weet waar ze het over heeft en voelt je aan. B... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Prima, open en eerlijke gesprekken gehad. Alle opdrachten worden aangeleverd in het tempo dat je wilt (of kunt) gaan. Daarnaast flexibel en klantgericht. Gesprekken waren altijd supersnel uitgewerkt e... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Na een in eerste instantie goed 1e gesprek had ik een minder prettig 2e gesprek (Ze is heel direct en ze gebruikt veel voorbeelden vanuit zichzelf (vooral dát vond ik lastig)). Ik heb ervoor gekozen d... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Zelfstandige praktijk voor Psychosociale Therapie, Relatietherapie en Coaching. Hulp en begeleiding bij angst, paniek, onrust, stressklachten, burn-out, rouw en verliesverwerking, problemen met zelfvertrouwen, onzekerheid, trauma, PTSS, communicatie- of relatieproblemen in Breda. Geen lange wachttijden en na intake meteen aan de slag met je hulpvraag. Gesprekken en thuisopdrachten via een digitale portal met oefeningen en psycho educatie. Deelvergoedingen via de zorgverzekering zijn vaak mogelijk.
Paardeweide 5c, 4824 EH, Breda, Paesi Bassi
Ik voelde mij bij Jolande gelijk thuis. Met haar nuchtere kijk helpt ze je dingen op een andere manier te doen inzien. Dit helpt goed bij bv angsten, maar ook om te begrijpen waarom je in situaties juist op een bepaalde manier reageert. Dit heeft mij erg geholpen.

Risposta di Minerva Counseling & Relatietherapie Breda
Ik heb hele fijne, soms ook moeilijke, gesprekken gehad met Jolande. Zij heeft mij enorm geholpen met mijn zelfbeeld en hoe om te gaan met mijn familie. Jolande, bedankt!

Risposta di Minerva Counseling & Relatietherapie Breda
Jolanda is een erg fijn persoon die je goed hulp kan bieden.
Ik ben haar daar erg dankbaar voor

Risposta di Minerva Counseling & Relatietherapie Breda
Ik ben op een prettige en efficiënte manier geholpen om van mijn klachten af te komen. Jolande heeft veel kennis van haar vakgebied, heeft aandacht voor de cliënt en stemt het behandeltraject op een rustige en duidelijke manier met je af. Blij dat ik deze stap heb genomen!

Risposta di Minerva Counseling & Relatietherapie Breda
Jolande is een uiterst professionele uitmuntende coach. Ze heeft een enorm bijdrage geleverd aan mijn persoonlijke ontwikkeling en mij de handvaten gegeven om uit te bloeien tot wie ik zou willen zijn. Jolande is een warm persoon die je makkelijk vertrouwd.

Risposta di Minerva Counseling & Relatietherapie Breda
We hadden meteen een gevoel. Hebben een aantal fijne gesprekken gehad die hebben geholpen onze relatie te verbeteren. We zijn heel blij dat we deze stap hebben gezet, het heeft echt meerwaarde gehad.

Risposta di Minerva Counseling & Relatietherapie Breda
Jolanda hielp me precies met wat ik nodig had.

Risposta di Minerva Counseling & Relatietherapie Breda
Erg blij dat ik de stap heb genomen om naar Jolande toe te gaan. Het voelde vertrouwd. Er werd echt naar mij geluisterd en naar de problemen die ik ervaarde in het dagelijks leven. Ik heb zelf de regie kunnen houden en heb een echte band opgebouwd met Jolande. Het is gek om te zeggen maar vind het jammer dat het traject is afgelopen. Ik raad Jolande zeker aan! Het heeft mij geholpen om weer positief naar mijzelf te kijken en de wereld om mij heen.

Risposta di Minerva Counseling & Relatietherapie Breda
De gesprekken bij Jolande hebben we als erg prettig en nuttig ervaren. In het begin even wennen maar al snel voelden we ons op ons gemak. In de sessies bij Jolande leerden we elkaar beter begrijpen en gaf zij ons handvatten om ook thuis beter te communiceren.

Risposta di Minerva Counseling & Relatietherapie Breda
Goede ervaring,helder verhaal en veel geleerd tijdens de relatietherapie. Professionele aanpak,
aanrader

Risposta di Minerva Counseling & Relatietherapie Breda
Goede beslissing om te gaan.
Goed geholpen, en heeft weer met de neus de goede kant op gezet.
Bedankt!

Risposta di Minerva Counseling & Relatietherapie Breda
Ik ben goed geholpen. Ik had het gevoel dat ze echt naar me luisterde en aansloot bij me. Er werd niet geoordeeld. Ze dacht met me mee en confronteerde me ook met opvallendheden. Ik had zelf keuze in hoe ik geholpen wilde worden.

Risposta di Minerva Counseling & Relatietherapie Breda
Ik heb de behandelingen als zeer positief ervaren. Bij Jolande kan je open en eerlijk zijn over de zaken die je belemmeren en helpt je goed om deze zaken aan te pakken.
Over mijzelf gesproken, heeft het mij een positieve wending geven en heb ik veel baat bij de behandelingen.
Ik ben haar heel dankbaar!!

Risposta di Minerva Counseling & Relatietherapie Breda
Wij zijn enorm blij met de ondersteuning die Jolande heeft gegeven in onze zoektocht terug naar elkaar. Jolande heeft een fijne, open houding die het mogelijk maakt om van alles te bespreken, waar wij echt hulp bij nodig hadden. We gingen elke keer lichter en met meer verbinding weg... 't is bijna jammer dat het traject is afgesloten ;)

Risposta di Minerva Counseling & Relatietherapie Breda
Fijn dat ik snel bij Jolande terecht kon; geen wachtlijsten van maandenlang. Jolande heeft mij inzicht gegeven waar mijn klachten vandaan kwamen. Mijn klachten kwamen voort uit iets waar ik zelf nooit aan gedacht had. Daarna heeft Jolande mij geholpen hoe ik mijn klachten kon verminderen en tot slot hoe ik kan voorkomen dat ik terugval. Jolande is een fijn mens, lekker nuchter. Iets wat goed bij mij past.

Risposta di Minerva Counseling & Relatietherapie Breda
Goed geholpen met EMDR. In een paar behandelingen minder spanning en stress. Het is fijn dat je professioneel geholpen wordt, maar wel zelf de regie hebt over het proces.

Risposta di Minerva Counseling & Relatietherapie Breda
Jolande is een mensenmens.
Counseling bij Jolande betekent een luisterend oor. Pratend over diverse onderwerpen komt datgene waar je voor komt goed tot zijn recht. De invalshoek is soms verrassend maar wel to de point.
Ik heb er in ieder geval veel aan gehad. Nu het geleerde in de praktijk brengen met op de achtergrond nog de tips en adviezen van Jolande in je achterhoofd houdend.

Risposta di Minerva Counseling & Relatietherapie Breda
het is het proberen waard mijn relatie is hiermee gered en het is fijn dat iemand zonder vooroordeel mee kijkt en eerlijk een mening geeft

Risposta di Minerva Counseling & Relatietherapie Breda
Fijne gesprekken gehad en positief resultaat geboekt. Bedankt!

Risposta di Minerva Counseling & Relatietherapie Breda
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.