Vandaag een keuken besteld bij Marquardt in Dordrecht. Eigenlijk waren we pas in de orientatie fase en nog lang niet zo ver om een keuken te bestellen. Na aangave wat wij zochten kregen wij direct al... Leggi di più
Hoi ik als rolstoelgebruiker heb een bezoek gebracht bij Marquardt in Sint Maartensdijk En werd goed onthaald met de nodige informatie voor mijn beperking Qua oven van neff combi stoom... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Bij Marquardt Küchen heeft u de keuze uit Duitse keukens van hoogstaande kwaliteit en A-merk apparatuur. ✓ Duitse kwaliteit
Paesi Bassi
- marquardt-kuchen.nl
Super bedrijf met expertise en een luisterend oor
Vandaag een keuken besteld bij Marquardt in Dordrecht.
Eigenlijk waren we pas in de orientatie fase en nog lang niet zo ver om een keuken te bestellen. Na aangave wat wij zochten kregen wij direct al een goed gevoel. Wat je namelijk wel vaker merkt in winkels, is dat een verkoper je ergens heen tracht te praten. Hier was dat in zijn geheel niet zo. Er werd uitgebreid geluisterd en daarna gezocht naar wat wij als wensen opgaven. De keuze was ruim, ondanks onze specifieke wensen. Toen keuken apparatuur, geheel volgens onze wensen, samengesteld was, bleek ook dat de prijs ons alerzins meeviel. Dus was het uiteindelijk een vrij simpele beslissing om hier te kopen en niet verder te kijken. Ons gevoel werd nogmaals bevestigd toen we de gehele leveringsomvang doornamen. Marquardt bied de mogelijkheid om alles uit handen te geven en je volledig te ontzorgen. . We zijn blij deze zaak binnen te zijn gelopen en raden U aan om dit ook te doen.
Hele mooie keuken van zeer goede kwaliteit!
Maken nu al een aantal weken met heel erg veel plezier gebruik van onze nieuwe keuken. Kijken allereerst terug op een heel fijn aankooptraject, werden daarbij door Cheryl in Utrecht geholpen. Er werd op geen enkel moment gepushed, juist heel erg meegedacht. Ook werd het aankoopproces / het nemen vd beslissingen over meerdere bezoeken verdeeld, waardoor we alles tussentijds konden laten bezinken. Hebben daardoor weloverwogen keuzes kunnen maken en hebben nu precies de keuken (-opstelling) zoals van tevoren gehoopt, echt het gezellige middelpunt vd ruimte. Maar bovenal is de keuken van een hele goede/degelijke kwaliteit, zo fijn. Kortom wij zijn superblij met onze aankoop, dank je wel Cheryl!!
Hoi ik als rolstoelgebruiker heb een…
En werd goed onthaald met de nodige informatie voor mijn beperking
Qua oven van neff combi stoomoven met indraai deur die voledig verdwijnt 👌
De vaatwasser met spesiale onderlade die omhoogkomt voor in en uitladen van borden enz 👌
De quooker kraan met kokend , bruis en koud water (top toestel) 👌
Voor mij interessanter om geen verschillende toestellen zoals waterkokers of SodaStream te gebruiken 👍
De monteerden Patrick heeft alles mooi en met perfectionistisch afgewerkt
Heel blij mee topmonteerder👌
Ik ben heel blij met deze keuken
Een prachtige aanwinst in onze woning
Ik kan nu terug in mij keuken mijn ding doen ondanks mijn handicap
Marquardt bedankt voor de samenwerking
Mooie praatjes, maar totaal geen transparantie – kostbare fout
Op 15 maart zijn wij naar de vestiging van Marquardt Keukens in Rotterdam Alexandrium gegaan, na een eerdere positieve ervaring met een andere verkoper. Op basis daarvan hadden we vertrouwen en hebben we – achteraf gezien veel te snel – een keuken gekocht bij eigenaar Cas van Beers.
Dat vertrouwen bleek volledig misplaatst.
Tijdens het gesprek werd er druk gezet met een “de prijs kan alleen maar stijgen en heb een mooie korting”, waardoor we onder lichte dwang hebben getekend. Dom van ons, absoluut – maar je verwacht nog steeds eerlijkheid en transparantie van een partij die zichzelf zo profileert.
De dag erna vroegen wij om een gespecificeerde offerte, want de offerte die wij meekregen toonde geen prijzen. En op hun website hadden ze een Quooker-actie. Een actie die niet bij ons bekend werd gemaakt tijdens het gesprek. Wij kregen uiteindelijk de gespecificeerde offerte van Cas, met daarin:
- Bedragen binnen onderdelen waren verschoven (keukenmeubelen +€1.300, accessoires ineens lager)
- Geen duidelijke uitleg of onderbouwing
Toen wij hier kritisch op doorvroegen, bleek ineens dat er “van alles was aangepast” en dat er zelfs een systeemupdate was geweest waardoor prijzen waren veranderd. Ook bleek een lopende actie (Quooker) simpelweg niet te zijn meegenomen.
Met andere woorden: de offerte waarop wij getekend hebben, klopte gewoon niet. En de keuken was niet eens compleet.
Daarbovenop ontdekten wij dat apparatuurprijzen honderden euro’s boven marktprijs lagen. Alles bij elkaar gaf dit een zeer onbetrouwbaar en rommelig beeld. In plaats van transparantie moesten wij zelf alles uitzoeken en narekenen.
Geen enkele vorm van compensatie voor de tijd, frustratie en het vertrouwen dat geschaad is.
Omdat het vertrouwen volledig weg was, hebben wij de koop binnen de wettelijke termijn geannuleerd – wat ons alsnog 5% van de koopsom heeft gekost. Dat is een dure les geweest.
Later werden we nog gebeld door de mede-eigenaar met excuses, maar daar bleef het bij. Geen tegemoetkoming.
Conclusie:
Marquardt Keukens verkoopt een mooi verhaal, maar in ons geval ontbrak het volledig aan transparantie en betrouwbaarheid. Offertes die achteraf veranderen, prijzen die verschuiven en acties die “vergeten” worden – dat is simpelweg niet hoe je zaken hoort te doen.
Ons advies: als je in de regio Rotterdam woont. Ga naar Budgetplan in Ridderkerk. Betere service, geen opgejaagd gevoel, geen onzin praatjes over kortingen en een vrijblijvende offerte voor 2 jaar inclusief 3D-tekeningen. Daarnaast hebben we nu een 3x grotere keuken voor €6000 euro minder.
Dit heeft ons veel geld en frustratie gekost.
Wij hebben zojuist onze keuken gekocht…
Wij hebben zojuist onze keuken gekocht bij Marquardt in Duiven.
Bij de eerste keer kijken in de showroom hadden we gelijk al het gevoel van hier gaan we slagen door de mooie bladen!
Daarnaast gelijk prettig contact en niet opdringerig wat erg fijn was!
Uiteindelijk een afspraak gemaakt en onze wensen werden duidelijk begrepen. We zijn samen tot een goed plan gekomen! Kan niet wachten op onze keuken! Echt een aanrader voor nu al!!
Keuken Zwaantje
Bij binnenkomst werden we warm ontvangen. We hebben rustig kunnen rondkijken en hebben een keuken gevonden die wij prachtig vonden. Tijdens een gesprek werden al onze wensen besproken en de verkoopster snapte meteen onze visie. Er werd een ontwerp op papier gemaakt en we hadden een afspraak gemaakt voor de volgende dag voor een 3d tekening. Als verassing kregen we 's avonds via mail al een preview. Geweldig leuk. De volgende dag Tijdens de afspraak waren al onze wensen verwerkt inclusief de tips van jullie. We waren verkocht en hebben de keuken inmiddels besteld . Dank jullie wel voor de aandacht, expertise en het meedenken.
Wat een prettige sfeer is er binnen dit…
Wat een prettige sfeer is er binnen dit bedrijf. Zowel de locatie in Rotterdam als Zoeterwoude-Rijndijk. Geen opdringerige verkopers, maar mensen met passie voor hun werk. Rustig rond gekeken en uiteindelijk met een kop heerlijke koffie in gesprek: Hoe kijken jullie naar je keuken? Niet wat wil je erin en hoe groot, nee hoe ga je leven en deze gebruiken. En vanaf daar verder. Laagdrempelig contact na deze eerste contouren en nu in afwachting van onze droomkeuken! Bedankt Mike en collega’s!
Bedankt Murat
Bedankt Murat voor je vakkundige begeleiding bij het uitzoeken van onze keuken.
Wij kunnen Marquardt keukens Amstelveen zeker aanraden bij ieder die een mooie keuken wenst aan te schaffen.
Review locatie Almelo
Wij waren al een lange tijd op zoek naar een nieuwe keuken.
Dus besloten we om ook langs Marquardt Küchen Almelo te gaan.
Prachtige winkel, en vriendelijk personeel.
( geholpen door Sharon)
De doorslag om hier onze keuken te kopen komt door door het ruime aanbod stenen werkbladen, kwaliteit kasten & apparatuur en betrokkenheid van het personeel.
2e keuken in 3 jaar - wéér perfect!
Wij hebben onlangs voor de 2e keer in 3 jaar een keuken gekocht via Marquardt in de Woonmall Alexandrium in Rotterdam. Wederom zijn we ontzettend goed geholpen en geadviseerd bij onze keuzes. In eerste instantie zijn we geholpen door Michel (van Marquardt Zoeterwoude), waarna Jeroen en René de puntjes op de "i" hebben gezet. De fraaie 3D impressie maakte ons erg nieuwsgierig naar het eind resultaat. Hoe gaat deze er in het echt uitzien?
Na kort wachten (ze leveren vrij snel én op tijd!) is de keuken in onze nieuwe woning geplaatst door Chahid. Een vakman en zeer vriendelijke man. Wij hebben speciaal om hem gevraagd omdat hij onze eerste keuken ook perfect heeft geplaatst. Zijn collega Yassin heeft ook erg goed geassisteerd en is ook zeer vriendelijk.
Op één enkel klein puntje was alles perfect. Marquardt heeft dit genoteerd en is al bezig om het op te lossen. Perfect service dus.
Wij kunnen Marquardt aan iedereen aanraden en zullen ook in de toekomst weer als eerste naar deze winkel teruggaan mochten we ooit weer verhuizen of gaan verbouwen.
Bedankt!
Mooie luxe keukens en hele mooie natuurstenenbladen
Eerste kennis making met Marquardt was in Utrecht en wat mij op viel waren de mooie natuurstenen bladen die zij in de showroom hadden. Nu bijna een jaar later echt een advies aangevraagd in Amstelveen waar wij echt goed geholpen door adviseur Murat. Na verschillende offerte aanvragen bij verschillende keukenwinkels is het Marquardt geworden en word geplaatst in juni 2026.
Goede service, duidelijke afspraken en fijn contact met de medewerkers van Marquardt in Sint Maartensdijk. Ik ben zeer tevreden en heb een schitterende keuken !
Super goed en snel geholpen met advies
Super goed en snel geholpen met advies, niet op uit om te verkopen , maar om de wens van de klant tegemoet te komen. En daarbij hoge kwaliteit leveren. Een aanrader.
Heel goed en geduldig geholpen
Heel goed en geduldig geholpen. Hele goede service en nazorg. Jogchem van locatie Zoeterwoude heeft echt aanvullend zijn best gedaan om deze nazorg te geven. Bedankt Jogchem hier voor! Wij gaan genieten van onze keuken!
Onze keuken is deze week geïnstalleerd
Onze keuken is deze week geïnstalleerd. Deze hadden we gekocht in Nordhorn. Prima geholpen door Thomas. Prachtige keuken geworden, geplaatst door echte vakmensen. Ik kan het iedereen aanraden!
Ruime keuze en super geholpen !
Wij kwamen zondag in Almelo in de winkel en werden hartelijk ontvangen.
De winkel ziet er uitnodigend uit , ruim en een assortiment voor ieder budget.
Wij hadden echt niet verwacht om al een keuken te vinden maar het is ons gelukt , de service is erg goed en professioneel.
En toen ook nog bleek dat wij in dit filiaal de 1e klant was dat ook nog eens extra speciaal.
Sven en Paul hebben ons goed bij gestaan en vooral ook uitgedacht hoe wij het beste de keuken konden plaatsen en welk product daar geschikt voor is.
Wij zijn super tevreden!!
Prachtige kwaliteitskeukens en geweldige service bij Marquardt Alexandrium
Prachtige, kwaliteitskeukens en geweldige service!
Misschien wel de beste service die ik ooit ergens heb gehad.
Het begon al bij het adviesgesprek bij Hamid. Ik kwam met een ontwerp binnen, en samen met Hamid heb ik vervolgens mijn droomkeuken ontworpen. Zijn advies en creativiteit hebben het ontwerp zoveel beter gemaakt. En alles volledig afgestemd op mijn wensen. Hamid denkt echt met je mee en gunt je ook alle tijd om tot het beste resultaat te komen. Ik ben hem enorm dankbaar!!
Maar daar hield de service niet op. De leverdatum had wat voeten in de aarde aan mijn kant (ivm uitloop verbouwing).
Jeroen (eigenaar van Marquardt Alexandrium) heeft me echt bij elke stap super geholpen. Hij nam elke keer tijd voor me, en heeft me de beste oplossing geboden. Zelfs na plaatsing had ik nog wat vragen, en ergens zat een krasje, en ook dit werd allemaal weer zo prettig opgelost.
Echt een van de fijnste plekken waar ik ooit iets heb gekocht, en de keuken zelf is echt prachtig!!
Ik kan iedereen aanraden om bij Marquardt Alexandrium zijn keuken te kopen!
Marquardt Dordrecht
Waanzinnige keuken opgeleverd gekregen!! Goede service en fijne mensen om mee te werken 😊
Mooie keuken, maar het traject moet beter
Op 8 jul 2025 is onze keuken gedeeltelijk geplaatst. Dat is netjes gedaan voor het gedeelte dat dat kon, want erontbraken onderdelen zodat de kastjes niet gemonteerd konden worden. Het is inmiddels 13 weken dat de kastjes bij ons in de kamer staan. Terugbelafspraken en montage-afspraken werden niet nagekomen. Vele telefoontjes helpen niet. Als je al teruggebeld wordt dan verschuilt men zich achter het door hen ingeschakelde montagebedrijf Unibouw in Zoetermeer. Ons advies: bij aanschaf keuken, doe slechts een aanbetaling en de rest als de keuken naar tevredenheid geplaatst is. Leg dit direct bij aankoop vast! Inmiddels is de keuken af. De verlichting werkt met dank aan Unibouw. Enfin, gauw vergeten, want we kunnen nu naar een prachtige keuken kijken. De onvrede blijft, maar laten we er maar van uitgaan dat dit een uitzondering is geweest.
Samen
We kregen de tip voor Kaatsheuvel. Vanaf het eerste gesprek tot het plaatsen van de laatste plint een prettig en deskundig contact. Wij de vragen en gedachten, zij de opties en het meedenken. Ook compliment voor de plaatsers, goed en deskundig. Uitmondend in een oprecht en eerlijk advies. Dus we geven de tip door !!!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.