god service og god kommunikasjon og veldig rask sending/levering. fikk tilsendt en erstatnings vare da det var en prod.feil på den første varen jeg mottok, men alt løste seg! :)

Bestilte kjelke i god tid før jul (23.11). Gikk flere dager uten sporbar bevegelse. Det viste seg at Posten hadde rotet bort pakka. Frustrerende ventetid vil jeg nok si. Fikk tilbud om å velge annen m... Leggi di più

Super kundeservice! Vi kjøpte et produkt som ikke fungerte helt som det skulle, Kvalitetstid reagerte umiddelbart og sendte et nytt produkt til oss. Vi fant senere ut at produktet ikke var helt det... Leggi di più

1. Negozio di giochi da tavolo
  2. Negozio di arredamento da giardino

Vi har kvalitetsproduktene du trenger for kvalitetstid med venner og familie, eller på kontoret. Nettbutikk med inne- og utespill, byggesett, leker, møbler og parasoller.

4,6

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Rask levering og flott produkt

Rask levering og adventskalenderen var enda finere i virkeligheten. Var skeptisk til nettsida siden jeg ikke har brukt den før, men tok sjansen pga anmeldelser og mulighet for bruk av Klarna. Innfridde på alle måter, kalenderen er veldig fin og framstår å være av god kvalitet.

21 novembre 2025

Risposta di Kvalitetstid.no

Godt å høre at du er fornøyd. Takk for omtale!

Fort levering og veldig god kvalitet

Fort levering og veldig god kvalitet! Veldig fornøyd!

27 ottobre 2025

Risposta di Kvalitetstid.no

Hei, og tusen takk for strålende tilbakemelding!

Vi blir glade for å høre at både levering og kvalitet sto til forventningene. Takk for at du valgte Kvalitetstid – vi håper du får mye glede av produktet!

Alles Top

Alles Top. Gerne wieder. Takk for handelen.

27 ottobre 2025

Risposta di Kvalitetstid.no

Hei, og tusen takk for hyggelig tilbakemelding!

Så godt å høre at du er fornøyd. Vi setter stor pris på handelen og håper vi kan ønske deg velkommen tilbake snart.

Kundeservice-teamet

God kundeservice i en garantisak

Sendte reklamasjon på et relativt dyrt produkt, halvannet år etter kjøpet. Reklamasjonen ble behandlet raskt og med et resultat som jeg er strålende fornøyd med; produktet utbedres på garanti til neste sesong. God og løsningsorientert kundeservice!

17 ottobre 2025

Risposta di Kvalitetstid.no

Hei, og tusen takk for en fantastisk tilbakemelding!

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din. God og rettferdig kundeservice – også lenge etter kjøpet – er noe vi legger stor vekt på, så det gleder oss å høre at du er fornøyd med hvordan garantisaken ble løst.

Vi håper du får stor glede av produktet i mange sesonger fremover. Takk for tilliten!

Produktet var som forventet

Litt dyrt. Produktet var som forventet. Rask og problemfri levering.

25 settembre 2025

Risposta di Kvalitetstid.no

Hei, og tusen takk for tilbakemeldingen!

Vi er glade for å høre at produktet svarte til forventningene og at leveringen gikk raskt og problemfritt. Når det gjelder prisen, forstår vi at kvalitet har en kostnad, men vi jobber hele tiden for å sikre at våre produkter gir god verdi for pengene.

Takk for at du handlet hos oss – håper vi sees igjen!

Anbefales ikke

Bestilte og betalte for et produkt som verken er behandlet, sendt eller refundert. Heller ikke fått svar fra kundeservice. Anbefaler å styre unna denne nettsida!

29 settembre 2025

Risposta di Kvalitetstid.no

Hei, og takk for at du gir oss beskjed.

Vi beklager virkelig den opplevelsen du har hatt. Dette er ikke slik vi ønsker at våre kunder skal oppleve Kvalitetstid.

Etter det vi kan se, bestilte du et produkt som dessverre ikke var på lager, og det ser ut til at dette ikke var tydelig nok kommunisert ved bestilling. Det tar dessverre vesentlig lenger tid med levering når varen må spesialbestilles. Vi forstår at det har skapt frustrasjon.

Hele kjøpet ditt er refundert, og vi beklager på det sterkeste at du ikke fikk svar raskt nok fra kundeservice. Dette tar vi på alvor og følger opp.

Takk for tilbakemeldingen, den hjelper oss å bli bedre. Vi håper vi får muligheten til å gi deg en bedre opplevelse neste gang.

Godt produkt, lang levering

Likte produktet. Veldig godt produkt. Einaste negativ erfaring er leveringen. Spesial bestilling på dekor tok over en mnd levering, som skulle ta ca en uke.

27 agosto 2025

Risposta di Kvalitetstid.no

Hei, og tusen takk for en ærlig og konstruktiv tilbakemelding.

Først og fremst: så godt å høre at du er fornøyd med selve produktet! Det setter vi stor pris på.

Når det gjelder leveransetiden på spesialbestillinger med dekor, så forstår vi godt at det oppleves frustrerende dersom forventningen var én uke, og det tok over en måned. Vi beklager virkelig dersom informasjonen om leveringstiden ikke var tydelig nok ved bestilling. Slike tilpasninger tar normalt mellom én og fire uker, avhengig av kapasitet og sesong, og vi ser at vi her kunne vært klarere i kommunikasjonen.

Vi tar med oss tilbakemeldingen din for å sikre at fremtidige kunder får enda bedre informasjon om leveringstid for spesialprodukter.

Takk igjen for at du sa ifra og for at du valgte Kvalitetstid.

Både og...

Jeg bestilte to produkter. Det ene kom raskt og fungerte veldig bra. Det andre produktet har ikke kommet. Jeg har ikke fått svar på telefon og det tar mange dager å få svar på mail. Kvalitetstid er lite interessert i å finne ut hva som er skjedd. Det virker som om Kvalitetstid fungerer best når alt går på skinner, men ikke om det blir noe krøll.

29 agosto 2025

Risposta di Kvalitetstid.no

Hei Inger, takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din. Vi beklager på det sterkeste at du har hatt en negativ erfaring med levering og kundeservice hos oss.

Det er selvsagt ikke slik vi ønsker at våre kunder skal oppleve Kvalitetstid. Når noe ikke går som det skal, skal du kunne stole på at vi følger opp raskt og grundig. Vi forstår godt frustrasjonen din, og vi tar tilbakemeldingen din på største alvor.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre både svartid og oppfølging. Det er tydelig at vi ikke har vært gode nok i dette tilfellet, men saken er løst og håper du kommer tilbake til oss.

Rask levering

Rask levering, god service og supert produkt😃

24 luglio 2025

Risposta di Kvalitetstid.no

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Håper du får mye glede av produktet du har kjøpt hos oss! 😊

Reklamasjon

Hei
Jeg bestilte et produkt som jeg fikk i posten av dem og dessverre så begynte et problem men utrolig rask kundeservice òg forståelse på mitt problem sender de nytt til meg så raskt de kan.

28 luglio 2025

Risposta di Kvalitetstid.no

Hei, og tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Godt å høre at du opplevde kundeservicen som rask og hjelpsom. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å skrive en omtale. Velkommen tilbake!

Super kundeservice!

Super kundeservice!
Vi kjøpte et produkt som ikke fungerte helt som det skulle, Kvalitetstid reagerte umiddelbart og sendte et nytt produkt til oss. Vi fant senere ut at produktet ikke var helt det vi så for oss og spurte om vi kunne returnere det.
Det var helt uproblematisk og veldig lett å kommunisere rundt.
Så om jeg skal handle tilsvarende produkter vil Kvalitetstid helt klart være foretrukket valg.

17 luglio 2025

Risposta di Kvalitetstid.no

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! 🌟

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse. Veldig hyggelig å høre at du opplevde kundeservicen vår som rask og enkel å forholde seg til – det betyr mye!

Du er alltid hjertelig velkommen tilbake til oss når du er på jakt etter kvalitetsprodukter og god service 😊

Vennlig hilsen
Teamet i kvalitetstid.no

Rask levering.

Rask levering.

23 giugno 2025

Risposta di Kvalitetstid.no

Takk for tilbakemelding, Roar! Vi etterstreber å få sendt alle bestillinger som kommer før kl. 14, samme dag. Øvrige sendes neste dag. Håper du får masse glede av det du har bestilt hos oss. Velkommen tilbake og god sommer!

Produkter man ikke finner så mange andre steder

Spennende og bra utvalg av produkter man ikke finner så mange andre steder. Hurtig og riktig ekspedert.

24 giugno 2025

Hei, og tusen takk for den fine tilbakemeldingen, Øystein! 😊

Veldig hyggelig at du setter pris på det unike utvalget vårt. Vi jobber kontinuerlig for å finne spennende produkter som skiller seg ut. Og ekstra hyggelig at du opplevde rask og riktig levering! Velkommen tilbake når du er på jakt etter noe spesielt.

God kundeopplevelse

Måtte gjøre endringer på bestillingen og hadde travelt for å rekke å få utstyret til sommerfest. Ble fikset superraskt og sendt samme dag. Veldig god service!!

23 giugno 2025

Hei Morten!

Tusen takk for en kjempehyggelig tilbakemelding 🌟 Vi er veldig glade vi kunne hjelpe deg. Håper sommerfesten ble en suksess!

Fantastisk service!

Det var en sann fryd å prate med Geir som ordnet opp i bestillingen min og sørget for at jeg fikk akkurat det jeg trengte til en rimeligere pris! Raskt og effektivt også så personlig! Makan til service skal du lete lenge etter! Her skal det handles mer ja!
Mvh Ottar Lunde

1 luglio 2025

Risposta di Kvalitetstid.no

Hei Ottar! Tusen takk for en utrolig hyggelig anmeldelse! 🌟 Det var en glede å hjelpe deg, og vi setter stor pris på at du deler opplevelsen din her.

Du er alltid hjertelig velkommen tilbake. Vi gleder oss allerede til neste gang!

Ha en strålende sommer videre ☀️

Vennlig hilsen
Geir og hele teamet hos Kvalitetstid.no

Hvis topp kundeservice er 4/5 får…

Hvis topp kundeservice er 4/5 får kvalitetstid 5/5. utrolig bra. Veldig god kvalitet på produktet også. Hvis du handler hos kvalitetstid så blir du tatt vare på av bedriften

12 giugno 2025

Risposta di Kvalitetstid.no

Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding! 🙏 Det betyr mye for oss å høre at både kundeservicen og produktkvaliteten lever opp til forventningene – og enda litt til. Vi ønsker nettopp at alle som handler hos oss skal føle seg godt tatt vare på, så det er utrolig hyggelig å høre at det oppleves slik. Velkommen tilbake når du trenger mer kvalitetstid! ☀️

Misvisende bilder, elendig service og skyhøy pris

Jeg kjøpte cornhole, og ble kraftig skuffet. Produktet var markedsført med bilde som viste to brett, altså det som i hele verden regnes som et normalt cornhole-sett. Men da pakken kom, inneholdt den kun ett brett.

Da jeg kontaktet kundeservice og gjorde oppmerksom på at presentasjonen var misvisende, fikk jeg først beskjed om at det var mitt problem og at de “alltid har solgt det slik”. Det til tross for at de endret produktteksten og la til “NB! Det er ett brett” etter min klage. Likevel nekter de å erkjenne ansvaret, og skyver hele byrden over på meg som kunde.

Dette har vært den dårligste kundeserviceopplevelsen jeg har hatt på lenge, preget av ansvarsfraskrivelse, bagatellisering og en holdning som rett og slett ikke hører hjemme i 2025.

Jeg fraråder på det sterkeste å handle hos kvalitetstid.no, særlig dersom du forventer et minimum av profesjonalitet og kundebehandling dersom noe går galt. Jeg anbefaler heller å handle fra wickedwoodgames.com, der får du to stk for prisen av én.

1 giugno 2025

Hei Trine!

Takk for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding. Vi forstår at produktet ikke levde opp til dine forventninger, og det beklager vi. Selv om det i produktbeskrivelsen ble oppgitt at man bestiller ett brett, ser vi i ettertid at bildet kunne ha skapt misforståelser. Derfor har vi oppdatert både bilde og tekst for å gjøre det helt tydelig fremover.

Vi ønsker alltid å finne gode løsninger når noe ikke blir som forventet, og vi tilbød deg derfor full refusjon ved retur – til tross for at det var et spesialdesignet produkt.

Vi tar med oss erfaringen videre og setter pris på at du gjorde oss oppmerksom på hvordan produktet ble oppfattet. Det hjelper oss å bli bedre.

Med vennlig hilsen teamet i kvalitetstid.no

Godt utvalg

Godt utvalg. Rask levering.

26 maggio 2025

Risposta di Kvalitetstid.no

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Vi jobber kontinuerlig utvalg og utsendelse. Takk for at du handler hos oss!