Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Vi takker Mahmoud og hans kollega for rigtig god service . Vi fik professionel hjælp ig det var tydeligt at mærke de ikke vil tjene penge, men mere en tilfreds kunde

Valutata 5 stelle su 5

Vi snakkede først med ja tak møbler i telefon, hvor vi blev positivt nysgerrige og kørte derefter ned i jeres showroom i Aarhus, for at tage den endelige beslutning - blev mødt af venlige sælgere og r... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 1 stelle su 5

Hold jer væk fra Ja Tak møbler. Desværre starter hlvede først når du har modtaget din sofa og du opdager fejl. Vi har sendt dem utallige mails siden juli måned, hvor vi modtog vores sofa og nu snar... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi købte en sofa hos Jatak Møbler for cirka en måned siden, og vi glæder os simpelthen så meget til at få den hjem 🤍 Allerede fra vi trådte ind i butikken, blev vi mødt af utrolig imødekommende... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Solitamente risponde entro 2 settimane

Come questa azienda usa Trustpilot

Super oplevelse

Super oplevelse
Super sød og kompetent betjening
Stort udvalg og mange fede farver
Helt sikkert et besøg hver
Bestilte 2 sofaer og glæder mig til de kommer 😃😃

17 gennaio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Rigtig god oplevelse hos denne…

Rigtig god oplevelse hos denne møbelbutik. Stort og flot udvalg af kvalitetsmøbler, og personalet var både venligt og hjælpsomt uden at være påtrængende. Leveringen kom til tiden, og møblerne levede fuldt ud op til forventningerne. Jeg handler helt sikkert her igen og kan varmt anbefale butikken.

11 gennaio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Hold jer væk!

⭐☆☆☆☆
Meget utilfredsstillende forløb – manglende levering og ansvar.

Vi har haft et yderst utilfredsstillende forløb med Ja Tak Møbler i forbindelse med køb af en sofa bestilt den 13. juni. Forløbet har nu varet omkring et halvt år og har været præget af gentagne fejl, manglende levering, misvisende oplysninger og meget dårlig kundeservice.
Vi betalte kontant efter opfordring fra forretningen mod en rabat på 2.000 kr. Sofaen blev først leveret efter ca. 16 uger og viste sig ved leveringen at være forkert bestilt fra forhandlerens side. Der manglede desuden ben, som vi selv måtte afhente.
Som løsning blev vi tilbudt, at sofaen kunne skures af og flyttes rundt, hvilket vi afviste. I stedet blev vi lovet ekstra moduler til den manglende side. Disse moduler er fortsat ikke leveret, selvom der nu er gået cirka seks måneder siden den oprindelige bestilling, og vi har heller ikke modtaget en konkret eller bindende leveringsdato.
Kommunikationen har gennem hele forløbet været mangelfuld. Vi har gentagne gange måttet kontakte forretningen, er blevet sendt videre mellem forskellige medarbejdere og har hver gang skullet forklare sagen på ny. På et tidspunkt virkede det endda uklart, om vores ordre var korrekt registreret.
Senere oplyste chefen skriftligt, at et manglende modul var ankommet og stod på lager i Aarhus. Dette viste sig ikke at være korrekt, da det blev undersøgt uden resultat. Oplysningen var således misvisende og forværrede et allerede urimeligt langt forløb.
Da vi forsøgte at få sagen afklaret direkte med chefen, oplevede vi en uprofessionel og afvisende tilgang, og sagen blev ikke løst.
Der er på intet tidspunkt blevet givet en undskyldning eller tilbudt kompensation for de mange fejl, forsinkelser og den betydelige tid, vi har brugt på sagen. Den samlede oplevelse efterlader indtryk af manglende struktur, ansvar og respekt for kunden.
Advarsel til andre: Hvis du overvejer at handle hos Ja Tak Møbler, bør du være opmærksom på risikoen for lange leveringstider, manglende opfølgning og store problemer med kundeservice, hvis noget går galt.

Og sjovt I nu svare på beskeden og er fulde af løgn. Det hele er bare et stort spil fra jeres side og i vil gøre alt for at ødelægge min anmeldelse. Og nej, fejlen lå hos jer, fordi i bestilte den i modsat retning af hvad vi bestilte.

18 dicembre 2025
Logo di Jatakmobler

Risposta di Jatakmobler

Vi er kede af, at I har haft en dårlig oplevelse, men anmeldelsen giver desværre ikke et retvisende billede af hele forløbet.

Der er tale om en design-selv bestilling, hvor kunden som udgangspunkt er bundet af den oprindelige ordre, når produktionen er sat i gang. På trods af dette valgte vi som en ekstra service at imødekomme ønsket om ændringer i bestillingen, selvom vi hverken juridisk eller aftalemæssigt var forpligtet til det.

Efter ændringen viste den nye opbygning sig ikke at passe optimalt til boligen, hvilket førte til yderligere tilpasninger. For at imødekomme kunden og skabe en tilfredsstillende løsning valgte vi herefter at bestille et helt ekstra 2-personers modul uden beregning, udelukkende som kulance og goodwill – selvom der ikke forelå grundlag for reklamation, da sofaens valg og opbygning var truffet af kunden selv.

Dette er ikke standard praksis, men en løsning vi valgte for at hjælpe og finde en god løsning.

Vi vil samtidig gerne gøre opmærksom på, at gentagne opkald og henvendelser ikke fremskynder produktions- og leveringsprocessen, som er afhængig af fabrik, produktion og logistik – ikke kundeservicekontakten.

Vi er derfor oprigtigt kede af 1-stjernet anmeldelsen, da forløbet reelt har indeholdt flere ekstra serviceydelser og kulanceløsninger fra vores side, som vi hverken var juridisk eller kontraktmæssigt forpligtet til at tilbyde.

Vi bestræber os altid på at finde løsninger for vores kunder, også i sager, hvor vi formelt set ikke har pligt til det og det har også været tilfældet her.

Valutata 5 stelle su 5

Virkelig godt sted med rigtig fine…

Virkelig godt sted med rigtig fine sofaer. Venligt og sødt personale der er rigtig gode til at vejlede og hjælpe med at finde det helt rigtige. Det er nemt at få det man søger, da man kan designe selv og da personalet har så meget styr på materialer og stof, gør de det nemt at få drømme sofaen.
Kan varmt anbefale steder.

4 gennaio 2026

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più