Vi takker Mahmoud og hans kollega for rigtig god service . Vi fik professionel hjælp ig det var tydeligt at mærke de ikke vil tjene penge, men mere en tilfreds kunde
Scopri cosa dicono le persone
Vi snakkede først med ja tak møbler i telefon, hvor vi blev positivt nysgerrige og kørte derefter ned i jeres showroom i Aarhus, for at tage den endelige beslutning - blev mødt af venlige sælgere og r... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Hold jer væk fra Ja Tak møbler. Desværre starter hlvede først når du har modtaget din sofa og du opdager fejl. Vi har sendt dem utallige mails siden juli måned, hvor vi modtog vores sofa og nu snar... Leggi di più
Vi købte en sofa hos Jatak Møbler for cirka en måned siden, og vi glæder os simpelthen så meget til at få den hjem 🤍 Allerede fra vi trådte ind i butikken, blev vi mødt af utrolig imødekommende... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ha risposto al 32% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Virkelig god service
Virkelig god service! Og virkelig behjælpelig og god personale. Ville virkelig anbefale

Risposta di Jatakmobler
Havde set en sofa der var sat ned på…
Havde set en sofa der var sat ned på deres Facebook side, som jeg havde nogle spørgsmål til. Skrev derfor til deres side, og fik svar tilbage fra Maria, som tilbød at ringe mig op for at hjælpe bedst muligt.
I mellemtiden havde vi fundet ud af at sofaen var en tand for stor i forhold til hvad vi havde plads til.
Maria blev informeret om hvad vi ønskede, og hun fandt nærmest samme sofa bare lidt mindre så den passede til vores stue. Hun forsøgte samtidig at justere i prisen, da den sofa vi først havde kigget på var nedsat og denne ikke var.
Alt i alt en rigtig god oplevelse og vi gælder os nu til at modtage vores sofa om 6-12 uger.

Risposta di Jatakmobler
Rigtig godt koncept de køre
Rigtig godt koncept de køre, billigere end de andre møbel butikker. Og de hjælper/ servicere dig lige så snart de træder ind af døren. Det ikke sidste gang vi kommer !!
Personale var rigtig imødekommende
Personale var rigtig imødekommende, gode til at guide. De var gode til at svare på vores spørgsmål og god pris .
Great couches
Super god vejledning både på engelsk og…
Super god vejledning både på engelsk og dansk!
Vi købte en sofa indenfor 15 minutter, efter at have været 3-4 andre butikker igennem forinden.
Kæmpe anbefaling
Kæmpe anbefaling. Vi havde en fantastisk oplevelse da vi skulle vælge vores sofa. Vi fik hjælp af personalet, som var hjælpsomme og virkelig søde. Vi endte med at købe Royal sofaen, som vi kunne få hjælp til at få tilpasset vores stue. Bedste oplevelse

Jeg har købt royal sofa
Jeg har købt royal sofa - virkelig god service. Anbefaler det klart.

Risposta di Jatakmobler
Vi havde en rigtig god oplevelse hos Ja…
Vi havde en rigtig god oplevelse hos Ja tak møbler. Vi blev mødt af venlig personale, som hjalp os ift at vælge den rigtige sofa til vores stue😍. Kan helt klart anbefale JA TAK møbler ❤️🫶🏻

Positiv oplevelse af personale
Positiv oplevelse af personale
Fik vist mange sofaer de havde tålmodighed og forståelse af at det var svært at vælge smiler siger du skal bare kigge og prøve til du er sikker på du vælge rigtigt
Så god en oplevelse og imødekommende personale

Risposta di Jatakmobler
Har købt en ny sofa i dag
Har købt en ny sofa i dag. Virkelig god service og lækker kvalitet på sofaen. Kan klart anbefales.

Risposta di Jatakmobler
Jeg købte en sofa på deres outlet…
2Jeg købte en sofa på deres outlet udstilling i november måned, vi forhandlede lidt frem og tilbage, om de ben jeg gerne ville have på istedet, sælgeren lovede mig at de kom med fra Jylland inden jeg hentede sofaen, dette var naturligvis ikke tilfældet. Jeg har efterfølgende skrevet 3 gange, hvor jeg 2 af gangene har fået afvide de blev sendt dagen efter, og 3 gang slet ikke fik svar. I handlen blev der oplyst at jeg gerne lige måtte give en god anmeldelse på trustpilot. Det må jeg sige er ret svært med denne oplevelse. I må meget gerne kontakte mig asap med henblik på levering af de ben jeg har betalt for!
Vil aldrig anbefale køb hos ja tak…
Vil aldrig anbefale køb hos ja tak møbler!
Man får virkelig lyst til at dele oplevelsen på sociale medier, og sende den ind til typer af underholdnings programmer hvor sådanne typer virksomheder bliver gået i sømmene!
Min kæreste og jeg blev grebet af deres tilbud om outlet på en sofa som vi selv ku designe. Vi kører til Århus for at se butikken. Da vi lander, er personalet meget hjælpsom, og vi bliver endda budt en sodavand. Vi falder i snak og kommer nærmere på hvilken sofa vi gerne vil have. Sælgeren siger, at hvis vi bare lige skriver en positiv anmeldelse på trust pilot, kan vi få sofaen til en endnu billigere pris. Det gør vi selvfølgelig.
Efter 12 uger bliver vi ringet op. Vores sofa kan leveres den kommende lørdag. Vi har ikke tid den dag, og får derfor at vide at de ville ku komme med den torsdag eller fredag ugen efter. Onsdag aften har vi stadig ikke hørt noget fra dem. Min kæreste prøver derfor at ringe til dem, men ender med at være i kø i halvanden time. Da han endelig kommer igennem bliver røret lagt på.
Deres undskyldning var at der var sygdom på kontoret.
Jeg skriver derfor en besked til dem, både på Facebook, via deres kontaktformular på nettet og på sms.
Pludselig torsdag eftermiddag kommer der en sms, “vi kan komme i dag, er I hjemme?”. Jeg svarer og spørger hvornår? Og skriver til vedkommende at han/hun skal kontakte min kæreste, da jeg ikke selv er hjemme.
Vi får at vide sofaen først kan ankomme med en fragtmand kl 21:15 om aftenen. Den ender med at dukke op kl 22.40
Efter denne oplevelse spørger jeg nu bare “ja tak” møbler: er det god kundeservice? Er det ok at jagte gode anmeldelser på trust pilot fordi man vifter med besparelser? Er det fair at leverandører dukker op på ens adresse på sådan et tidspunkt på døgnet, når kunden skal op på job og møde kl 4?

Risposta di Jatakmobler
Det perfekte sted at finde sine drømme…
Det perfekte sted at finde sine drømme møbler til sit hjem fantastisk service ❤️🤩

Risposta di Jatakmobler
Fantastisk service og virkelig lækre…
Fantastisk service og virkelig lækre sofaer billige flotte møbler 😍😍 kan stærkt anbefales

Risposta di Jatakmobler
God betjening og gode priser👍 klart en…
God betjening og gode priser👍 klart en anbefaling

Risposta di Jatakmobler
Rigtig god service og lækre møbler
Rigtig god service og lækre møbler - glæder mig til at få min sofa! 🥰

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.