Scopri cosa dicono le persone
Min bil meldte motorfejl lige umiddelbart inden jeg skulle udenlands - KF Auto var meget behjælpelige med sparring, og gav mig gode råd på vejen til, hvad der ellers skulle laves på bilen - og godt d... Leggi di più
Vi havde to biler på værksted i samme uge. Heldigvis var værkstedet meget hurtige til at reparere begge biler og leverede en fremragende service. De holdt os opdateret via SMS, hvilket gjorde kommunik... Leggi di più
Fra start var der god ping pong med Sanne på kontoret og Kris (indehaver) var virkelig bundreel og selvom det kostede mere end jeg havde regnet med og håbet at få bilen synet, så var jeg vejledt... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Hella Service Partner er en landsdækkende værkstedskæde - kæden skaber rammerne for, at du trygt kan aflevere din bil, på et af vores værksteder, når den trænger til en reparation, hjulskift, påfyldning eller andet. Værkstederne i kæden laver både små og store reparationer, og tager personligt imod dig på værkstedet. Har du en nyere bil? ... så kan du trygt køre den ind til et af vores Hella Service Partner værksteder! De reparerer og servicerer din bil efter bilfabrikantens forskrifter, sætter stempel i din servicebog og anvender reservedele af tilsvarende kvalitet, som din bil er leveret med fra fabrikken. Hvis du får repareret eller serviceret din nye bil hos os i garantiperioden, bevarer du fabriksgarantien. HUSK! Du har altid frihed til selv at vælge værksted, og vi opretholder fabriksgaranti som mærkeværkstederne. Find dit nærmeste værksted her: https://www.hellaservicepartner.dk/find-vaerksted
Informazioni di contatto
Bottrupvej 1, 8723, Løsning, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot
KF AUTO er et autoværksted i særklasse
KF AUTO er et autoværksted i særklasse. De er altid behjælpelige og vigtigst af alt er, at man kan stole på dem og at de altid hjælper en når det brænder på.
Kris og resten af værkstedet har styr på tingene og er ekstremt kompetente.
Jeg giver hermed mine varmeste anbefalinger til KF AUTO.
Bedste autoværksted i området
Altid hjælpsom, laver arbejdet til aftalt tid. Altid fantatisk kundeservice lige meget hvem man snakker med.
God service og venligt personale
God service. Flinke, friske og kompetente medarbejdere. Et godt sted at komme.
Altid venlig og høflig personale der er…
Altid venlig og høflig personale der er dygtige til deres fag.
Super service og fair pris
Super service og fair pris ! Alt blev overholdt , og jeg blev ringet op som aftalt hvis extra skulle udskiftes ..
Topkarakter herfra!
Mega god service
Første besøg i går. Kom uanmeldt, men der var straks hjælp! Mega god service. God stemning. Fair pris. Holder hvad de lovede. Ikke sidste gang hos KF Auto. Ny fast kunde!
Altid fair og god behandling
Altid fair og god behandling. Der er god service og information både før, under og efter besøget. Oveni hatten får man så også det sødeste personale😀
Vi har altid fået en god service og en…
Vi har altid fået en god service og en venlig og behagelig betjening.
Prisen oplyst på service/rep holder, så man ved hvad tingene koster inden arbejdet udføres.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra.
Bilen skulle til service
Bilen skulle til service, der var ikke flere låne biler, hvad gør man så???
Tja, man får bare privat bilen👌
Super service, gode dygtige folk, kan kun anbefale👌
Fantastisk service
Fantastisk service og imødekommende. De får dig hurtigt på vejen igen
Utrolig imødekommende.
God service og utrolig imødekommende. Så er de som regel hurtig til at løse opgaven og få det passet ind i andres dagligdag.
Altid den bedste service
Altid den bedste service. Kan stærk anbefales
Super service som altid 👍
Super service som altid 👍
Flinke og professionelle
Super værksted
Fantastisk værksted flinke og hjælpsomme mennesker. Altid god service og en god pris
KF Auto overholder aftaler
KF Auto overholder aftaler, orienterer mig som kunde under hele forløbet. Er løsningsorienteret og enormt servicemindet.
Pålidelige, dygtige og forståelige.
Endnu en gang et rigtig godt stykke arbejde.
KF Auto i Ølsted er pålidelige, dygtige og forståelige.
Pålidelige: der er ren kommunikation frem og tilbage når problemet på bilen er fundet, samt prisoverslag og kontakt igen, hvis der skulle ske ændringer eller uforudsigelser.
Dygtige: både min mand og jeg har været rigtig glad for det arbejde der er blevet udført. Der er aldrig blevet 'taget den nemme løsning'. Men vi har altid fået leveret et godt og solidt resultat.
Forståelige: jeg forstår mig ikke på biler, men de er rigtig gode til at forklare og gøre problemet og løsningen forståelig, mange tak :)
Kan kun anbefales.
Tak for de mange års samarbejde (vi flytter langt væk og kan desværre ikke fortsætte samarbejdet).
jeg har blot betalt strøm for beboelsen.
Var så uheldig at vores bil begyndte at…
Var så uheldig at vores bil begyndte at melde fejl diverse steder ude på landevejen, men held i uheld lå dette autoværksted 200 meter væk, vi kørte ind og fik simpelthen den bedste service man kunne forestille sig!!! Vi bliver ringet op 3 timer senere at nu er bilen klar til afhentning, nye tændrør og kabler skiftet... Super service
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.