Hella Service Partner - Ikast Autocenter Recensioni 5

TrustScore 4 su 5

4,1

Norgesgade 3A, 7430 Ikast, DK

Jeg har været hos Ikast Autocenter og var meget tilfreds med den udførte service og den hurtige levering!

Fantastisk service hos Ikast Autocenter ApS Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Ikast Autocenter ApS. Fra det øjeblik jeg afleverede bilen, blev jeg mødt af venligt personale, der tog... Leggi di più

Fantastisk service. Rådgivning med kunden i centrum.Fleksibel. Tid til forklaringer så man ved besked. Aftale og prisniveau overholdt. Godt arbejde og kæmpe anbefaling herfra.

1. Officina di autoriparazioni

Hella Service Partner er en landsdækkende værkstedskæde - kæden skaber rammerne for, at du trygt kan aflevere din bil, på et af vores værksteder, når den trænger til en reparation, hjulskift, påfyldning eller andet. Værkstederne i kæden laver både små og store reparationer, og tager personligt imod dig på værkstedet. Har du en nyere bil? ... så kan du trygt køre den ind til et af vores Hella Service Partner værksteder! De reparerer og servicerer din bil efter bilfabrikantens forskrifter, sætter stempel i din servicebog og anvender reservedele af tilsvarende kvalitet, som din bil er leveret med fra fabrikken. Hvis du får repareret eller serviceret din nye bil hos os i garantiperioden, bevarer du fabriksgarantien. HUSK! Du har altid frihed til selv at vælge værksted, og vi opretholder fabriksgaranti som mærkeværkstederne. Find dit nærmeste værksted her: https://www.hellaservicepartner.dk/find-vaerksted

• Norgesgade 3A, 7430, Ikast, Danimarca

• 60220540

4,1

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Fantastisk service

13 agosto 2025

Fantastisk service hos Ikast Autocenter…

Fantastisk service hos Ikast Autocenter ApS
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Ikast Autocenter ApS. Fra det øjeblik jeg afleverede bilen, blev jeg mødt af venligt personale, der tog sig tid til at lytte og forklare, hvad der skulle laves – uden at bruge teknisk volapyk.
Reparationen blev udført hurtigere end forventet, og bilen kører nu som ny. De holdt mig løbende opdateret, og der var fuld gennemsigtighed omkring priser og arbejdstid. Ingen skjulte gebyrer eller ubehagelige overraskelser – bare god, ærlig mekanikerservice.
Man mærker virkelig, at de går op i både kvalitet og kundetilfredshed. Jeg føler mig tryg ved at komme igen, og det er bestemt ikke sidste gang, jeg bruger dem.
Tak for en super oplevelse

22 luglio 2025

Sindssyg dygtig til hans arbejde

Sindssyg dygtig til hans arbejde. Frisk ung mand der står ved hans ord. Prisen er reel. Klart anbefales. Min faste mekaniker! Ikast autocenter aps
Han lavede rust på min bus. Lavede vanger selv og skærmkanter.

24 giugno 2025

Ikast autocenter

Jeg har haft min bil hos Hella Service Partner i Ikast hos seyhun og jeg er virkelig imponeret over både servicen og professionaliteten. Man bliver mødt med et smil, og han tager sig tid til at forklare tingene, så man føler sig helt tryg – også selvom man ikke selv har forstand på biler.
Troværdigheden og ærligheden skinner igennem, og man mærker hurtigt, at han kun laver det, der er nødvendigt – ingen unødige ekstraregninger eller overraskelser. Priserne er fair, og kvaliteten af arbejdet er i top.
Kan klart anbefales til alle, der søger en dygtig og ærlig mekaniker i Ikast

19 giugno 2025