Scopri cosa dicono le persone
Fair priser venligt personale, hvis de opdager et problem mens bilen er på værkstedet ringer de og rådgiver kunden om hvad der kan eller skal gøres. Min bil har aldrig kørt bedre siden jeg begyndte... Leggi di più
Jeg har haft bil i over 30 år mange forskellige værksteder men det bedste er helt klart her 😊 Jeg ringer onsdag og fredag kunne de allerede skifte til sommerdæk de er virkelig flinke og rare hjælps... Leggi di più
Jeg oplevede en god service hos Autohuset Odder. Der var meget kort ventetid og personalet tog sig tid til at besvare alle mine spørgsmål. Arbejdet blev udført til min tilfredshed og prisen var også... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Hella Service Partner er en landsdækkende værkstedskæde - kæden skaber rammerne for, at du trygt kan aflevere din bil, på et af vores værksteder, når den trænger til en reparation, hjulskift, påfyldning eller andet. Værkstederne i kæden laver både små og store reparationer, og tager personligt imod dig på værkstedet. Har du en nyere bil? ... så kan du trygt køre den ind til et af vores Hella Service Partner værksteder! De reparerer og servicerer din bil efter bilfabrikantens forskrifter, sætter stempel i din servicebog og anvender reservedele af tilsvarende kvalitet, som din bil er leveret med fra fabrikken. Hvis du får repareret eller serviceret din nye bil hos os i garantiperioden, bevarer du fabriksgarantien. HUSK! Du har altid frihed til selv at vælge værksted, og vi opretholder fabriksgaranti som mærkeværkstederne. Find dit nærmeste værksted her: https://www.hellaservicepartner.dk/find-vaerksted
Informazioni di contatto
Rønhøjvej 15, 8300, Odder, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot
Alt bliver klaret som aftalt og altid…
Alt bliver klaret som aftalt og altid god service.
fantastisk beder fåes det ikke de så…
fantastisk beder fåes det ikke de så hjælpsom og dygtigt kan kun varmt anbefal dem til alle
Autohuset Odder er i en klasse for sige selv :)
Møder altid hjælpsomhed og venlighed
Reelt firma
Der er altid super service også når det…
Der er altid super service også når det er akut
Det er nogle rare mennesker og hjælpsom
God og venlig service!
Tilbyde service eftersyn
Tilbyde service eftersyn med kort varsel og tilbød uopfordret lånebeløb. Overholdt tids aftale og service tip top. Kan kun anbefales.
De aftalte ting var lavet og til tiden
De aftalte ting var lavet og til tiden. Som sædvanligt, god service.
Altid venlig modtagelse ved skranken
Altid venlig modtagelse ved skranken, og ting bliver lavet til tiden, og ok pris.
Perfekt forventningsafstemning inden…
Perfekt forventningsafstemning inden arbejdet bliver udført. Jeg efterspurgte skift af olie i min dsg gearkasse, og de sagde det ikke var nødvendigt. Jeg bad dem gøre det alligevel og alt var gjort præcist som jeg havde bedt om og forventet. Tusinde tak til Flemming og holdet.
Service super
Fin service.
virkelig god behandling
Venlige, imødekommende, flexible - idet der blev givet mulighed for at få bilen repareret efter deres arbejdstid. Endvidere hurtig og effektiv reparation med søde rare personaler
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.