De forskellige cases udfordrer til samarbejde, tænkning, socialt og hyggeligt samvær. Sidst vi prøvede en case, var det Mordet på Christiansborg. Denne gang gælder det Nyhavn. Er vild med det!

Go Mystery er en sjov måde at få set en by på - også ting, man ellers ikke ville have set. Et minus er, at opgaverne i de forskellige byer er meget ens, hvilket gør udfordringen - som jo også er en d... Leggi di più

Super godt koncept og rigtigt underholdende, og god måde at se København og gå i H.C. Andersens fodspor. Vi fik dog smidt boksen ud mit undervejs... Men vi er nu overbeviste om at vi løste mysteriet a... Leggi di più

Super god måde at komme rundt i byen, og mange sjove, kringlede udfordringer. En smule manglende sammenhæng, så det er godt med ledetråde 😉

1. Fornitore di escursioni culturali
  2. Escape room
  3. Agenzia di escursioni turistiche
  4. Tour operator

Mystery er en slags Escape Room i det fri, bare uden tidsgrænse. Eller en skattejagt for voksne (nogen kalder det Puzzlewalks). Du og dine venner bliver sendt ud på en selvguidet rundtur, hvor I udforsker dele af området, I normalt ikke får øje på. Undervejs løser I opgaver med logik og samarbejde, for til sidst at løse det store mysterium.

4,6

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Sjovt og hyggeligt

Sjovt og hyggeligt. Vi blev overrasket af styrtregn så super godt at man kan holde pause og komme tilbage en anden dag 😊

15 luglio 2025

Risposta di Gomystery

Uha, det var uheldigt med regn - vi håber, I kom hurtigt i læ ;)
Vi takker for den positive anmeldelse :D

Go Mystery er en sjov måde at få set en…

Et minus er, at opgaverne i de forskellige byer er meget ens, hvilket gør udfordringen - som jo også er en del af oplevelsen - væsentligt mindre.

16 luglio 2025

Hej Morten

Tak for den ærlige feedback, det vil vi helt sikkert tage til efterretning til fremtiden - Dejligt at høre, at I har prøvet flere af turene :)

Sjovt og fint koncept

Sjovt og fint koncept. Vi var meget underholdt på Mosede Fort.

14 giugno 2025

Risposta di Gomystery

Det er vi glade for at høre! Tak for jeres feedback :D

Perfekt til en teambuilding

Sjovt og lærende spil, perfekt til teambuilding

2 giugno 2025

Risposta di Gomystery

Mange tak for anmeldelsen - vi oplever også, at mange virksomheder er glade for at bruge mysterieturene som teambuilding ;)

Super god måde at komme rundt i byen

30 maggio 2025

Risposta di Gomystery

Tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for, at I blev udfordret, og stadig havde det sjovt ;)

Fik øjeblikkelig svar på mine spørgsmål pr mail.
Vi glæder os til oplevelsen.
5 kæmpe⭐️

18 maggio 2025

Risposta di Gomystery

Tusind tak for den fine anmeldelse - vi håber, I får en rigtig god mysterietur :D