Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Vi købte én puslepude på siden, fra Layette, som bare er helt perfekt. Vi købte derefter en anden puslepude på en anden side, men kvaliteten kunne slet ikke måle sig med den vi købte her på siden.... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Har lige modtaget den første sending fra Smartble. Alt var som ønsket. Jeg vil helt sikkert benytte mig af mit nyoprettede abonnement fremadrettet, det vil helt sikkert gøre min hverdag nemmere. Det... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Vandt en konkurrence afholdt af smartble.dk på Facebook. Modtog i dag pakken med 2 måneders forbrug af bleer samt nogle lækre overraskelser. Sød og venlig personale! Vil klart anbefale at handle hos s... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk kundeservice! Jeg ringede da jeg var i tvivl om min ordre ville komme inden barnedåb om 4 dage! Medarbejderen fra eventyrland, forsikrede mig om at pakke ordren med det samme og sende de... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli per neonati
  2. Negozio di biancheria da letto
  3. Negozio per bambini
  4. Negozio di giocattoli

Scritti dall'azienda

"Der var engang” begynder et eventyr med og eventyrbarn.dk er også et nyt og spændende eventyr for os. Vi forhandler ikke prinser, prinsesser og overdådige slotte, men nøje udvalgte produkter til din baby og små poder, men også mor og far.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Come questa azienda usa Trustpilot

Godt køb

Godt køb, god pris og hurtig levering🙌🏻😊

7 giugno 2022

Hej Karina

Tusind tak for din anmeldelse, samt de 5 stjerner. Vi er utrolig taknemmelige over at du har taget dig tiden til at anmelde Eventyrbarn.dk

Hej Thea

Just amazing!

Super good quality order and, moreover, excellent customers service.
I had a problem with some of my items and in few mails they help me to resolve in the best way possible.
Very satisfied. I will buy again from them.

17 maggio 2022

Hi

Thank you so much for your review, as well as the 5 stars. We are incredibly grateful that you have taken the time to review Eventyrbarn.dk

Have a Nice day :)

Yours sincerely

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig og direkte levering ❣️ God…

Hurtig og direkte levering ❣️ God service

16 maggio 2022

Hej Shab

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering, produktet havde en god kvalitet og den bedste pris jeg fandt. Nu vil jeg købe mere hos jer

9 maggio 2022

Hej Niclas

Fantastisk kundeservice!

Fantastisk kundeservice!

Jeg ringede da jeg var i tvivl om min ordre ville komme inden barnedåb om 4 dage! Medarbejderen fra eventyrland, forsikrede mig om at pakke ordren med det samme og sende den afsted dd. Det sætter jeg virkelig pris på!

8 marzo 2022
Non scritta su invito
Valutata 5 stelle su 5

Overskueligt udvalg af gode varer til…

Overskueligt udvalg af gode varer til mit formål og hurtig levering.

17 gennaio 2022

Hej Sascha,

Tak for din anmeldelse af Eventyrbarn.dk. Vi takker dig også for de 5 stjerner.

De bedste hilsner

Kun positivt herfra.

Kun positivt herfra.
Godt produkt og endda billigere end andre steder og god levering

6 gennaio 2022

Hej.

Mange tak for din flotte anmeldelse, den er vi rigtig glad for. :)

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse af Eventyrbarn, og tak for de 5 stjerner :)
Vi ønsker dig en god dag og på gensyn.

Valutata 4 stelle su 5

Tilfreds med pris og køb. Men hvorfor ikke gratis fragt over 500 kr?

Jeg bestilte en dyne til en rigtig god pris. Jeg modtager ordre bestillingen og får dynen rimeligt hurtigt.( de holder løftet med hurtigt fragt) Dog må jeg sige at når man bestiller for et bestemt beløb eks for 500 kr. burde fragten være gratis - men okay - det var ikke den dyreste fragt.

27 settembre 2021

Hej Christina
Tak for din anmeldelse og 4 stjerner.
Det glæder os at du trods alt har været tilfreds med dit køb fra Eventyrbarn :)

Venlig hilsen Eventyrbarn.dk

Valutata 3 stelle su 5

Umiddelbart fin og hurtig levering

Umiddelbart fin og hurtig levering
Pakken led dog skade på vejen
Og utrolig fin behandling og efterlevering

16 settembre 2021

Hej Lars
Det kan desværre ske, dog glæder det os at høre at du trods alt har haft en god oplevelse med vores service :)

Venlig hilsen Eventyrbarn.dk

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più