Banner for Energie VanOns

Energie VanOns Recensioni 1.523

TrustScore 4 su 5

4,1

Valutata 5 stelle su 5

Hele goede hulp gehad met het overstappen. Er werd snel en adequaat gehandeld waardoor de kosten overstap uiteindelijk soepel verliep. Erg tevreden mee

Valutata 1 stelle su 5

Wij hadden een dynamisch contract, maar er worden WEL terugleverkosten berekend, al noemen ze het op de factuur 'afslag teruglevering'. Op de website van Energie van Ons staat expliciet dat er bij... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik zou 2 jaar geleden nog 5 sterren gegeven hebben. Voor nu 3, vanwege de vernieuwde app, die ik minder overzichtelijk en minder makkelijk te gebruiken vind. Eerder kon ik zien of mijn maa... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Twee keer gebeld over verschillende onderwerpen. Beide keren werd binnen één minuut de telefoon opgenomen. Heldere uitleg over de nota en over het tarievenstelsel. Mooi initiatief op het gebied van ee... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Fornitore di energia

Informazioni su Energie VanOns

Scritti dall'azienda

Jouw Streek Jouw Stroom!

Een duurzaam leven begint met lokaal opgewekte groene stroom.

Energie VanOns werkt net even anders dan andere energiebedrijven. In jouw buurt wekken energiecoöperaties met zonneparken, zonnedaken en windmolens jouw lokale stroom op. Lokaal opgewekt en lokaal geleverd.

• 100% echte groene stroom
  • 100% lokaal opgewekte stroom
  • Opbrengsten worden lokaal besteed aan duurzame projecten
  • Verbeter je CO2 footprint, zonder grote investering

Het mooie is dat de opbrengsten via de energiecoöperaties worden besteed aan duurzame projecten in je eigen buurt.

Je vindt onze energiecoöperaties in steeds meer buurten in Nederland. Benieuwd welke coöperatie bij jou in de buurt zit?

Krijg je ook energie van ons verhaal? Steun de coöperatie in jouw buurt én word klant. Meld je nu aan en wij regelen eenvoudig en gratis je overstap .

4,1

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 95% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

De tarieven zuiver aangeven

De tarieven overal, in het portaal en op de site, eenduidig aangeven; inclusief de opslagen en btw.

29 marzo 2026

Bedankt voor je bericht.
Wanneer je op de tarievenpagina onderaan de pagina doorklikt naar een specifiek contract, zie je de tarieven inclusief btw en energiebelasting.

Als je vervolgens met het pijltje naar links navigeert, kom je bij de tarieven van maart , dit zijn de tarieven die voor jou van toepassing zijn.

Valutata 5 stelle su 5

De ideële gedachte en helderheid

De ideële gedachte achter de corporatie worden helder verwoord en in de praktijk gebracht. De informatie over levering, prijzen zijn duidelijk.
Echt van ons

6 maggio 2025

Risposta di Energie VanOns

Wat een fijn bericht, bedankt!

Valutata 1 stelle su 5

Uit het niets een aansluiting…

Uit het niets een aansluiting afgesloten, factuur een rommeltje. Site gaf vroeger zinvolle info over verbruik maar is nu nutteloos.

27 marzo 2026

Bedankt voor je bericht.
Er is destijds vanuit een andere leverancier een aanvraag gedaan jouw aansluiting over te zetten naar hen. Wij zijn wettelijk verplicht gehoor te geven aan zo'n verzoek. Alles is na bericht vanuit jou keurig teruggedraaid.
Wat betreft de rommelige factuur, dit heeft te maken met dat er twee elektriciteitsaansluitingen en één gasaansluiting onder één cluster lopen. We hebben het template aangepast en in de toekomst wordt er rekening gehouden met jullie uitzonderlijke situatie.

Valutata 1 stelle su 5

de link om meterstanden door te geven…

de link om meterstanden door te geven werkt nooit

7 marzo 2026

Bedankt voor uw bericht.
Zoals we aan hebben gegeven in onze reactie op uw mail kunt u wanneer het niet lukt de standen via de link door te geven (zoals in uw geval in verband met afwijkende standen) deze altijd mailen naar klantenservice@energievanons.org.
Wij verwerken de standen dan handmatig voor u.

Valutata 3 stelle su 5

Betere voorlichting op de …

Betere voorlichting op de vergaderingen voor mensen die niet veel van energie afweten. Duidelijker overzicht van de eindafrekening, nu teveel informatie waar ik niets mee kan. Snellere afwikkeling vragen via mail.

22 marzo 2026

Bedankt voor uw bericht.
Ik zie dat we uw laatste e-mail binnen één dag hebben beantwoord. Eerdere berichten in 2025 hebben we, gezien de drukte op dat moment, binnen een week opgepakt, zoals we destijds ook in onze automatische reactie hebben aangegeven.
Wat betreft uw suggesties voor verbeteringen tijdens vergaderingen: bedoelt u de algemene ledenvergadering van Energie VanOns, of de bijeenkomsten vanuit uw eigen coöperatie? In het laatste geval kunt u deze waardevolle punten het beste delen met het aanspreekpunt binnen uw coöperatie.

Valutata 3 stelle su 5

Jarenlang is gewerkt met een geschat…

Jarenlang is gewerkt met een geschat gasverbruik en bereikte onze communicatie niet de juiste personen. Inmiddels zien we duidelijk verbetering met name als er 1 op 1 contact is.
Het probleem blijkt uiteindelijk te zijn dat de gasmeter niet met de electriciteitmeter kon communiceren. Vreemd dat de klant uiteindelijk het initiatief moet nemen om de storing op te lossen en om de oorzaak te vinden. Al met al ben je dan 6 maanden en 40 werkuren verder.

21 marzo 2026

Bedankt voor uw bericht.
We gaan inderdaad standen berekenen wanneer een klant geen standen aan ons doorgeeft. In uw geval was de meter defect of in storing en hebben we de gas stand via de mail opgevraagd. Ik zie dat standen via de slimme meter ondertussen weer keurig binnenkomen en ga er vanuit dat de netbeheerder de storing heeft opgelost. Fijn!

Valutata 5 stelle su 5

Online vraag gesteld, telefonisch advies gekregen

Online vraag gesteld, kort daarop gebeld door EvO. Goed advies gekregen en direct stroom geregeld. Wij gaan direct van t gas af. Dus geen gascontract afgesloten. Afsluiting gas pas in juni! En dat kosteloos !

Gewoon top👍

17 marzo 2026

Risposta di Energie VanOns

Bedankt voor je review! En welkom bij Energie VanOns!

Prijzen dynamisch ?

Prijzen dynamisch ?? Vaak niet te zien.

7 marzo 2026

Risposta di Energie VanOns

We zijn ons ervan bewust dat de tarieven gedurende een bepaalde periode niet op tijd werden ingeladen. Achter de schermen is hard gewerkt om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen.
Er zijn inmiddels aanpassingen gedaan in de manier waarop de tarieven aan ons worden aangeleverd, waardoor het probleem is verholpen.
We begrijpen dat een dynamisch contract staat of valt met een transparante weergave van de actuele tarieven. Onze excuses voor het ongemak.

Valutata 3 stelle su 5

Bij de installatie van de batterijen…

Bij de installatie van de batterijen (die we verhuren) was de monteur niet terzake deskundig en dat betekende dat de verhuur 2 maanden later kon starten.

6 marzo 2026

Bedankt voor je bericht.
Ik begreep dat het wifi signaal te zwak was en dat er een apart wifi systeem geïnstalleerd moest worden.
Mocht dit ondertussen niet naar behoren werken dan horen we het graag!

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più