Davinci Cykler opfylder ikke dansk lovgivning og hviler sig op af hvad det Amerikanske moderselskab og ejer mener er lov og ret. Konkret lever de ikke op til deres forpligtelser i forbindelse med gar... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Jeg gjorde rettidigt brug af min fortrydelsesret og meddelte den skriftligt den 24. februar 2026. Varen blev sendt retur til den oplyste returadresse, men herefter har jeg ikke modtaget noget sv... Leggi di più
Davinci Cykler har virkelig givet mig en god service ved mit køb af min cykel, de har nogle kompetente sælgere som lyttede til mig, og som gav mig en professionel service. Lennie og Marco, som v... Leggi di più
Har fået helt fantastisk service i forbindelse af køb af både MtB og racer cykel. Selvom jeg er totalt nybegynder blev jeg taget meget seriøst og fil en masse god rådgivning. Efter en masse snak og s... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Davinci Cykler er ikke kun for professionelle ryttere. Vi har også et bredt udvalg af hverdags- og børnecykler. Få råd, inspiration og vejledning af passionerede cykelmænd og cykelkvinder. Vi har et topmoderne cykelværksted hvor passionerede cykelmekanikere servicerer dine cykler.
Informazioni di contatto
Kongevejen 347, 2840, Holte, Danimarca
- mail@davincicykler.dk
- davincicykler.dk
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Ringe service og manglende empati
Jeg købte en MTB i 2014 hos DaVinci i Holte. Fra start blev der lovet for meget - derudover en del forsinkelser på levering uden proaktivitet eller forebyggende opkald.
Efterbehandling og service:
Min forgaffel var defekt blot ca. 6 ture efter købet, men jeg kom alligevel til at hænge på en regning på 2400kr, da man havde vurderet at min forklaring var "rævepis" som indehaveren Lennie Kristensen elegant udtrykte det.
Jeg forsøgte flere gange at tage dialogen med crew´et, men blev mødt med negativ respons fremfor en løsning - hvilket også har medført denne anmeldelse på Trustpilot ca. 1.5 år efter købet.
Forretningen er flot og de har nogle kvalitetsvarer. Der er virkelig potentiale, men det hele bliver ødelagt af elendig service og manglende forståelse for kundens behov.
elendig service
De har overhovedet ikke styr på deres webshop. Bestilte nogle varer en fredag, onsdag rykker jeg for dem og får det svar at de er på vej til posthuset med dem. Her mandag rykker jeg igen og erfarer at de er sendt til en anden kunde, og nu er varen udsolgt!
Så må vi se hvor lang tid der går inden jeg får mine penge retur.
Arrogant og selvhøjtidelig betjening
Familien har købt for over 30.000,-kr cykler og udstyr de seneste 6 måneder. Da drengens cykel skulle til service, forsøger en mekaniker først at afvise, at et kædeled skulle skiftes, med påstanden om, at kæden bare skulle smørres. Først da vi insisterer på, at kæden skal laves, bliver defekt led udskiftet, men med en småmopset attitude, og en regning på xx kr. ”Come on”, kunne Davinci cykler bare ikke være lidt mere service orienteret ?? Da vi skulle købe en godkendt kædelås til en cykel, bliver det pludseligt et problem - for os – af Davinci cykler, ikke har oprettet os som kunder. Vi står i næsten 20 minutter, og skal opgive alle mulige private oplysninger, for at et helt almindeligt salg, kan gennemføres, og …. Ingen anderkendelse af, at vi har lagt en del penge i butikken. Helhedsindtryk; Davinci Cykler i Holte har ganske enkelt ikke forstået hvad service er. Eller også er det bare stilen: op i r…. med, hvad kunden oplever i vores butik ? Vi har fundet en anden, mere service orienteret butik, hvor man rent faktisk værdsætter kunder.
Et nyt lavmål for service af cykel SAMT kundeservice
Jeg havde bedt om en gennemgang af min triathlon-cykel, således at jeg kunne være sikker på at alt var i orden til min første ironman på næste søndag. Den var de (davinci-cykler Nørrebro) helt med på, og jeg afleverede min cykel i morges (fredag d. 20. juni) og hentede den for en halv time siden. Det første jeg bemærker er, at den er plaskvåd og beskidt. Jeg spørger til hvordan det kan være. Jamen, de har da ikke plads på værkstedet. At min relativt dyre cykel skulle stå 8 timer og være våd havde nok været en rimelig information at give mig inden jeg afleverede min cykel. Ekspedienten er tydeligvis allerede træt af mig, fordi jeg synes at cyklens tilstand er et problem. Jeg spørger hvad der ellers står på sedlen, han fortæller at min store klinge er slidt. Jeg siger undrende, at den har jeg fået skiftet for en måned siden. Jeg spørger om han forstår min undren. Han svarer, jamen det er altså det der står. Jeg spørger om ham der har lavet cyklen er i butikken. Det er han ikke, og nu er han tydeligvis meget træt af mig. Jeg betaler 250 kr. for servicen (en våd cykel, jeg nu skal rengøre og smøre fra top til tå og hvis ikke en forkert diagnose af min store klinge, så i hvert fald en mangelfuld en.) Tak skæbne!
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.