Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Davinci Cykler opfylder ikke dansk lovgivning og hviler sig op af hvad det Amerikanske moderselskab og ejer mener er lov og ret. Konkret lever de ikke op til deres forpligtelser i forbindelse med gar... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Jeg gjorde rettidigt brug af min fortrydelsesret og meddelte den skriftligt den 24. februar 2026. Varen blev sendt retur til den oplyste returadresse, men herefter har jeg ikke modtaget noget sv... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Davinci Cykler har virkelig givet mig en god service ved mit køb af min cykel, de har nogle kompetente sælgere som lyttede til mig, og som gav mig en professionel service. Lennie og Marco, som v... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli per sport all'aria aperta

Scritti dall'azienda

Davinci Cykler er ikke kun for professionelle ryttere. Vi har også et bredt udvalg af hverdags- og børnecykler. Få råd, inspiration og vejledning af passionerede cykelmænd og cykelkvinder. Vi har et topmoderne cykelværksted hvor passionerede cykelmekanikere servicerer dine cykler.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Punkteret på min MTB sent på…

Punkteret på min MTB sent på eftermiddagen ude i skoven og ringet til butikken om de kunne lave et hurtigt slangeskifte på min cykel, hvis jeg gik derned, så jeg kunne komme hjem. Selvom der kun var en ansat i butikken fik jeg besked på at komme forbi og de ville finde ud af det. Efter jeg ankom gik der 15 minutter så var slange skrift og jeg var på vej igen. Virkelig god service
Mvh. Peter

26 settembre 2019
Valutata 1 stelle su 5

Skulle efter sigende fået afsendt min…

Skulle efter sigende fået afsendt min ordre 24.04. en måned men har ikke modtaget noget endnu. Har skrevet 2 e-mails som jeg ikke har fået svar på og prøvet at ringe til butikken over 4 forskellige dage hvor ingen tager telefonen. Der står man får tilsendt et track and trace nummer på hjemmesiden men har heller ej modtaget dette på mail.
Næste skridt må være at lave en indsigelse.

23 maggio 2019
Valutata 2 stelle su 5

Sur betjening

Mage til uimødekommende og uvenlig betjening skal man da lede længe efter !
Vi var to - et par der begge cykler meget - som fik os en dårlig oplevelse. Vi følte os ikke velkommen, men mere til besvær. Og vi er enige om ikke at komme i den butik igen.
Jeg har handlet der een gang tidligere, hvor betjeningen var smilende og venlig. Som den skal være. Derfor svinger jeg mig op på to stjerner.

1 settembre 2018

Hej Kim
"Tak"for dine 2 stjerner....jeg er meget ked af at se vi ikke fik flere og at du har fået en dårlig oplevelse. Vi lever jo af tilfredse kunder

og personalet bliver skolet i god kunde service. Derfor vil jeg bede dig maile eller ringe til mig da det vil kunne hjælpe med at komme videre og få rettet op på denne sag..Beklager meget din oplevelse og håber vi kan rette op på den igen.

MVH

Lennie Kristensen ejer af Davinci
mail lk@davincicykler.dk
mobil 40998400

Elendig service

Jesper Grona har anmeldt Davinci Cykler ApS – 1 stjerne
10 min. ·
MTB var til forårsklargøring, men havde fortsat fejl i justeringen af gearskiftet. Undskyldningen var, at de havde travlt, men hvorfor så tilbyde dette til sine kunder? - udbedring skete efterfølgende, men med det uheldige resultat at viseren i gearskifteren forsvandt. Denne blev så efterfølgende udskiftet med et nyt greb, men begge greb blev ridsede ved monteringen! Samtidig var det aftalt at støttebenet skulle skiftes, idet et nyt kun holdt 2 mdr. På ufatteligvis blev det gamle og helt ubrugelige monteret igen! Atter retur igen og montering af nye greb og støtteben. Undskyldningen var denne gang, at det var i sommeperioden, uden deres normale mandskab. Det holder altså bare ikke, at en forårsklargøring kræver 4 besøg, frem og tilbage og uden nogen som helt tilbud om kompensation andet en at de siger undskyld, men man får lidt fornemmelse af at de egentlig bare synes man er besværlig. Det nye støtteben er faktisk monteret 4-5 mm fra hjulet, så det rammer hjulet ved lidt skæv belastning af cyklen, men det er nok bedst selv at fikse det. Hold jer langt væk fra at bruge dette sted, med mindre du altså glædeligt betaler i øvrigt en formue for noget som ordnes ordentligt første gang. Det virker egentlig som om de kun gider at hjælpe folk med carbon-cykler til en formue, men hvorfor så sælge normale MTB's, når de ikke gider service på dem?

20 luglio 2018

Hej Jesper Grona.

Jeg må informerer dig at vi er kede af din anmeldelse. Men har da heldigvis rigtig mange tilfredse kunder. Dog er det svært at vinde hver gang.Alle kan vel lave fejl .

1. En støtte fod kan altså godt gå i stykke . Kunne være hvis man har siddet på cyklen mens den er slået ud eller væltet i skole gården. Jeg har solgt denne model i ca 12 år som cykel handler og ja de kan da knække men der er langt i mellem.
Nå men ikke desto mindre skifter vi dem U/B 2XKr 199.-

2. At en gear skifter viser ikke virker. Er jo producenten shimano der har lavet en fejl .Og ja vi er ansvarlig for at den bliver skiftet . Og det gjorde den så U/B.

3 .At du for af vide at der er travlt er jo fordi folk / personale har ferie. Og sådanne er det jo i mange virksomheder i ferie perioder.

4. At din søns nye greb desværre for 2 små ridser på str med et knappe nåls hoved er selvfølgeligt beklageligt. At jeg så foreslår at vi dupper dem med en special male pind så det ikke kan ses og tilbyder dig et gave kort som du siger nej til og i stedet vil have alt gratis .Her må jeg sige nej da jeg endeligt syntes vi er fair . Men ok vi skifter grebene igen og håber så du er tilfreds.....

5.Nå men det er jo så nemt at skrive her i stedet for at tage dialog med mig Direkte....

6. Til sidst vil jeg da sige du har været uheldig behandlet og som vi jo nok har beklaget ca 12 gange gør vi det da gerne igen.

Dog er jeg ked af dine ord Hold jer langt væk fra dette sted. Mange ville nok tage dialogen direkte i butikken det håber jeg i hvert tilfælde.

God Sommer

Lennie Kristensen

dårlig service

dårlig service min Specialized Pitch MTB har været til service 2 gange nu jeg er stadig ikke tilfreds☹️

9 luglio 2018

Hej Jaco.

Det er vi kede af at høre, og naturligvis skal du være en tilfreds kunde, men har du gjort os opmærksom på, at du ikke er tilfreds? Du skal tage fat Lennie som er ejer af Davinci cykler, eller alternativt skrive en mail til os på mail@davincicykler.dk, skriv gerne dit telefon nr. så vi kan ringe dig op, og høre hvad sagen drejer sig om. Skriv i overskrift "Trustpilot -sag"

På forhånd tak - med venlig hilsen Davinci Cykler

Valutata 2 stelle su 5

Kedelig service af trætte mekanikere

Flot cykelbutik med massere af udstyr og værksted tilknyttet, hvilket jo allerede der virker som en lovende butik af god service for kunderne. Men det fik personalet i både butikken og værkstedet vendt op og ned på. Mit grundlag for at tage ned i butikken i første omgang var at jeg skulle bruge en masse dele til min mountainbike så den kunne blive flyvende igen, og før jeg ville begynde at bestille dele hjem fra nettet ville jeg give det lokale en chance for at få et salg istedet for det store kedelige internet. Så jeg ender nede foran deres butik med min halve cykel, træder ind i butikken og bliver forholdsvis hurtigt lagt mærke til af ekspedienten der hurtigt får ført mig videre ned på deres værksted. Her bliver jeg så mødt af to cykelmekanikere der er trætte af deres liv og derfor giver mig det mest kedelige blik jeg nogensinde har fået i en butik før.... Her tænker jeg at jeg må træde frem og være den der styrer slagets gang og får forklaret problemet til de to mekanikere. De er begge uenig om hvem der skal servicere mig, så det bliver en lidt kedelig servicering da de allerede ved først møde har vist med deres ærgerlige kropssprog at de egentlig ikke gider servicere mig. Jeg bliver bedt om at hente min cykel så den ene kan kigge på den og jeg får vist dem hvad der mangler. Mekanikeren tager så et halvt kig på den og siger med det samme at de ikke kan ordne den fordi jeg ikke har et billede af geardroppet, til lige det mærke min cykel er, hvilket er en fair sag. Men det var ikke det eneste jeg manglede jo så jeg håbede på de kunne bikse frem med hvad jeg ellers var ude efter. Her kunne jeg godt mærke jeg begyndte at irritere dem med alle mine spørgsmål så jeg gav op på mit forsøg på at få delene til min cykel og vandrede hjem igen med cyklen og med virkelig dårlig følelse i maven, der nok kom af følelsen af miståelse og sørgelig service fra mekanikerne.

For at samle op på oplevelsen, vil jeg sige at det nok ikke kan betale sig at være det de nok vil betegne som en besværlig kunde, med mange spørgsmål der forstyrrer dem i deres arbejde. Dog tænker jeg at butikken sikkert har meget mere at byde på servicemæssigt jeg var bare uheldig med mit problem. Men det skal dog ikke ændre på at butikken hænger på værkstedsledet, da det virker som om mekanikerne regne med at man giver dem en cykel og så reparerer de den for en. Der følger jeg nok ikke denne kundekreds, da der er en charme med at ordne tingene selv efter min mening.

Alt i alt synes jeg butik samle 2 stjerner for denne oplevelse, men så håber jeg de finder anmeldsen konstruktiv og ordenligt forklaret til at tage til sig og arbejde på. Eller det må de selv om for jeg handler bare ind på nettet nu da man er sikker på ikke at få dårlig service der.

19 aprile 2018

Risposta di Davinci Cykler ApS

Hej Jens. Tak for din besked, vi sætter altid pris på de kunder, der tager sig tid til at give feedback, også selvom den er knap så positiv. Vi er kede af din oplevelse, og har haft en snak med værkstedet om sagen. Du er naturligvis velkommen med din cykel, og den kan også godt blive lavet hos os. Men de dele det kræves for at lave din cykel, skal først bestilles hjem, da det ikke er standardvare hos os, og derfor henviste vi dig videre til andre cykelhandlere der formentlig vil kunne lave din cykel hurtigere end vi kan. Hvis du gerne vil drøfte yderligere eller har spørgsmål til svaret er du velkommen til at kontakte os på mail@davincicykler.dk eller give os et ring, eller kikke forbi butikken igen. Med venlig hilsen Lennie Kristensen - Davinci Cykler.

Valutata 5 stelle su 5

Fuld hus til Davinci cykler.

Fuld hus til Davinci cykler.
Jeg har købt MTB der. Jeg har forstand på gulerødder med mere og ikke cykel.
Jeg fik en fantastisk vejledning og en fantastisk cykel. De lyttede til mine behov og mine ønsker inden for pris og kvalitet

Henrik Mikkelsen

16 marzo 2018

100% tilfreds.

Jeg cykler næsten dagligt til skole i sommermånederne på en cykel jeg købte hos Davinci cykler. Super pris og rigtig god service. Jeg blev præsenteret for mange muligheder og valgte en cykel som jeg føler er perfekt.

15 marzo 2018
Valutata 5 stelle su 5

Tak Lennie for et fantastisk…

Tak Lennie for et fantastisk arrangement.

ErgoLift takker for en fantastisk præsentation og inspirerende dag sammen med dig.

Det kan klart anbefales til alle cykel interesseret, at benytte Davinci cykler til et firma arrangement.

Et besøg hos Davinci cykler er altid spændende og måske ”lidt farligt”, da butikken er fyldt med de nyeste mountainbikes, racer og triatlon cykler samt alverdens udstyr.
For inden man får set sig om, er man hurtigt blevet ejer af den helt rigtige og lækker cykel, samt udstyret med tøj så man ligner en professionel klar til race. 😊
Deres betjening og rådgivning er helt i top, og kan anbefales til alle som er glade for cykling.

Bedste hilsner

ErgoLift - Nikolaj Vand

12 marzo 2018

Fremragende service

Har fået helt fantastisk service i forbindelse af køb af både MtB og racer cykel. Selvom jeg er totalt nybegynder blev jeg taget meget seriøst og fil en masse god rådgivning. Efter en masse snak og spørgsmål fik jeg et par gode tilbud
Begge er køb, der klart matchede mine evner og budget. Jeg vil til enhver tid anbefale Davinci.

11 marzo 2018
Valutata 5 stelle su 5

Kompetent hurtig og venlig service

Kompetent hurtig og venlig service. Medarbejderne på værkstedet er altid, hvis overhovedet muligt, klar til at hjælpe i en nødsituation, så der kan cykles videre. Butiks personalet med Lennie i spidsen ved hvad de taler om og yder en hjælpsom service. Altid en fornøjelse at komme det ned og bare få en kop kaffe.

28 ottobre 2017
Valutata 5 stelle su 5

Har hver gang jeg har købt i butikken …

Har hver gang jeg har købt i butikken fået en superb rådgivning af indehaveren. Måske er superb ikke det rette ord for det fortræffelige i, aldrig at blive bespist med det dyreste af mine eller mine børns ønsker, men dét, der nøjagtigt matchede vores behov i den givne situation. Lennie K har en særegen evne til at lytte og finde den løsning, der svarer til udfordringen uanset om.det er bjerggearing eller en hurtigkørende cykel til skolebrug, det har handlet om. Teenagedatterens cykelkøb udgør næste stop i Davinci. Mit eget Davincikøb for 10 år siden har kørt 10.000km i bjerge og er still going strong med løbende service fra butikken. "Man skal ikke gå ned på udstyret", forlyder det, men vel heller ikke forlange mere af det end af os selv. Ikke én gang er veterancyklen blevet nævnt i butikken som saneringsmoden, men er blot blevet vedligeholdt så brugeren har fået fornyede bjergkræfter. Det har jeg stor respekt for. Manglen på oversalg! Vi er fans - men jeg har dog overvejet selv at skifte cykel til en lettere 21. århundrede model - helt uopfordret!;-)

9 agosto 2017

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più