Den bedste service jeg længe har kendt. Sød personale der hjalp mig gennem tlf. De bedste anbefalinger herfra. Service i topklasse.
Scopri cosa dicono le persone
Fantastisk kundeservice! Jeg skulle købe et ståbræt til vores klapvogn, men var i tvivl omkring modellen af vores vogn. Martin fra Danmarksbarnevogn bad mig tage et billede af vogn og sendte dereft... Leggi di più
Ringede for vejledning. De tog hurtigt telefonen, og hjalp efter bedste evne, men var lidt uklare i deres respons (meget subjektiv vurdering). Vi kom dog frem til at det ønskede produkt måtte være k... Leggi di più
Bestilte en Cybex Autostol fredag aften kl. 17:09. 3 minutter efter (kl 17:12) var den pakket og afsendt med trackingkode til GLS. Næste dag, lørdag kl 14:32 hentede jeg den i min lokale pakkesho... Leggi di più
Le persone hanno visualizzato anche
De havde den emmaljunga klapvogns del…
De havde den emmaljunga klapvogns del hjemme som ingen af de andre børne butikker havde og først vil få dem leveret til sep. Så skønt hurtigt levering
Kan klar anbefalede dem.
Købsoplevelse som det skal være
Købsoplevelse som det skal være. Hurtig leverance.
Har gennem det sidste halve år handlet…
Har gennem det sidste halve år handlet en del gange hos Danmarks Barnevogne og oplever gang på gang en fantastisk og professionel service. De tager sig altid tid til at vejlede omkring deres produkter, og så er der ofte en del penge at spare, ifht hvis man handler hos de store kæder. Jeg købte for nyligt en Emmaljunga Parasol. Efter to ugers brug gik den desværre i stykker. Jeg henvendte mig i butikken med henblik på at få den repareret. De gav mig uopfordret en ny og skulle blot se mit kontoudtog, da jeg ikke kunne finde min kvittering. Det kalder jeg fantastisk kundeservice!
Fantastisk service
Fantastisk service
om man skal købe en rangle, en potte eller som os, en barnevogn til mange tusind kroner, er der samme fine service og gode behandling. Fin gammel butik på Amagerbrogade. Tak til jer !
Fin lille butik som havde lige hvad jeg…
Fin lille butik som havde lige hvad jeg ledte efter. God service!
Den bedste baby butik 👍
Fantastisk sted, dejlig service og virkelig gode priser. Man sparer mange penge i forhold til babysam, ønskebørn osv.
Man kan reservere en vogn og man skal kun ligge 100kr. Og så kan man betale i sit eget tempo 👌
Super vejledning og service
Har nu købt 2 barnevogne, først en alm og nogle år senere en tvillinge barnevogn. Begge køb fungerede super, med god vejleding og med en klar følelse af at de ikke bare prøver at prakke os noget på der ikke giver mening. Vi havde en mangel på vores klapvogns del som vi først opdagede efter 9md da den skulle tages i brug. De udbedrer bare fejlen med et smil super god service.
Snyd og bedrag
Vi købte vores emmaljunga Big Star supreme i Hvidovre butikken..
(En limited edition kun lavet til deres butikker... løgn præcis samme vogn fåes også i babylam og ønskebarn kærebørn)
Da vi bestilte den var de vildt søde og hjælpsomme, det sluttede så også der..
Vi fik min far til at hente barnevognen da vi havde været igennem et meget langt fødselsforløb og derfor ikke selv kunne..
Vi finder kort tid efter ud af at regnslaget vi skulle have haft med ikke var med..
Min kone ringer derfor ned i butikken og får bare at vide at det har vi jo bare selv smidt væk..
min kone forklarer at det har vi ikke men det har de oplevet mange gange at folk har smidt væk ved afhentningen..(tænker de har glemt at udlevere det ofte for at tjene lidt ekstra)
Mage til dårlig service og mangel på respekt har jeg aldrig været vidne til.. jeg tager personligt i butikken imorgen med kvitteringen og snakker med de ansatte, da jeg ikke vil finde mig i sådan en behandling for noget vi har betalt så mange penge for!!
Derudover var der skruet 2selvskærende skruer ind i håndtaget der ikke havde nogen funktion som også faldt ud første gang den skulle skilles ad og i bilen...
Så samle noget så simpelt kan de heller ikke finde ud af..
Super fantastisk service og betjening
Intet negativt at sige overhoved. Billigere end babysam og langt bedre service. Kun glade og smilende mennesker 👍🏻☺️☺️
Fantastisk betjening
Vejledningen var i top da vi skulle vælge barnevogn. Vi kunne bare ringe når vi ville hente vognen, så kunne den bare stå hos dem til det passede os at hente den.
Et beslag blev lidt løst og vi tog ind og de strammede det med det samme og med et smil.
Vi kommer helt sikkert igen.
dårlig servive.....
Vi var i afdelingen på amager og købe vores Emmaljunga big star supreme, da vi bestilte barnevognene i december var alting godt.
Men da vi så henter den i maj er det en anden oplevelse, da vi kommer hjem med vognen mangler regnslaget, vi ringer ind og de siger vi skal tjekke om vi nu er helt sikre på at det mangler... vi tjekker igen og den er god nok der er ikke noget regnslag med. Min kæreste køre så tilbage og henter det.
Da vi så skal pakke barnevognen i bilen for første gang sidder det ene hjul fast, da vi endelig får det af og skal have det på igen vil det heller ikke på...
vi giver så hjulet noget fedt, men det driller stadigvæk.
Vii tager hen til danmark med det, vi møder en ældre herre som noget flabet og arrogant siger:" ved i hvad wd40 er??", vi siger så at det ved vi godt og at vi har givet det noget fedt. Han siger det er noget man må forvente når man køber barnevogn, og at vi ikke er stærke nok til at få det af.... Da vi står i butikken kommer der et par ind med samme problem på deres combivogn, de får samme flabet svar og at man må forvente den slags.
Så vi kan ikke anbefale folk at handle hos danmark, og de tilbud de har kan man også godt finde i babysam og andre butikker.
Super service - og fantastisk pris !
Var i Hvidovre afdelingen - super sød service!
Kunne slet ikke lade være med at bestille en vogn, prisen er helt sikkert en af de bedste på markede, dep lød på 100kr, og kan blot ringe dagen inden vi vil hente !!
Kun rosende ord herfra..
Terrible and rude 'service'
I went to 'Danmarks barnevogne' at Christmas Møller plads today after hearing from a friend that they would be able to fix a problem I had with my ABC Cobra pram- the brake on one side will not work. I checked the website to see if they sold this product, which they do.
When I came into the shop an elderly man told me straight away he couldn't help me because I hadn't bought the pram in their shop. I told him I was willing to pay for the service (of course), and could he not even take a look at the pram? He completely refused and told me to contact the shop where I had bought the pram. I told him I had bought it online. He said 'sådan er det bare'.
I couldn't believe that he was so rude and obnoxious. There was not one other customer in the shop, I was willing to pay and I am sure that the problem could be easily fixed but yet he was completely unwilling to even contemplate helping me in my situation. I have never experienced such bad service and rudeness in my life.
Do not go to this shop if you want any kind of service or help… you will be disappointed.
Spild af kundes tid
Har bestilt en barnevogn hos Danmarksbarnevogne som jeg ringer og høre om jeg kan hente, intet problem, den kan jeg hente dagen efter.
Køre der ind henter barnevognen, køre hjem finder ud af hjulet skraber på stelet når barnevognen er klappet sammen, ringer og høre hvad jeg skal gøre ved det, får besked på at komme ind forbi, så de kan se på den.
så køre ind med den, får af vide at det er meget normalt, men de kan da lige prøve at rette på noget, så den måske, ikke gør det mere. Lidt efter kommer de ud med den og den fungere ubeklageligt.
SUPER!! :-)
Er jeg selvfølig glad for, men kan ikke lade være med at tænke, når det nu er dem der selv samler den, hvorfor tester de den, ikke før, køber kommer og henter og selvfølgelig når hjem og finder ud af det ikke er i orden
Syntes sku det lidt sjusk at man ikke lige sørge for den slags små problemer, som nemt kunne været undgået. Ikke er i orden
Det kunne måske være på sin plads med en lille form for kompensation i form af lidt ekstra tilbehør til barnevognen, nu hvor, man måtte køre ind til butikken, en ekstra gang, for at få rettet en fejl som butikken nemt kunne havde undgået.
Er bestemt ikke den slags oplevelser der får mig til at køre til dem igen.
Så kan det være det samme at køre til det nærmeste stor center for at finde en baby forretning der.
God kundeservice uden at være anmassende
Min kæreste og jeg var inde i Amager afdelingen og se på forskellige barnevognsmodeller og har aldrig mødt en ekspedient, der vidste SÅ meget om barnevogne! Et kæmpe plus var at han ikke var den der fedtede sælgertype, der er anmassende og bare siger at den dyreste er den bedste...
I øvrigt har vi ikke kunne finde en Emmaljunga barnevogn, inkl. ALT, billigere end der! Vi har netop lånt os frem til en barnevogn, men hvis vi skulle ende med at købe én, så vil det helt klart være der...
Meget tilfreds!!
Min kæreste og jeg har været rigtig glade for den hjælp vi fik af personalet, både på Amager og i Hvidovre!
De er ikke for anmasende og vi følte os ikke presset til at købe nogle af deres dyreste produkter. De giver en rigtig god vejledning og råd til netop de vi har brug for.
Vi var meget i tvivl om valget af barnevogn, der var næsten 5000kr forskel på de barnevogne vi kiggede på. Men begge steder var de rigtig gode til at vejlede os, uden at vi følte os tvunget til at tage den dyreste!!
En rigtig god oplevelse, vi kommer gerne igen og køber alt udstyret hos dem. De er serviceminded og gode til at hjælpe, hvor vi ikke oplevede at babysam og ønskebørn var interesseret i at komme og hjælpe os.
Hjælpsomt personale men man kan ikke regne med deres oplysninger
Var i Amagerafdelingen mandag og fik fin hjælp og oplyst pris på barnevogn, som lød ret fornuftig. Jeg tog så manden med i fredags for at bestille vognen, men nu var samme vogn 600 kr. dyrere, selvom jeg havde fået oplyst, at det var deres standardpris! Der var fin hjælp og tålmodighed fra personalet men ingen imødekommenhed på prisen. Så vi tog derfra uden køb af barnevogn og klapvogn, som nu bliver bestilt et andet sted.
Ingen sans for service hos deres afdeling i Hvidovre.
Den lyshårede ekspedient i deres Hvidovreafdeling (Danmarks Børn) har vidst ikke lært at smile. Mage til robotagtig og gnaven attitude.
Vi endte med ikke at købe vores barnevogn der. Vi troede ellers at vi ville få bedre service hos dem ift. Babysam eller Ønskebørn, fordi de er mindre. Tværtimod.
Kompetent service og konkurrencedygtige priser
Vi besøgte Danmarks Barnevogne ved Christmas Møllers plads på amager efter en del internet research på egen hånd var vi kommet frem til 2 modeller vi var vilde med. Den vidende ekspedient fortalte os om fordele og ulemper ved modellerne og virkede ikke farvet af hvad der evt. var mest avance på. Hun virkede ikke pressende og mer-salgs agtig, men meget nede på jorden og reel. Og så var der kun et symbolsk depositum og ikke som jeg læser nogle af konkurrenternes 25% og opefter!
Som nævnt havde vi undersøgt markedet på nettet inden og priserne var fuldt konkurrencedygtige.
Stort udvalg. God betjening. Kan varmt anbefales.
Nu glæder vi os bare til den lille kommer og vi henter vognen.
Super service og gode priser
Danmarks barnevogne er en virkelig fin butik med dygtigt og kompetent personale. Priserne er ikke dyrere end hos babysam/ønskebørn, snarere tværtimod.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.