Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Den bedste service jeg længe har kendt. Sød personale der hjalp mig gennem tlf. De bedste anbefalinger herfra. Service i topklasse.

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk kundeservice! Jeg skulle købe et ståbræt til vores klapvogn, men var i tvivl omkring modellen af vores vogn. Martin fra Danmarksbarnevogn bad mig tage et billede af vogn og sendte dereft... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Valutata 5 stelle su 5

Bestilte en Cybex Autostol fredag aften kl. 17:09. 3 minutter efter (kl 17:12) var den pakket og afsendt med trackingkode til GLS. Næste dag, lørdag kl 14:32 hentede jeg den i min lokale pakkesho... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice!
Jeg skulle købe et ståbræt til vores klapvogn, men var i tvivl omkring modellen af vores vogn. Martin fra Danmarksbarnevogn bad mig tage et billede af vogn og sendte derefter link til ståbræt - som selvfølgelig passede perfekt!

27 febbraio 2024

Kan kun anbefalede den.

Kan kun anbefalede den.
Online. Jeg stod i en nødsituation hvor ophænget på barnevognen var røget.
Ringede spurgte om de passede til vores svaret var ja.
Og om de havde 4 hvis jeg bestilte.
Og om hvornår de kunne sendes. hun ville pakke sende dem med det samme når jeg havde lagt odren.
Så lagde odre og 5 min senere var odren godkendt og pakkelabel kom.

Og er afsendt og på vej.

19 giugno 2023
Valutata 4 stelle su 5

Hurtig service og levering

Ringede for vejledning. De tog hurtigt telefonen, og hjalp efter bedste evne, men var lidt uklare i deres respons (meget subjektiv vurdering). Vi kom dog frem til at det ønskede produkt måtte være kompatibelt med vores barnevogn, så jeg købte det om eftermiddagen omkring kl. 16.00. Næste dag lå det klar til mig på afhentningsstedet i Odense.

Tak for servicen og hurtig levering🙏🏼

31 maggio 2023

Kompetent service

Var forbi for at kigge på en bestemt barnevogn. Ekspedienten havde god tid til at vise den frem og vi fik også set andre modeller. Bedre service end i de større kæder.
Vi endte dog med at købe en anden model end vi havde tænkt, efter kyndig vejledning i forhold til vores behov.
Rigtig god oplevelse.
Nu glæder vi os til at tage barnevognen i brug.

12 maggio 2023
Valutata 5 stelle su 5

Jeg skrev angående et udgået hjul til vores barnevogn som var udsolgt på hjemmesiden. Personalet var så søde at de havde gået lageret igennem og fandt frem til et par stykker. De svarede hurtig på mails og sendte pakken afsted hurtigt.

20 febbraio 2023

Mange gode serviceoplevelser!

Jeg har handlet mange store ting hos Danmarks Barnevogne og har hver gang modtaget god rådgivning. Når jeg senere er vendt tilbage med fejl på produkter, behov for ekstraudstyr - endda udgåede reserve-/tilbehørsdele - har de hjulpet og leveret hver gang. Super god service!

29 dicembre 2022
Valutata 1 stelle su 5

Sælger gamle modeller som nye

Købte en Emmaljunga Big Start Supreme barnevogn i februar 2021. Danmarks Barnevogne markedsfører og sælger denne til mig som en 2022 model. Da jeg skal bruge klapvognsdelen 10 mdr efter køb, finder jeg ud af, at det er en 2019 model de har solgt mig, og at jeg derfor ikke kan bruge de nye klapvognsdele. Danmarks Barnevogne sælger åbenbart gamle modeller de ellers ikke kan komme af med og markedsfører dem som den nyeste model - så pas med på at købe fra dem.

Jeg vender aldrig tilbage til denne butik.

14 dicembre 2021
Valutata 5 stelle su 5

Helt perfekt alt sammen !!

Bestilte en Cybex Autostol fredag aften kl. 17:09.
3 minutter efter (kl 17:12) var den pakket og afsendt med trackingkode til GLS. Næste dag, lørdag kl 14:32 hentede jeg den i min lokale pakkeshop !!
Og prisen var 100 kr. billigere end det billigste tilbud jeg ellers kunne finde på nettet!
Varen var ny og fint emballeret!
Helt perfekt alt sammen !!

9 dicembre 2021

Leverer perfekt kundeservice

Danmarks barnevogne leverer perfekt kundeservice!! Efter rådgivning om hvilket produkt jeg skulle bruge pr mail en mandag, bestilte jeg varen samme dag og den blev leveret dagen efter! Det er der ikke mange der kan leve op til!
Desuden kunne de levere en adapter, som hverken Babysam eller Ønskebørn kunne hjælpe mig med at skaffe!

27 novembre 2021

Bedste børnebutik i Danmark

Jeg vil bruge min anmeldelse til at takke personalet for den bedste, mest professionelle og altid topklasse behandling. En særlig tak til Jacob fordi han har været så flexibel og hjælpsom i forbindelse med mit barnevognskøb! Bedste børnebutik i Danmark!

16 novembre 2021
Valutata 1 stelle su 5

Meget dårlig service!

Jeg er meget utilfreds med deres service.

Jeg købte en emmaljunga kombivogn hos dem og fik alene oplyst, at hjulene skal smøres engang imellem, det var alt. Vognen er så efter 3 måneder begyndt at knirke som om den er ved at knække midt over. Jeg kontakter dem og spørger, hvad det kan være. Vognen har stået indendørs og er kun 3 måneder gammel. Den er alene brugt udendørs i en lille måneds tid og er ikk udsat for regn eller andet dårligt vejr.

Her får jeg så lange lange mails om at vognen skal smøres og sprøjtes 2 gange om måneden m.m. Havde jeg fået fortalt det, da jeg skulle købe vognen, havde jeg aldrig valgt den vogn.

Man har rigeligt at se til som nybagt mor med at passe en lille baby og har ikk tid til at skulle passe en vogn også med at smøre/sprøjte også endda en hel fabriksny vogn!

Jeg spørger herefter om jeg kan få pengene tilbage for klapvognsdelen, som endnu ikk er åbnet og er i original emballage, men det var der ikk mulighed for!

Jeg fik tilbudt at komme ind i butikken og få smurt/sprøjtet vognen, men jeg takkede nej. Har ikk tid til at køre ind til Amager 2 gange om måneden.

Jeg vil derfor ikke anbefale, at du køber noget som helst herfra.

3 agosto 2021

Bedste babybutik

Super og kompetent service i butikken og hurtig levering ved køb fra webshoppen med yderst konkurrencedygtige priser.

25 giugno 2021

Meget hjælpsom!

Meget hjælpsom!

I at forretningerne har været lukket og jeg havde behov for et søskendebræt til en barnevogn jeg havde købt brugt, uden at vide hvad modellen hed, var Martin fra DK Barnevogne så ekstrem hjælpsom og hurtig til at svarer - så selvom jeg ikke var inde i forretningen blev det hele løst på knap et par timer og pakken var fragtet med det samme og modtaget kort tid derefter! Kan virkelig anbefale dem hvis du har brug for hjælp og rådgivning alt gældende barnevogne.

2 marzo 2021

Fin hurtig levering

Fin hurtig levering! Det bedste var se fantastiske priser og varer der var udsolgt eller stod til laaaangt højere priser andre stedet! Super sted at handle!

23 febbraio 2021
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più