For to måneder siden købte jeg et Premium Hybrid III Cork-padelbat hos Cork Padel efter virkelig kyndig og serviceminded vejledning fra Jakob. Jeg havde tidligere spillet med Supreme Hybrid... Leggi di più
Topkvalitet og super service! Jeg har haft en virkelig god oplevelse med CORK PADEL DK. Fra bestilling til levering gik det hele hurtigt og problemfrit. Produktet lever fuldt ud op til mine for... Leggi di più
Bat i padel-centre og hos ambassadører har gjort det fhv. nemt at teste demo bat. Et must med bat i denne prisklasse. Bestilling og levering ved online køb var uden problemer. Kvalitet og finish i top... Leggi di più
Produktet lever for det første op til forventningen. Jeg har købt en Floky sleeve til hele armen, og jeg kunne simpelthen spille med den med det samme uden irritation eller en træls fornemmelse. Jeg... Leggi di più
CorkPadel.dk er en dynamisk og innovativ virksomhed med speciale i at producere og levere kvalitetsprodukter inden for padel. Vores primære fokus er at fremstille padelbat og tilbehør af højeste kvalitet, samtidig med at vi stræber efter at være bæredygtige og miljøbevidste. En af vores mest unikke egenskaber er vores avancerede anti-vibrationssystem, som er indbygget i alle vores bat. Dette system er designet specielt med henblik på at hjælpe folk med tennisalbue og skulderskader. Det reducerer kraften og stødene, der overføres til spillerens arm, hvilket giver en betydelig reduktion af vibrations- og stødrelaterede skader. Dette gør vores produkter ideelle for både begyndere og erfarne spillere, der ønsker at beskytte deres krop og samtidig spille med et bat af højeste kvalitet. CorkPadel.dk's team består af dedikerede fagfolk med ekspertise inden for både padel og bæredygtig produktudvikling. Vi er stolte af at bidrage til miljøet ved at anvende et naturligt og genanvendeligt materiale som kork og samtidig gøre spillet mere tilgængeligt og sikkert for alle niveauer af spillere. Vi er engageret i at levere enestående kundeservice og værdi. CorkPadel.dk stræber efter at være en førende aktør inden for padelverdenen, der prioriterer både spiloplevelse og spillernes sundhed.
Balticagade 7, 8000, Aarhus C, Danimarca
- jf@corkpadel.dk
- corkpadel.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 80% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Le persone hanno visualizzato anche
Corkbat kan klart anbefales!
Jeg spiller 3-4 gange om ugen og har virkelig mærket en markant forskel efter jeg er skiftet til corkbat. Mit spil er blevet langt mere kontrolleret, og det er meget nemmere at styre bolden sammenlignet med mit gamle hybridbat.
Samtidig er min begyndende tennisalbue helt forsvundet, siden jeg tog corkbat i brug. Kvaliteten på battet er i top, og det føles virkelig solidt og gennemført.
En klar anbefaling herfra – jeg kommer ikke til at gå tilbage til noget andet!

God vejledning (telefonisk). Hurtig levering
God vejledning (telefonisk), måtte dog insistere på at få shorts i str M. Købte også et dejligt Suprême bat.
Lynhurtig levering.

Risposta di Cork Padel
Hurtig ekspedition og levering.
Hurtig ekspedition og levering.
Derudover et fremragende hybrid bat.

Gode produkter - hurtig levering
Gode produkter, præcise beskrivelser, hurtig levering

Risposta di Cork Padel
Hurtig levering i den rigtige og…
Hurtig levering i den rigtige og aftalte kvalitet - produkt helt som forventet.

Risposta di Cork Padel
Super god service og hurtig levering 🤩…
Super god service og hurtig levering 🤩 det er anden gang jeg køber Cork bat og jeg er så tilfreds med hele forløbet.
Kan varmt anbefales ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Risposta di Cork Padel
Super god service jeg fik en mega god…
Super god service jeg fik en mega god vejledning i hvilket bat jeg skulle vælge bare ved at informerer om mit nuværende bat og så kunne de vejlede mig i hvilket et af Cork modellerne der passede bedst til min spille stil ☺️ jeg skifter aldrig væk fra Cork igen

Genkøb
Er oprindelig startet med at købe et Cork Classic - nu opgraderet til Cork Premium Control. Kvalitet er i top på deres produkter.
God personlig service og sparring når man ringer.

Surpreme III det bedste bat
Min mand har igennem længere tid haft problemer med tennisalbue og derfor valgte jeg at give ham et bat fra Cork Padel og dette må siges at være det perfekte match. Siden købet har han ikke haft problemer med albuen og i år får han så et nyt bat så han er på Cork Bat nr.2 kan klart anbefale surpreme III det er fantastisk at spille med.

Risposta di Cork Padel
Fantastisk kvalitet og lynhurtig levering!
Jeg startede med en Cork Classic bat og har netop opgraderet til Supreme Power – og jeg er virkelig glad og imponeret! Cork Padel laver nogle af de bedste bats, jeg har prøvet. Kvaliteten er i top, og man kan mærke, at der er tænkt over både design og performance.
Det bedste af det hele - Jeg modtog battet allerede dagen efter, jeg bestilte det. Så hurtig og effektiv service skal man ikke lede længe efter, når man handler ved dem. Stor ros herfra – jeg handler helt sikkert hos Cork Padel igen!

Hurtig ekspedition.
Hurtig ekspedition.
Overskuelig hjemmeside.
Dog er jeres Cork padel bat lidt dyre, så jeg håber det bringer glæde til modtager, der skal have det i gave 😃

Risposta di Cork Padel
Hurtig levering og varen lever op til…
Hurtig levering og varen lever op til forventningerne- kan anbefales

Extremely poor experience
I purchased the Cork Premium Power 2, which is marketed as an elite, high-end product, from 'il campione dello sport' website in November/December. Given the price and market positioning, my expectations were extremely high. Unfortunately, the experience has turned into a complete disappointment due to serious quality and durability issues.
After just a few months of use, the racket showed a worrying problem: the racket bridge cracked. I was initially told this was not a significant issue.
However, the damage rapidly worsened: both faces of the racket developed small cracks that have turned into significant damage in the same spot. This symmetrical and recurring fracture pattern unequivocally indicates a manufacturing defect or a serious problem in the racket's structural design.
It is unacceptable that such an expensive product, positioned as "elite", shows such structural fragility in such a short period of time. A racket in this price range should guarantee not only performance, but above all, much greater reliability and robustness.
I fully intend to exercise my warranty rights for a product that is clearly defective. I strongly advise against buying this racket if you are looking for a durable and reliable piece of equipment. The Cork Premium Power 2 failed to deliver on its promises.

Utmärkt kundtjänst
Snabb service då jag fick svar på en fråga redan under kvällen samma dag.
Några dagar kunde jag hämta ut produkterna på lokalt postombud
Utmärkt kundhantering 👍