Dettagli dell'azienda

4. Negozio di articoli sportivi
  5. Negozio di abbigliamento sportivo
  6. Grossista

Scritti dall'azienda

Totaalleverancier voor de moderne sportvereniging. Van kleding tot materialen en van merchandise tot verbruiksartkelen.

4,5

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Keurig!

De communicatie naar de klant verloopt zeer professioneel. Na het plaatsen van een bestelling wordt direct een track & trace-code verstrekt, waarmee de levering nauwkeurig te volgen is. De verzending is vlot en zorgvuldig uitgevoerd. Daarnaast is de website overzichtelijk en verzorgd, wat bijdraagt aan een prettige en betrouwbare winkelervaring.

30 maggio 2025
Non scritta su invito
Valutata 1 stelle su 5

Waardeloos, onbetrouwbaar, geen contact

Een paar dagen na plaatsen van bestelling (broekje + shirtje) kreeg ik plots een e-mail dat 1 artikel niet geleverd kon worden en in mindering gebracht zou worden op de rekening. Waarop ik reageer dat ik dat het andere item ook niet meer hoeft (was bedoeld als een setje namelijk). En dus de bestelling dus in zijn geheel wil annuleren. Geen reactie meer ontvangen en na 1,5 week (!) alsnog het item dat wel leverbaar was alsnog ontvangen. Retouren is niet gratis dus artikel toch maar gehouden. (Hoewel ik het een kwalijke zaak vind dat ze hier na 1,5 week pas lever nog mee wegkomen! Maar goed, dat was nog niet alles. Ik had gekozen voor achteraf betalen met Klarna, maar daar is de factuur niet aangepast! Na contact met Klarna blijkt dat de webshop dat moet aanpassen/doorgeven. Maar clubfabriek.nl is zowel per e-mail als telefonisch onbereikbaar. Heel onbetrouwbaar en onprofessioneel dus.

1 ottobre 2021
Non scritta su invito
Valutata 5 stelle su 5

Bedrijf Clubfabriek heeft een…

Bedrijf Clubfabriek heeft een overzichtelijke website.
Het product voldoet aan de verwachtingen met een faire prijs, bovendien een zeer snelle levering die ook nog eens te volgen is via track en trace.

24 febbraio 2021

Risposta di Clubfabriek.nl

Kijk aan, dit zijn mooie berichten zo op de rand van het weekend! 👍 Mochten we in de toekomst nog wat voor je kunnen betekenen, dan horen we het graag. Bedankt voor je review!

Snel geregeld

Snel geregeld. Vandaag besteld en morgen in huis.

9 febbraio 2021

Risposta di Clubfabriek.nl

Veel plezier met je bestelling! Ondanks de drukte bij PostNL is het goed te zien dat je bestelling gewoon de volgende dag bezorgd kon worden. 🚛😀 Dank voor je vijf sterren en tot de volgende keer!

Risposta di Clubfabriek.nl

Bedankt voor je bestelling en terugkoppeling, Wybren! 😁 We zijn erg blij met jouw vijf sterren. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan horen we het graag.

Valutata 5 stelle su 5

Hierbij. Goede service snel. Zelf bij verandering kon dit gelijk aangepast worden.

3 febbraio 2021

Risposta di Clubfabriek.nl

Dank, Hoekstra! ✔️ We horen graag van onze klanten en denken altijd met je mee. Uiteraard proberen we je altijd zo goed mogelijk te helpen als er iets gewijzigd moet worden, geen probleem. Goed weekend!

👍🏻👍🏻👍🏻

Meer dan tevreden, Clubfabriek.nl is een aanrader voor verenigingen en klanten.

3 febbraio 2021

Risposta di Clubfabriek.nl

Dat horen we graag! Bedankt voor de duimpjes omhoog! ⚽ We helpen graag en hopen je in de toekomst nog vaak van dienst te kunnen zijn.

Witte sneakers besteld

Witte sneakers besteld. Goede service en snelle levering 👍

27 gennaio 2021

Risposta di Clubfabriek.nl

Goed te horen, Arjen! Fijn dat we je hebben kunnen helpen. 👟 Bedankt voor je review en tot ziens!

Vlotte leveringT

Trainingsjacks vlot geleverd, uitstekend passend en in de juiste, bestelde kleur.
Door de opvallend gele kleur goed te zien in het donker bij het hardlopen.

27 gennaio 2021

Risposta di Clubfabriek.nl

Bedankt voor je positieve review, Ridzert! 🏃‍♂️ Veel hardloopplezier gewenst in je nieuwe trainingsjack. Mochten we in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen, dan horen we het graag.

- Team Clubfabriek.nl

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più