uitstekende dienstverlening en service
Dennis heeft uit eigen beweging mij een nieuwe camera gestuurd terwijl hij dat wettelijk niet had hoeven doen.
Don't buy from these people. I bought a product sold by them via Amazon. They sent me the wrong items. and still haven't bothered to reply to my complaint to them (email).
Even bellen en het wordt geregeld top.
Dropshipper. Bespaar je een hoop geld en bestel rechtstreeks bij Ali want daar wordt alles ingekocht.
Getwijfeld of dit een betrouwbare website is. Toch besteld. Mn door het lezen van reviews hier.
Netjes op tijd geleverd. Items zoals verwacht.
Misschien gek is 5 sterren te geven voor iets wat normaal hoort te zijn. Maar met zoveel cowboys is het ook goed de betrouwbare websites te reviewen zodat duidelijk is dat je hier gewoon van opaan kan. Mag ook gezegd worden
Ik was al lang op zoek naar een specifiek type versterker met hoorn en bij Cjonline vond ik zeer eenvoudig wat ik nodig had, aan zeer correcte prijzen. Op mijn mail met nog wat technische vragen werd snel en duidelijk geantwoord en na bestelling was mijn product er binnen 2 dagen (België). Correcte mensen en zeer service gericht, bedankt Cjonline!
Echt top bedrijf! Ik ben super goed geholpen aan de telefoon en wat een service! Echt een aanrader!
Zoals dit bedrijf service bied vind je niet gauw meer ergens.
Voor mij zijn het 10 sterren!
Zojuist een heel vriendelijke en zeer behulpzame meneer aan de telefoon gehad. Hierna meteen overgegaan tot aankoop van de tv beugel.
Fijn zo'n goede en vriendelijke service.
We spent £140 on an item and didn’t get it. Tried to phone and email for delivery date and no reply. Just got a receipt with Royal Mail link that didn’t exist. So don’t touch this company. Got our money back from our credit card as paid with that through PayPal.
ik had nieuwe camera bijbesteld.
kreeg deze niet geïnstalleerd.
na een mailtje gestuurd te hebben nog steeds niet op te staten.
krijg telefoontje van eigenaar bedrijf, binnen 3 minuten telefonisch aan de praat gekregen .
net zoals bij een vorige verkoop, super snelle en goede support.
Goed advies
Prima prijs
We hadden een probleem met een optie module, zonder pardon werd deze omgeruild zonder extra kosten
Kreeg hier de muurbeugel die ik nodig had voor €10 goedkoper dan alle andere plekken waar ik dezelfde muurbeugel vond.
Levering ging ook probleemloos.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.