Så glad for min pakke, der kom hurtigt, og endda med en lille julegave fra Babyuniverset, totalt luksus!😍 Ikke sidste gang jeg handler der
Blev informeret om at en vare ikke var på lager, men den kom kun en dag/to senere end den anden pakke, så jeg er rigtig godt tilfreds. Fine produkter og personlig service med hilsen og lille ekstra ga... Leggi di più
Hurtig levering og god information undervejs.
Fantastisk oplevelse! Varen kom super hurtigt, pakket flot ind da jeg havde skrevet at det var en gave og med en håndskrevet note om, at hun håbede modtageren blev glad for gaven 😃
Babyuniverset er et online univers for gravide og småbørnsforældre – drevet af passionerede mødre og eksperter.
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Le persone hanno visualizzato anche
Så glad for min pakke
Ikke sidste gang jeg handler der
Alle tiders handel og hurtig levering
Bestilte en omgang efterfødselstrusser…
Bestilte en omgang efterfødselstrusser og lanolinsalve - fik milepælskort med i købet plus en håndskrevet hilsen!
Det var noget jeg slet ikke havde forventet! Tak!
Smuk bog og hurtig levering.
Virkelig fin med håndskrevet kort og…
Virkelig fin med håndskrevet kort og ekstra små gaver, kan virkelig anbefales ! Tusind tak for god service 🙏

Risposta di Babyuniverset
Super service og hurtig levering
Super service og hurtig levering. Fint lille univers.

Fantastisk oplevelse

Super god oplevelse
Super god oplevelse, hurtig levering, nem at komme i kontakt med, det er bestemt ikke sidste gang jeg har købt noget hos babyuniverset.
Så jeg kan varmt anbefale andre at bestille fra denne hjemmeside 🙏

Super koncept
God information, personlige service og gode produkter
Blev informeret om at en vare ikke var på lager, men den kom kun en dag/to senere end den anden pakke, så jeg er rigtig godt tilfreds. Fine produkter og personlig service med hilsen og lille ekstra gave.

Risposta di Babyuniverset
Lynhurtig levering og virkelig god…
Lynhurtig levering og virkelig god service. Babyuniverset får mine varmeste anbefalinger.

Som førstegangsfødende
Som førstegangsfødende er det rart med al den hjælp man kan få, og synes Babyuniverset gør sit med den hjælp, ift hvor de kan.

Risposta di Babyuniverset
Virkelig hurtig levering med sød…
Virkelig hurtig levering med sød personlig hilsen.
Jeg køber gerne fra jer igen.

Risposta di Babyuniverset
Levering dagen efter og personlig hilsen
Levering dagen efter og bekræftelsesmail lige efter bestilling. Super sød personlig hilsen i pakken og en lille gratis gave.