Valutata 1 stelle su 5

Nooit ontvangen. Maanden geleden besteld. Contact met medewerker over nieuwe voorraden maar nooit meer iets gehoord. Geen reactie meer toen ik mijn geld terug wilde. Schandalig

Valutata 1 stelle su 5

Waardeloos product. Je kunt net zo goed een random sponsje gebruiken, want dat is in feite de baardbar met een stukje hout erop. Goed, dat is nog mijn fout. De verf laat nu al los (binnen 2 maanden) b... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

De baardbar is typisch zo’n product waar je niet meer zonder kan als je hem eenmaal hebt! Erg blij met dit verjaardagscadeau van mijn vrouw, zij is zelf ook blij dat al die haren netjes worden opgerui... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Simpelweg fantastisch! Wat is dit een werelds product, ik zat normaliter altijd mijn wasbak schoon te maken met wc papier en dat werkte voor geen meter. Nu zag ik een advertentie voorbij komen... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Grossista di elettrodomestici

Scritti dall'azienda

Verwijder met gemak jouw baardhaar op in de badkamer! Met de Baardbar kun je slechtst met enkele vegen jouw hele badkamer schoon houden van al het rondslingerend baardhaar.

3,0

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Super Vaderdag cadeau

Ik snap de reviews hieronder niet zo goed. Het is een super simpel product om te gebruiken, hoe kan dat niet werken? Je maakt hem nat onder de kraan, wringt wat water uit via de rand en je haal gewoon alle haartjes weg. Wij zijn er in ieder geval super blij mee.

15 giugno 2023
Valutata 1 stelle su 5

Nooit ontvangen, geen antwoordt op mail

Ik heb op 24 april een bestelling geplaatst, op de website staat vermeld, volgende dag geleverd.
Tot op heden, 2 maanden later, heb ik nog steeds niet ontvangen.
Er wordt niet gereageerd op mail.
Ik had gekozen voor achteraf betalen met Klarna, ik heb het probleem gemeld en zij zouden vervolgens contact opnemen met de winkel.
Echter staat er nu een achterstallige betaling voor mij open.

20 giugno 2023
Valutata 1 stelle su 5

Werkt niet, gebruik liever een gewone spons!

Werkt niet, je kunt beter een normale spons gebruiken

29 settembre 2022
Logo di Baardstore

Risposta di Baardstore

Hey Roeloef! Vervelend om te horen dat de Baardbar niet aan jouw wensen voldoet.

Bij Baarstore hebben we al meer dan 2.000 baardbarren verkocht en tot op heden is iedereen louter positief. Heb je goed op onze website gekeken hoe je de Baardbar goed kunt gebruiken? Het staat er namelijk helemaal uitgelegd :)

Je mag ook je ordernummer naar ons versturen, dan gaan we kijken wat we voor je kunnen doen.

Fijne avond!

Groet Baardstore

Valutata 1 stelle su 5

Niet kopen, slecht product, waarschijnlijk neppe reviews!

Ik wilde eigenlijk een review achterlaten op de website van Baardstore, maar hier bleek geen mogelijkheid dit te doen. Ik gok dat de reviews die ze tonen nep zijn.

Koop de baardbar niet! Het is niks meer dan een stuk spons gelijmd op een houtje. De spons is van slechte, dunne kwaliteit. Hierdoor druk je heel snel het zwarte hout tegen de wasbak, wat zwarte strepen achterlaat. De spons doet verder niks en neemt de haren niet meer of minder mee dan een normale schuurspons. Daarnaast is de spons niet goed af te wassen, haartjes gaan er zelfs in zitten want de spons is te poreus. Door de breedte van de bar en de te hoge zachtheid van de spons zou ik zelfs liever gewoon een schuurspons gebruiken. Dat doe ik nu dan ook. Zelfs het lijmwerk, de enige assembly stap, is waardeloos, waardoor de bar aan de zijkant plakkerig is. Niet kopen dus, lijkt me een geavanceerde scam!

13 luglio 2022
Logo di Baardstore

Risposta di Baardstore

Hey Toine,

Wat vervelend om te horen dat jouw baardbar niet aan jouw verwachtingen voldoet!

Wij hebben de Baardbar speciaal ontworpen met de belofte dat deze het baardhaar gemakkelijk kan opgeven in de badkamer. Wellicht heb jij een beschadigde baardbar van ons ontvangen, excuses daarvoor.

Zou je contact met ons willen opnemen via: Info@baardstore.com. We kunnen je uiteraard, wanneer je niet tevreden bent, je het aankoopbedrag terug overmaken.

We horen het graag van je,

Groetjes,
Timo van Baardbar

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più