PROFILO - Janneke Wildeboer

Recensioni (8)

Omoda schoenen

Omoda is top!

Goede service, snelle levering. Kortom: tevreden.

Kieskeurig

Mooie site

Voor grotere en dus duurdere aankopen surf ik altijd eerst even naar kieskeurig.nl.
Mooie overzichtelijke site met goede informatie waar je wat aan hebt. Heb al diverse keren van een aankoop afgezien door negatieve beoordelingen en toen toch voor een ander merk o.i.d. gekozen.
Nuttig!

Hema

Hema minded :)

Tja, sinds ik er nog een kleintje bij heb, ben ik toch behoorlijk fan geworden van de Hema. Leuke kleertjes voor niet veel en heerlijk brood en koffiepads.Ben dus vaak in de Hema te spotten;)
Ohja en de 1 euro ontbijtjes doen het ook niet slecht!

Marktplaats

Leuke dingen voor weinig!

Ben gek op MP! Leuke dingen scoren voor weinig en als je zelf iets kwijt wilt: lekker op MP zetten. Heb al erg leuke dingetjes gescoord op deze manier.

wehkamp.nl

Snelle levering en leuke kortingen

Wehkamp: leuke artikelen, goede prijs en supersnelle leveringen. Nog nooit problemen mee gehad en ben zeer tevreden over hen!

Hyves

Hyves

Een heerlijke site waar ik uren kan doorbrengen als ik daar tijd voor heb. Leuk om ook weer oude schoolvrienden en vriendinnetjes tegen te komen!

BigDennis.com

Niet tevreden

Big Dennis is erg achteruit gegaan qua service zo te merken. 23-11 besteld en betaald via Ideal en nog niks, nada. Ook geen reactie op de 2 door mij verstuurde mailtjes.
Hoop dat ik alles snel krijg want ik wacht er echt op. Vroeger vaak besteld bij BD en altijd een supersnelle levering.... no more.

*Op 29 november heb ik netjes een antwoord gekregen op mijn mail. 1 artikel was niet op voorraad dus die hebben ze uit de bestelling gehaald. Geen probleem. Op mijn opmerking om op de site te laten zien of een product voorradig is of niet werd positief gereageerd. Men is momenteel bezig met het aanpassen van de systemen en dat gaat niet zonder slag of stoot werd gezegd. Mijn order is gister opgestuurd en heb hem vandaag in goede orde ontvangen.
Ik zou zeggen... over een poosje doe ik nog een bestelling en ben benieuwd of dan de aflevering sneller zal gaan.

Andre Jansene Edwin ritiene questo recensione utile

Desiro Babfoon met camera

Snelle levering en goede service

De levering van de camera was snel, de installatie simpel en door een leuke actie kregen we er gratis kinderboekjes bij. Supermooie en goede set! Na een paar maanden deed de infraroodfunctie van de camera het niet meer maar door de snelle actie van Desiro had ik snel een nieuwe in huis. Top!

PROFILO - Janneke Wildeboer

Immagine profilo di Janneke Wildeboer
Janneke Wildeboer
Recensore
Paesi Bassi

info utente