PROFILO - Danny Jul

Recensioni (6)

Dragonslair

Fino

Jeg fik en god behandling og fin service hos DL

www.computersalg.dk

Ubehagelig oplevelse

Grundet ubehagelig og nedsættende svar fra en service medarbejder der tilsyneladende ikke kender reglerne omkring udbudspriser.

Deres automatiske pris system satte prisen knap 8% ned, 2-5 sekunder efter jeg havde klikket afslut ordren, jeg fik ikke min vare til den nye pris, selvom jeg henvendte mig, før varen blev plukket og før betalingen blev trukket. Det skal man jo ellers i det tilfælde.

På billedet ses pris og lagerstatus for den enhed jeg købte, inden den blev taget ud af lageret og inden jeg havde betalt. Jeg kom til at gi 3.199,-

KaffeKapslen.dk

Behagelig oplevelse at handle med kaffekapslen.dk

Modtog vare dagen efter bestilling, mængde og kvalitet som forventet, bortset fra en lille svipser med klistermærker der ikke kunne klistre, til gængæld var der en lille overraskelse i pakken. Så samlet set, fin handel.

Surftown.dk

Mangler lige lidt

Igen et år hvor jeg havde brug for service modulet på sitet, som ikke virker i alle browsere. Men fandt en mail adresse hvor der blev svaret. Ellers fin service til nogen lunde pris.
P.S. Surftown, husk lige at vand normalt løber ned af ;-)

Nem Id

Total fiasko

Endelig gør de et tiltag i den rigtige retning, med at sende en digital nøgle på markedet. Første negative punkt er så at den koster 100 kr. 2. er at den går i stykker efter 3-4 dages brug (Sikkert fordi den ikke er EMC modstands dygtig og ikke kan ligge sammen med en mobil telefon). Og 3. så tager det dem åbentbart flere uger at kører en RMA sag. Hele konceptet er et elendig produkt fra ende til anden, og burde hedde "møj besværlig ID"

Compumail

Hvad sker der lige?

Det er næsten unormalt i disse tider, at en handel går så problemfrit. Super let bestilling, gode uddybende oplysninger på siden (inkl. fabrikantens varenummer, så mere info kan søges ved behov), levering under 24 timer efter. Super nemt. Desværre har jeg ikke lige fået pakket varene ud endnu, da de resterende komponenter fra en anden forhandler, endnu ikke er dukket op. Men Compumail ***** herfra.

Siden den oprindelige anmeldelse har jeg nu handlet 3 gange mere hos Compumail, og der har ikke været anledning til at ændre de 5 stjerner. Det ser ud til at der her er et firma der bare har styr på tingende.

PROFILO - Danny Jul

Immagine profilo di Danny Jul
Danny Jul
Recensore
Danimarca

info utente