PROFILO - Dorte Larsen

Recensioni (2)

Pixmania

Retur ret ???

Pas på med retur retten - der står ingen steder at det skal sendes retur til FRANKRIG! Det koster nemlig en krig. Købte en toaster, men den var desværre for stor - kunne ikke stå i det skab hvor den skulle stå. Der stod desværre ingen mål på nettet. Jeg gav 514,- kr for toasteren inkl. fragt og moms. Fik små 400,- refunderet og skulle så betale den nette sum af 280,- kr for at sende pakken retur. Så dette lille EVENTYR har kostet mig 394,- kr for ingen ting - ud over bøvlet. Det sker aldrig igen.

mercoledì 21 marzo 2012

Risposta da Pixmania

Hej Dorte
Tak for din anmeldelse af dit køb på www.pixmania.com
Jeg beklager at du finder vores returprocedurer kompliceret.
Alle returneringer gøres til vores efterservice som er baseret I Frankrig.
Ved brugen af Fortrydelsesretten dækker Pixmania ikke returporto.
Ved retur til reparation eller grundet fejl eller mangler på et produkt tilbyder vi altid at arrangere en gratis afhentning med UPS.
Skulle du have yderligere feedback eller have spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig direkte via nina@pixmania.com

Med venlig hilsen
Nina
Pixmania Mediator

Telenor

Gode priser, venlige medarbejder men dækningen kunne godt være bedre!

Jeg synes Telenor har nogle gode "mobil pakker" til en fornuftig pris - men jeg må indrømme at vi ikke er tilfredse med dækningen. Min mand kører i hele Danmark og det sker faktisk ret ofte at han "falder" ud. Først troede vi det måske var pga. af telefonen (Iphone3) - men han har lige fået en ny (Iphone 4) og det hjalp ikke. Så nu overvejer vi om vi alligevel skal skifte teleselskab. :-(

mercoledì 21 marzo 2012

Risposta da Telenor

Hej Dorte,

Jeg er ked af, at I oplever problemer med dækningen. Jeg kan oplyse, at vi er i fuld gang med at forbedre dækningen i hele landet. Vi er ved at lægge vores netværk sammen med Telia, hvilket gør at vi kommer til at bruge hinandens master og dermed gøre vores dækning endnu bedre.

Hvor i landet man vil kunne mærke dette først, ved vi desværre ikke på nuværende tidspunkt. Men jeg kan love jer, at vi er i fuld gang.

- Maria, Telenor

PROFILO - Dorte Larsen

Immagine profilo di Dorte Larsen
Dorte Larsen
Recensore
Danimarca

info utente