PROFILO - Dorte Lodberg Greiner

Recensioni (24)

FONA.dk

Som altid hurig nemt og billig

Jamen jeg kan kun sige at jeg har handlet her før og jeg vil gøre det igen. Jeg kan godt lide den service Fona har og denne gang var det endnu beder, jeg blev ringet op og fik af fortalt at nu havde personen i de anden ende af røret pakket min ordre, super det gjorde så at jeg kunne modtog pakke før jeg havde ventet og da jeg viste jeg ikke var hjemme så kunne jeg nå at få pakken sent til en anden adresse de kalder jeg altså ikke bare super men virkelig service i sær klasse.
Jeg køber gerne igen ved Fona.

inCover.dk

Perfekt

Hurtig, nem og billig

BilligFlash.dk

Hurtig og god betjening

"Ingen slinger i valsen" hurtig og nem.

55ºNORD

Hurtig og god betjening

Var meget spændt på hvordan det ville være, da jeg selv var FDF-er var det Hjalmer som var vores FDF butik. Men fin og god service.

Arnold Busck A/S

Hurtig, nem og billig

Jeg fik desvære ikke købt "min første røde ordbog" på tyske ved fakta da tilbudet var der, og jeg havde set alle steder men alle ville have omkring den vejledene udsalgspris (ca. 200 kr.), men så fald jeg over Arnold Busch A/S og der fik jeg den til samme pris som fakta, - en da indbundet og med forsendelse (knap 50 kr.)
Så det er ikke sidste gang jeg ser efter bøger hos Arnold Busch A/S

thansen.dk

Hurtig og nem

Hvis det er sådanne standarten er så handler jeg gerne der igen, for det var hurtig og nem.
Jeg kunne også selv vælge hvad dag pakken skulle afleveres.

www.computersalg.dk

Hurtig, nem og lige til

Sådan skal en elektroniske handel bare gå.
Nem, hurtig og lige til - og sådanne gik det også for mig ved ComputerSalg. Forsæt den gode stil.

Heaven4kids.dk

Hurtig og god betjening

Det er en fornøjelse at handle på nettet når det går så hurtig og fint som ved Heaven4kids kan kun varmt anbefale dem.

Av-Cables.dk

Hurtig og god betjening

Den service kan I godt være stolte af.
Køber gerne igen.

Elgiganten.dk

Hurtig og god behandlig

Som altid en fornøjelse at handle med jer

Postmedental

God pris og hurtig levering

Jeg kan kun sige jeg er fuld tilfreds.
En pris som er ordlig og hurtig levering, hvad mere kan man forlange ?

Gucca

Jamen I kan jo godt .........

Efter jeg for et årstid siden bestilte og dog var meget skuffet så, prøvede jeg ingen for når andre har haft en god oplevelse så kunne min første gangs oplevelse jo være en undtagelse.
Det viste sig heldigvis også at være sådanne for denne gange kom den bestilte var frem til mig uden nogen form for bøvl og jeg fik besked da den blev sendt.
Jeg giver dog ikke top for jeg ville MEGET MEGET gerne have at man kunne følge pakken ved postDanmark (Tracken eller hvad det nu hedder)
For når I sender en mail med at varen er sendt så ved man ikke helt om den er pakket og parat til at blive sent og der med er posten der sover lidt eller om den "blot" ligger i en stak der skal hen på posthuset.

martedì 29 marzo 2011

Risposta da Gucca A/S

Hej
Da du bestiller produktet står status på hjemmesiden som følger:
Leveringtid: Hurtigst muligt - varen er ikke på lager.

Kan se at du er underrettet den 11/03 at den desværre er udgået af produktion og at vi derfor ikke kan skaffe den.

Med venlig hilsen
Gucca

Modify.dk

Super hurtig levering

Jeg sider stadig lidt chokeret (posativ altså) jeg bestilte igår søndag kl. 9 en display folie til min mobil, jeg så godt nok at der stod at hvis man bestilte inden for x antal timer så ville bestillingen blive pakket og sent samme dag. Men helt ærlig jeg blev MEGET overrakset over at min vare VIRKLIG blev pakket søndag aften og send så jeg har mandag ca. et døgn efter min bestilling sidder med varen i hånden.
Hvis det ikke er god service så ved jeg ikke hvad god service er.
Det er der med helt klar den netbutik jeg vil anbefale andre uden tøven.

Pixmania

Firmaet god service (hurtig ekspedition, og imødekommende erstatning), men dårlig forsendelses firma.

Firmaet har endnu engang givet mig en god service, men de kunne godt fyre deres forsendelses firma.
Jeg besteilte min mobil og headset den 16. Dec. den var klar til forsendelse den 17. Dec. (fra Frankrig) men på grund af det dårlige vejr kom min mobil først til dk den 23 om aften og da post Danmark ikke lever juleaften fik jeg først pakken den 27. Dec. havde jeg ikke hentet den på posthuset selv den dag ville den nok også først være kommet sent på dagen eller først i dag (på grund af sygdom og på grund af ALT for mange pakker der kom for set ud til jul. Jeg fik bekraftet fra en god ven jeg har at post Danmark manglede 2 contender vare som skulle være kommet inden jul) så er det bare jeg siger "Pixmania kan jo ikke gøre for at deres post firma ikke lever op til det de har lovet dem, men ærgelig er det. Jeg har i dag fået en mail på at jeg for tilbagebetalt min porto/forsendelse udgiver på grund af min var ikke var kommet til tiden, det er da i det minste et plaster på såret" altså jeg har ikke købt ved dem for siste gang. Men jeg vil nok ikke købe noget op til jul ..... Vejret kan ingen jo gøre noget ved men syntes nu nok at der måtte have fundet en anden udvej for varende at komme til DK.

Mads From Andersen ritiene questo recensione utile

Krifa

Altid meneskelige medarbejder

Nu har jeg desvære været arbejdsløs i et år, men jeg har ALDRIG (endnu da) oplevet någet noget dårlig ved dem, altid forsåelse og i møde kommende, men de har naturligvis også nogle regler som de skal rette sig efter, men de prøver på at få det til at gå beste muligt for alle med de krav regeringen nu engang sætter til som som arbejdeløse.

RIGTIG mange tak for jeres altid smittende gode humør og forsåelse.

Danlet

Ingen tilbage melling på bestilt vare

Da der efter flere dage ingen tilbage melling var og der på siden stod der var 5 telefoner tilbage af den bestilte vare, trak jeg mig fra købet. Andre firmaer gør en dyd i at kunden kan se hvor langt deres bestilling er !!!

olev ritiene questo recensione utile

Postdanmark

Rimlig ok.

Da PostDanmark ikke altid kommer ud med breve og pakker så hurtig som de kan, så kan man da i det minste altid hente dem et sted i nærheden, jeg fik fornyelig post fra et andet firma og der skulle jeg først åbne min pc-er og skrive en mail til dem hvornår jeg ville være hjemme (og det skulle gøres inden for en vis tid), ellers ville pakken prøve på at blive leveret næste dag (ikke noget med tidspunkt) ellers ville den blive sendt tilbage !! Jeg siger blot det gør POST DANMARK HELDIGVIS IKKE !!! Godt nok er de dyre men vil man have dem i fremtiden bliver vi nok nød til at betale for det !!!

TDC A/S

De er dem der har siddet på det danske telefonnet længts tid og har måske også derfor de beste erfaringer, og dækning !!!

Eneste minus er nok de er lige dyre nok i forhold til andre firmaer...
Men ellers kan du jo få det næsten som du vil have det !!!
Af og til bliver man ringet op hvis de kan se man evt kan spar noget ved at købe et tillægsprodukt.

Alm. Brand

Altid klar til at hjælp !!!

Skal du have en forsikring hvor du ikke overforsikre dig og samtidig ikke står og mangler noget så er det her du skal søge hjælp. Der til kommer at jeg endnu ikke har oplevet at de ikke her udbetalt penge i en forsikringssag (næsten hele min farmilie, efterkommer fra min farfar er Almindlig Brand kunder).
Som ny kunde fik jeg en lille bog hvor der stod noget om hvad forsikringene dækker og det hjalp mig da jeg endag skulle til at finde ud af hvad jeg skulle ang. ulykkeforsikring.
Kort og godt god service til en fornuftig pris !!! Jeg ved at man nok kan finde billiger forsikringer man så dækker de ikke så meget som Almindelig Brand !!!

Fullrate A/S

Billig og hurtig

Her har vi en billig internetforbindelse (inkl. et fastnets telefonnummer) som ikke bare er billig men også hurtig både med hastighed på nettet, men også fra man bestiller til man få sin forbindelse !!
Kan kun anbefale det vidre, selv om jeg har fået et par tilbud fra andre steder med en startpris der ligger lidt under så bliver de næsten alle dyre med tiden her er det enste der stiger hastigheden !!!
Tak, og så kan man for næsten ingen penge få gratis telefoni til alle fastnet telefoner i DK samt billig udenlandspriser !! Det er nogle at de ting der vejer hårdt ved mig !!

Billigcd

relativ hurtig, og virklig billig

Jeg har bestilt Sigrud fortæller Bibelhistorie.

Da jeg søgte efter cd-en først gang på nette blev jeg sur over at den skulle være så dyr (spiciel fragt og ekspitionsgebyre) jeg droppede derfor at få fat på den, men jeg gav da ikke op og da jeg endag søgte igen fandt jeg BilligCd.
SUPER her er der ingen der vil have ekstra penge på div. udgifter, der bestemt en ting jeg syntes er virklig godt. Så skidt med at cd-en ikke bliver sendt første arbejdsdag efter bestillingen (der gik jo kun 3 arbejdsdage, det er jo til at leve med så lang tid det ikke er flere uger)
Alt i alt..... det er ikke siste gang jeg handler her !!!!

Merlin

Hurtig nemt og billig hvad vil man have ???

Jeg bestilte en Nilfisk Advance - Action Plus Special støvsuger, jeg regnede ikke med at få den dagen efter men jo der stod den. Og så blev pengen sågar først hævet et par dage efter jeg havde modtaget varen. Jeg kan kun anbefale at købe på merlins hjemmeside !!!

Mobiludsalg

Super billig og Extrem hurtig

Sådan !!!
Jeg skulle entlig først bruge fødseldagsgaven den 16, men det kunne jo være at det ville tage sin tid at finde den rigtig telefon til den rigtig pris. Men nej Mobiludsalg havde telefonen til den rigtig pris. Bestilt onsdag aften/nat - torsdag sendt og fredag modtaget. Kan man forlange mere ???

PROFILO - Dorte Lodberg Greiner

Immagine profilo di Dorte Lodberg Greiner
Dorte Lodberg Greiner
Recensore
Donna, 1975
Hvide Sande, Danimarca

info utente

Min mening er at pengene skal gives rigtigt ud. Så jeg får meste ud af dem !!!