PROFILO - Erna

Recensioni (5)

Duifhuizen tassen & koffers

Goede service, snelle levering!

Helemaal tevreden. Tas besteld en nog geen twee dagen later al in huis. Precies zoals ik verwachtte en met een leuke korting!!

Omoda schoenen

Prima!

Snelle levering, zichttermijn. Product voldeed aan verwachtingen.

Pixum

Voor ons helemaal top!

Voor ons zeker pixum. We hebben van al onze mooie momenten een fotoboek laten maken. De laatste twee waren van ons dochtertje Anne-Linde. Het fotoboek maken gaat gemakkelijk, het is een goed programma. De laatste twee heb ik op woensdag verstuurd, eind van de week had ik ze in huis en opnieuw topkwaliteit. Geweldig toch! Eerst ging er iets mis met de factuur, maar één mailtje was genoeg om het op te lossen. Dus ook daar zijn we tevreden over. Een groot compliment waard! Aan het volgende boek van Anne-Linde ga ik binnenkort beginnen. Jullie zien het wel verschijnen!

Vodafone

Negatief

Wij hebben bij Vodafone goedkoop abonnement afgesloten van 7,50 maar dit gaat ongemerkt over in een veel duurder abonnement. De laatste maanden werd er elke keer zo'n 25 euro afgeschreven terwijl wij niet meer belden dan anders. Wij willen dan ook geen abonnement meer bij Vodafone.

simply colors

Wij zijn tevreden!

Een snelle levering en een mooi product. Ik had zelf niet gezien dat dekbed junior andere afmetingen had dan ik nodig had voor het ledikantje. Maar ik had dat zelf beter moeten lezen. Jammer dat jullie geen dekbedhoezen hebben voor ledikantjes! Misschien een tip?

PROFILO - Erna

Immagine profilo di Erna
Erna
Recensore
Paesi Bassi

info utente